Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Celtic

artık yavaş yavaş çekiliyorum forumdan birgün çıkıp belki bir sene sonra girebilirim tahmin edilebilir ki ÖSS hazırlığı. dersler başladı bugün 8 saat ders işledik bi de sınıftakiler fen lisesinden tmye geçen manyaklar olunca gözüm daha bi korktu
    burak filmi mutlaka izle D.D.Lewis'i görünce Bardem'den şüphe edeceksin

ya sorma yarın bizimde sınav var.sonra pazartesi başlıyor dersane.hayatımın en renkli senesi olacak gibi geliiyor.:)saat başı farklı ruh çeşnisi

• baya bi kalabalıgız sinema bölümünde heralde öss sehitleri adayları olarak:)bence toplanıp o kulüplerde kuralım.hep beraber bizi motive edecek gaza getirecek yapımlar izleriz:)olmadı sarılıp aglarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

http://resim.donanimhaber.com/m_24006382/mpage_1/key_//tm.htm#24007813

tesekkürler:)sinema bölümü için demiştim.neyse
  • burada konuşalım zaten pek uğrayan yok, alanlar ne sizin?
  • sayısal:)
  • Gören de gece gündüz ders çalışacaksınız sanar Foruma girmemek de neymiş. Nete yoğun olduğunuzda girmeyebilirsiniz ama kendinizi bu kadar kısıtlamayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Gören de gece gündüz ders çalışacaksınız sanar Foruma girmemek de neymiş. Nete yoğun olduğunuzda girmeyebilirsiniz ama kendinizi bu kadar kısıtlamayın.

su anda ne kadar girdiğimiz göz önüne alındığında,eskisi kadar çok giremeyecegiz demek istemiş sanırım arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20burak1991 -- 15 Ağustos 2008; 12:58:56 >
  • Ben girerim valla.Hoş öss möss o kadar robotlaşmanın anlamı yok bence. Hayattan kopmamak lazım. :=)
  • yok gayet ciddiyim internet askıya alınacak evde, forum felan da hikaye olur o zaman.
    burak senin işin benimkinden zor rakiplerin daha fazla, ben tmciyim
  • quote:

yok gayet ciddiyim internet askıya alınacak evde, forum felan da hikaye olur o zaman.
    burak senin işin benimkinden zor rakiplerin daha fazla, ben tmciyim

ya sorma kardeşim.bende aslında siyaset okucaktım ama kanıma girdiler.şimdi okulda tm puanında derece yaparken orta halli bir sayısalcıyım:)

dersaneden yeni geldim.bu sene baya bi zor geçecek.
  • Bir sayısalcı için özellikle de ÖSS ye gireceği yıl çok zorlu bir dönemdir.İnternete girmek aklınıza bile gelmez,gelse bile internette harcadığınız yarım saate bile yazık olur,boşa zaman.Bunu dinlenerek geçirmek bile daha verimlidir bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cardiacus

Bir sayısalcı için özellikle de ÖSS ye gireceği yıl çok zorlu bir dönemdir.İnternete girmek aklınıza bile gelmez,gelse bile internette harcadığınız yarım saate bile yazık olur,boşa zaman.Bunu dinlenerek geçirmek bile daha verimlidir bence.

desene son günlerim forumda:)

zaten dersane ögretmenin ilk günden ödev vermesinden çaktım durumu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

quote:

Orjinalden alıntı: cardiacus

Bir sayısalcı için özellikle de ÖSS ye gireceği yıl çok zorlu bir dönemdir.İnternete girmek aklınıza bile gelmez,gelse bile internette harcadığınız yarım saate bile yazık olur,boşa zaman.Bunu dinlenerek geçirmek bile daha verimlidir bence.

desene son günlerim forumda:)

zaten dersane ögretmenin ilk günden ödev vermesinden çaktım durumu.

Dersane mi verdi ödevi.Yuh yav.Burada yok öyle şeyler.

• quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Dersane mi verdi ödevi.Yuh yav.Burada yok öyle şeyler.

sorma hayatımda görmedim böyle uygulama.dersane geç kalırsan ailen aranır.verilen ödevi yapmazsan ailen aranır.deneme sonuçların ailene teslim edilir.odanın düzenlemesine,ders çalışma programına ailen rehberlik servisi karar verir(tabi ders çalışma programını beraber yaptık:)

tüm dersanede böyle mi yürür bilmiyorum ama bizim rehberlik bu işi sıkı tutuyor sanırım.benimde bu dersanede ilk senem.bakalım ne olacak.denizlinin tüm alanda birincilerini burası çıkardı bu sene:)
  • ben geldim
  • nerdeydin ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

quote:

artık yavaş yavaş çekiliyorum forumdan birgün çıkıp belki bir sene sonra girebilirim tahmin edilebilir ki ÖSS hazırlığı. dersler başladı bugün 8 saat ders işledik bi de sınıftakiler fen lisesinden tmye geçen manyaklar olunca gözüm daha bi korktu
    burak filmi mutlaka izle D.D.Lewis'i görünce Bardem'den şüphe edeceksin

ya sorma yarın bizimde sınav var.sonra pazartesi başlıyor dersane.hayatımın en renkli senesi olacak gibi geliiyor.:)saat başı farklı ruh çeşnisi

Bende dershaneye yazılıcam.ÖSS için.Tmden giriyorum bende.. Bu sene Sinema bölümünde baya ÖSS'ye hazırlanan olucak desenize :))

• Bridge To Terabithia'yı izledim 10 üzerinden 10 verdim. Jess karakterinde kendimi buldum, kendimi gördüm onun yaşadığı çocukluğu, çevreyi, biricik arkadaşını, lanet ayrılığı gerçekte yaşadım ve film bittiğinde acayip bir duygu yoğunluğu hissettim kesinlikle izlenmesi gereken bir film basit bir çocuk filmi zannetmiştim ama değil
  • selam dostlar ben geldim.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.