Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bayram tatilinde ne izlesek, sinemaya gitsek curcuna olur :)
  • The day the earth stood still'e gidicem, Cuma günü ortam sakinleşir zaten, millet arog muro derken hevesini alır.
  • iyi bayramlar arkadaslar:)bizimde öss telaşı sarmış dört bir yanımızı.bizden baska herkesin bizim hakkında bir tavsiyesi,yorumu, ögüdü varken film izlemek biraz zor olcak ama insallah izleriz.
  • ben bu aralar salladım dersleri bayram tatili ayağına bişi soracam bayramın 2. günü sinemalar açık olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

ben bu aralar salladım dersleri bayram tatili ayağına bişi soracam bayramın 2. günü sinemalar açık olur mu?

Olur tabi ya. Bayram onlar için fırsat yani. Milletin işi yok, okulu yok. Eşini dostunu kapan gelir diye olmayacaksa da olur yani.
    Yok değilse kriz, işsizlik falan diye mazeret uydurmasınlar hiç!
  • Bu konunun UP'lanma vakti gelmiştir.
  • eeğe daha daha nasılsınız dh sinema-müzik-kitap sakinleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

eeğe daha daha nasılsınız dh sinema-müzik-kitap sakinleri

Uğrayan yok buralara.
  • arkadaşlar bölümümüzün tanışma tanışıklık eksikliği var:)herkes yabancı eskilerden pek uğrayanda yok.hadi tanışalım kaynaşalım nerdesiniz yahu....
  • aman da hadi kalk kayaşalım kız cakkıdı cakkıdı oynaşalım kız hadi læ
  • ölü bu konu. gelen giden yok.. ee neler yapıyorsunuz son zamanlarda arkadaşalar ? nerelerdesiniz ?

maksat bir iki cevap doğabilecek soru olsun konu canlansın
  • Ohooooooooooooo oooooo oooooo

Ta ne zamanlardan kalma adro dağıldı tabi artık pek konuşan yok :) Kolay kolay aktiifleşmez sanmam.
  • biz bize kaldık ya ustalar gitti...
  • ölmedi artık forumada giremiyo yada ben görmüyorum
  • Bence S-M-K su siralar guzel gidiyor, ben cok buyuk bir topic kirliligi gormuyorum, aksine hos sohbetler goruyorum ama tabiki tartislamalar ve gereksiz konularda oluyor, olucakta... Eski uyeler deyip deyip bir kenara atmamali herseyi, sonucta her insanin zevki ve katkisi farklidir. Yeni arkadaslar cogalacakki bilmedigimiz bircok seyden haberdar olalim!
  • Nerede görüyorsun hoş sohbetler link verir misin?
  • en sevdiğiniz film , en korkunç film en vs. gibi konularda @Celtic sana katılıyorum(gerçi bu tür konular genellikle konu dışında açılıp sonradan buraya postalanıyor).sadece filmin ismini yazmaktansa en azından neden en sevdiğin film kısa bile olsa bir açıklama olsa fena olmaz.öss geçtiğine göre bu sohbet konusu biraz daha canlanır diye umuyorum.
  • Canlansa güzel olur gerçekten
  • merhabalar
  • Aslında güzel konuymuş.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.