Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar ben bu sitede henüz cok yeniyim. online oldugum zamanlar sürekli buraya takılırım gercekten cok seviyeli ve kaliteli bir site cogunuzu farklı farklı forum baslıklarından tanıyorum. sürekli birseyler ögrendigim bir forum bu. aranıza katılmaktan cok mutluyum.
  • de niro hocamız ayrılmış celtic ara vermiş.kalmadı eski tadı.neler neler kaçırmışım
  • yukarı çekelim bari, bayağı düşmüş bu konu
    naber 3 ay sonra yeniden online olmak çok güzel bir duygu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

yukarı çekelim bari, bayağı düşmüş bu konu

özlettin yahu:)napıyosun çok mu çalışıyosun sen??
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

quote:

yukarı çekelim bari, bayağı düşmüş bu konu

özlettin yahu:)napıyosun çok mu çalışıyosun sen??

yok hacı ya normal uğraşıyoz aslında forumdan uzaklaşma sebebim değişiklik olmasıydı, öyle işte senden naber nasıl gidiyo

• @Celtic

bende 2 hafta kadar interneti bilgisayarı filmleri kaldırdım:)ancak mümkün mü dayanmak.sayısalım ben puanım anca 220 lerde.olmıcak galiba.bir senede mezunlarla takılcaz
  • ben de 235lerdeyim ama yükselir o puanlar merak etme umudu hemen kesmemek gerekir
  • temennim o yönde ama başarabildiğim konuları yedim bitirdim:)şimdi kala kala korkularım kaldı.ilk hedef trigonometri
  • aslında trigonometri imkansız değil ama imkansıza yakın bi kere çok soru çözmek gerekiyo o kadar formülü kafaya yerleştirip kullanabilmek için hele benim gibi matematik işlemleri anlama-yorumlama kabiliyetiniz zayıfsa 2 kat daha fazla çalışmanız gerekiyo
  • :)kesinlikle trigonometriyi tanımışsın ben gibi.şimdide onu kavrama anlama asaması varki burası gerçekten çok zor.genelde 30dk lık bir mücadele sonunda bir film izleyesi geliyo insanın
  • bu film iyi gider mi, yoksa aklı daha bir iptal mi eder bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 25 Kasım 2008; 20:00:27 >
  • quote:

bu film iyi gider mi, yoksa aklı daha bir iptal mi eder bilmem

üstad Darren Aronofsky :)

Requiem for a Dream i izledim üstüne gittim pi yi izledim:)vay anasını yönetmene bak diyerekten The Fountain i izledim.size verebilecegim tek tavsiye bu adamı zamana yayın yoksa bikaç gün dönemezsiniz normal hayata.

birde The Wrestler diye bi filmi varmış izleyen var mı arkadaslar?(Ayrıca Randy Robinson rolünü Nicholas Cage'den çalan Mickey Rourke'nin de performansı merakla bekleniyor diye not düşmüş beyazperde.harbiden merak ettim performansını)

• Askerde olduğum için sinemaya ciddi biçimde hasret kaldım. Kitap yine temin edip imkanım olduğunca okuyorum ama oturup üst üste film izlemeyi çok özledim :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: tidus

Askerde olduğum için sinemaya ciddi biçimde hasret kaldım. Kitap yine temin edip imkanım olduğunca okuyorum ama oturup üst üste film izlemeyi çok özledim :(

zaman çok çabuk geçiyor hocam, inşallah sağsalim dönüp tekrar sinemanın zevkini yaşarsınız

ayrıca @burak sen şu pi filminden bişey anladın mı? ben hiçbişey anlamadım
  • matematiği hayatının bir parçası haline getiren ve herşeyi onunla açıklayabileceginin düşünen dahi deli bir başrol oyuncusu:)ibranicenin gizemi ile harmanlanmış 216 sayısını öne çıkaran bir kurgu.30 kusur yaşında siyah beyaz film çeken bir yönetmen.vallaha anlaşılcak bir tarafı varsa anlatsınlar:)
  • Herkese hayırlı bayramlar biraz erken oldu ama :)
  • 1-2 dk önce 3. sayfada bu topici gördüm girdim bi mesaj yazdım 'bu topic tutmuyo artık anlaşılan' gibisinden sonra mesajı atmadan çıktım ana sayfaya bi geldim konu uplanmış dedim la mesajı yanlışlıkla gönderdim mi ki neyse herkese hayırlı bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 7 Aralık 2008; 13:58:23 >

• tam bayram geldi hem rahat rahat hem film indirir hem izlerim diyordum telekom zehir etti.15kb ile dosya çekiyorum
  • valla ben de arkadaştan geçen hafta taşınabilir hdd aldım bi ton film vardı içinde attım benim pcye onları tüketecem bu bayram
  • aslında bende de izlemediğim baya film var ama internet boşa akıyor ona canım sıkılıyor
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.