Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün oturmuş her zamanki gibi zap yaparken televizyonda güzel bir film gördüm.Cinayet filmlerine karşı bir zaafım var izlemeden duramıyorum.Ama bu benim izlediklerimin arasında en iyisiydi.Herkese tavsiye ederim.Filmin adı Zodiac.

1960'lı yılların sonundan itibaren Amerika Birleşik Devletleri'nin batı sahillerinde seri cinayetler işleyen ve kendine Zodiac takma adını koyan katili yakalama öyküsüne dayanmaktadır. Film o dönemde bir karikatürist olarak çalışan Robert Graysmith'in aynı adla yayınladığı esere dayanmaktadır.

Zodiac'ın ikinci cinayeti işlemesi ile başlayan filmde aynı zamanda Graysmith'de San Francisco'da çalışmaya başlar. Cinayetler devam eder ancak polis herhangi bir ipucuna ulaşamamaktadır. Kurbanlar rastgele seçilmekte ve rastgele yerlerde öldürülmektedirler. Bir müddet sonrada gazetelere Zodiac imzası ile mektuplar gelmeye başlar.

Yıllar ilerledikçe cinayetler azalır ancak zaman zaman tekrar olmakta ve tek tük de mektuplar gelmektedir. Aradan geçen 10 yılı aşkın sürede katil biraz unutulur ancak Graysmith olayın üzerinde çalışmaya başlar. Topladığı ipuçları ancak 1991 yılında değerlendirilir ve katile ulaşılır.

Buda fragmanı

http://www.youtube.com/watch?v=8dWgRfb17-M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moja -- 4 Temmuz 2009; 0:23:47 >

• Ohannes.gif görünce eski günler geldi aklıma

Celtic ne hortlattın yav hüzünlendim yav.

stigmataaaaa nerelerdesin hacım.
  • Biz ölmedik hala
  • heyt be celtic coşmuşsun duygulara tercüman olmuşsun:)eskiden sadece benim günün yönetmeninin en iyi filmi-günün aktörünün en iyi filmi vardı.şimdi heryerdeler.bir nebzede olsa bu yararsız çılgınlıkta payım varsa eğer herkesten özür diliyorum:)öss bitti şimdi sinema bölümümüzü geri kazanmak adına bişeyler yapalım.de niro abimiz özlü sözleri ve detaylı yorumlarıyla tekrar aramıza dönsün.bütün filmlerin ilk tanıtımlarını X@ndeR ve OnuR yapsın.zapotka sorsun filmlerinin resimlerini Frost_Nova,TRQX,osstation ve diğer eskiler cevaplasın:)hatta sert çıkışları ve sivri dili yorumlarıyla knotaqram34 de eksilmesin yanımızdan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

heyt be celtic coşmuşsun duygulara tercüman olmuşsun:)eskiden sadece benim günün yönetmeninin en iyi filmi-günün aktörünün en iyi filmi vardı.şimdi heryerdeler.bir nebzede olsa bu yararsız çılgınlıkta payım varsa eğer herkesten özür diliyorum:)öss bitti şimdi sinema bölümümüzü geri kazanmak adına bişeyler yapalım.de niro abimiz özlü sözleri ve detaylı yorumlarıyla tekrar aramıza dönsün.bütün filmlerin ilk tanıtımlarını X@ndeR ve OnuR yapsın.zapotka sorsun filmlerinin resimlerini Frost_Nova,TRQX,osstation ve diğer eskiler cevaplasın:)hatta sert çıkışları ve sivri dili yorumlarıyla knotaqram34 de eksilmesin yanımızdan...

Yok hacı onlar iyiydi ya Yalnız bu postta ve benim postumda adı geçmeyen arkadaşlar lütfen alınmasın herkes ayrı ayrı değerli Sadece bu arkadaşlar biraz daha özverili paylaşım yaptıklarından gönül biraz daha muhatap olmak istiyor yoksa belli bir gurup oluşturmaktan falan değil

Bi de Burak şu Dh Sinema Kulübü'nün 2009 modelini açsak güzel olur ha ne dersiniz millet?

De-Niro, abi seni de görmek çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 8 Temmuz 2009; 17:54:51 >

• Eyvallah kardeşim, sağolasın. Size bir merhaba filmi hediye edeyim:)

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet)
  • Selam ihtiyarlar.

Hayat bir film bizde birer oyuncu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Eyvallah kardeşim, sağolasın. Size bir merhaba filmi hediye edeyim:)

Garip bir filme benziyor, merak ettim. Ağır bir film mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Eyvallah kardeşim, sağolasın. Size bir merhaba filmi hediye edeyim:)

Garip bir filme benziyor, merak ettim. Ağır bir film mi?

Yok fazla ağır değil. Bir burjuva taşlaması ve komedi üslubu harika Bunuel'in. Seversiniz. Özellikle perde açılış sahnesine bayılacaksın:)
  • açtım bakalım 2009 model kulubümüzü.:)

(arşive eklendi de niro hocam:))
  • Eyvallah
  • Komedi filmi olarak 18 Year Old Virgin nasıl ?Arşivde duruyor o yoksa başka bir film mi izleyeyim öneri bekliyorum .
    Uzun süredir hep macera türü film izliyorum komediye ihtiyacım var.

quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D

Andre ölmedi ki

ciddi misin?

topic açmıştı geçenlerde başka bi ülkeye gitmiş 1 sene net bulamamış filan yazıyodu tam okuyamadım

Oha lan ciddi misiniz Neden öldüm demişki Bütün konu dışı adamı ölü biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 9 Temmuz 2009; 14:22:33 >

• Ne bilieyim niye öyle manyakça bir şey yapmış Bide toparlamak için garip nedenler sürmüş, ilgili topiclere arama yaparak ulaşabilirsin
  • Selamlar. Böyle bir topic ilk kez görüyorum burda

Devamlılığı olursa abonesi oluruz herhalde
  • bir aralar herkes buradaydı o günlerini yeniden yaşatırz belki de bu başlıgın...
  • Herkes tatile mi çıktı nedir.Kimse kalmadı forumda.
  • İyi geceler sohbet bölümü, yarın iş bekler bizi. Sabah günaydın ile topici açarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Herkes tatile mi çıktı nedir.Kimse kalmadı forumda.

Ben pek farkedemedim ama olabilir
  • Temmuz'un 10'unu günaydın herkese..
  • Komedi filmi olarak Disaster Movie , Epic Movie , 18 Year Old Virgin ? Çabuk cevap alabilirsem güzel olur giricem şimdi hangisine giriyim karar veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.