Şimdi Ara

ŞOK - Bluetooth Kulaklık - Güncellendi : 15 ŞUBAT (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
10
Favori
47.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatına göre çok iyi , ses kaliteside gayet başarılı . ihtiyacı olan kaçırmasın
  • Müthiş bir ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürünü android telefonda Philips smart tv de ve windows 7 de denedim hepsinde sorunsuz canavar gibi bağlandı.Windows7 de sorun olduğunu söyleyen arkadaş bilgisayarına baktırsın inanılmaz hızlı ve temiz bağlanıyor bende.

Fiyatına göre şahane ürün tek sıkıntısı bant biraz kısa olduğu için kafaya ve kulaklara fazla baskı yapıyor.Kafası büyük olan arkadaşlar biraz sıkıntı yaşayabilir bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterio7

Arkadaşlar ürünü android telefonda Philips smart tv de ve windows 7 de denedim hepsinde sorunsuz canavar gibi bağlandı.Windows7 de sorun olduğunu söyleyen arkadaş bilgisayarına baktırsın inanılmaz hızlı ve temiz bağlanıyor bende.

Fiyatına göre şahane ürün tek sıkıntısı bant biraz kısa olduğu için kafaya ve kulaklara fazla baskı yapıyor.Kafası büyük olan arkadaşlar biraz sıkıntı yaşayabilir bu konuda.

Aynen

Bide disari ses veriyor bayagi

• Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 30 liraya beklentilerimin çok üzerinde çıktı. Telefona bluetooth ile bağlayıp flac parçalar açtım. Ses oldukça iyi ve baslar çok abartılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isim geregi surekli yollardayim bugun belki 10 tane sok magazasina sordum hic birinde kalmamis.forumdaslardan yakininda ki magazalarda olan varsa hayrina alip kargo yapabilir mi?

• 3 şube gezdim hepsinden aynı cevabı aldım "Kalmamış".Bir personel her mağazaya 2 adet verildiğini söyledi.
  • mercan dede kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı cevabı aldım.

• Doğrudur her mağazaya iki adet verilmiştir çünkü 4 mağaza gezdim hepsinde 3ünde 2 tane beyaz , 1 inde 2 tane siyah vardı.

• Kaptım bir adet siyah onasıl sestir arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarja takınca 10 dk sürmüyor ışık kapanıyor.şarj olmuş mudur acaba?

• serhatsafkan kullanıcısına yanıt
    Hocam senin iş tam bomba olmuş.blitz daha güzel bundan.

• Ayvalık armutcuk şok 2 tane var ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Hocam senin iş tam bomba olmuş.blitz daha güzel bundan.

Hocam Blitz daha fonksiyonel fakat ses kalitesi çok kötü geldi bana. Bir adet Blitz bir adette Piranha aldım. Piranha siyah bulsaydım tam içime sinecekti ama buna da şükür.

Bulursanız Piranha alın daha iyi, Blitz ses kalitesi rezalet
  • bugün girdiğim 3. şok mağazasında buldum, siyah olandan kalmıştı zaten istediğim de siyahtı.

Açıkçası çok iyi ses veriyor ama son seste sanki bir hoparlör gibi dışarıya inanılmaz ses veriyor. Ürünü alacaklar toplu taşıma araçlarında yüksek seste müzik dinlerim hayali kurmasın çünkü dışarıya fazlasıyla ses veriyor.

iPhone için denedim bluetooth sıkıntısız bağlandı hemen, güzel gibi duruyor şimdilik.

Aldıktan sonra kasiyere garanti belgesini kaşelettirin.

• Ben Çarşamba günü aldım ürün fiyatının çok üstünde . Gittiğim 2. Mağazada buldum bulduğum mağazada 4-5 tane daha vardı ama bir sonraki gün hiç kalmamıştı

• Sproob kullanıcısına yanıt
    Kaşelettirmeye gerek var mı ? Zaten fişin üzerinde tarih yazıyor.
  • Bende bugün aldım. Aldığım mağaza da 2 tane vardı. İkiside beyazdı. Benim için renk önemli değil. Sesi oldukça güzel. 2 saattir kullanıyorum. En azından kablolarla uğraşmak zorunda değiliz. Sesi sona kadar açtığımızda minik bir hoparlöre dönüşüyor kulaklık :) tek gıcık yanı bu.
  • Ps3 te çalışır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Şarja takınca 10 dk sürmüyor ışık kapanıyor.şarj olmuş mudur acaba?

Bunu ben de merak ediyorum bende de öyle oldu kullanma kılavuzunda ne kadar surede şarj olduğu ne kasar süre kullanilabilecegi yazmiyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.