Şimdi Ara

ŞOK - Bluetooth Kulaklık - Güncellendi : 15 ŞUBAT (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
10
Favori
47.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoBiN*

Hocam windows 7 de herhangi bir sey yapmadan calisti mi? Bende cevre aygiti yuklenemedi diyor. Siz windowsu guncelliyor musunuz, ondan kaynaklaniyor olabilir mi?

Herhangi bir ek işlem yapmadım bluetoothla bağlanınca direk driverları kurdu kendisi.Windows güncellemelerimde kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokırık

arkadaşlar bluotooth üzerinden win 10 pc üzerinden kulaklıkla hem ses hem mikrofon özelliğini kullanabilen varmı yada nasıl kullanılabilir bilen varmı biri yardımcı olabilirmi oyunlarda vs mikrofonu kullanamazsam pek işime yaramayacak yoksa herhangi bir arakablo yada bluotooth v.4 özellikli adaptörmü almam gerekiyor şuan eski bir adaptör var pc de büyük ihtimal bluotooth v.2 versiyon sadece ses alabiliyorum mikrofon kullanamıyorum acil bilgisi olan paylaşırsa çok makbule geçer

Arkadaşlar sorum hakkında bilgisi olan yokmu acaba hiç yorum yapan yok nette araştırdığım kadarıyla dark bluotooth v.4 adaptör sipariş verdim aşağıda linkteki ürün umarım işimi görür ayrıca kulaklığı pc de microfon özelliğini kullanabilenlerden yorum alabilirim
    http://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-v4-0-dongle-dk-ac-btu40-pm-bd800986

• Bahse konu urunu bugun aldim. Ps3 de calistiramadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokırık kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu merak ediyorum usbden bağlayıp mikrofon kullanılabilir herhalde ama bluetooth için dongle almak lazım.

• Ben kulaklıkdan çok memnunum iyikide almışım blitz markasında radyo hafıza kartı takma olayı var ama ben yinede pirhanayı tercih ettim en azından bilindik marka diye ayrıca ses kalitesi oldukça güzel 30 liraya guzel kaliteli ses ve kablosuz daha ne olsun alamayan varsa buldugunu kacırmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaria

Ben de bunu merak ediyorum usbden bağlayıp mikrofon kullanılabilir herhalde ama bluetooth için dongle almak lazım.

Valla ben win7 bilgisayarımda mikrofonu kullanıyorum ses kaydı falan yapıyor sorunsuz.Tv de denemedim denersem onuda yazarım.Ama kulaklık fiyatına göre çok iyi gerçekten.
    Ben kullandım pc de mikrofon sorunsuz çalışıyor.
  • mysterio7 kullanıcısına yanıt
    masaüstü pc demi kullandınız bluotooth aparat ilemi yoksa ara kablo ilemi nasıl olduğunu açıklarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokırık

masaüstü pc demi kullandınız bluotooth aparat ilemi yoksa ara kablo ilemi nasıl olduğunu açıklarsanız sevinirim

Cevabını ben de merak ediyorum

• qwert7610 kullanıcısına yanıt
    Şarjı kaç saat gidiyor aldıgımıza değermi?

• İsteyen olursa siyah rengi mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: maystro_18

İsteyen olursa siyah rengi mevcut

Şehir fiyat?

Laptopta tümleşik bluetooth ile herhangi bir aparat olmadan kullanıyorum.Kulaklığı açar açmaz bağlanıyor valla canavar gibi darısı başınıza.
  • Beyazını isteyen olursa trabzon içi(duruma göre Rize'de olur) 20 tl'ye bırakırım.

• Bluotooth kullanarak kulaklığı kablosuz olarak handsfree hem kulaklık hem mikrofon olarak kullanabildim yanlız bunun için dark bluotooth v.4 adaptör alarak çözdüm eski versiyon bluoototh adaptörümde olmamıştı yanlız şöyle bir durum sözkonusu online oyunlarda kulaklığı handsfree kulaklık olarak ayarlayıp masaüstünden ses ve hoparlör ayarlarından da handsfree kulaklık olarak tanımladıktan sonra sıkıntısız kullandım mikrofondan sesim gayet iyi gidiyordu ancak kulaktıktan ses çok boğuk geliyordu ayarlardan sterio ayarladığımda mikrofonu kullanamıyorum ama ses ciddi derecede güzel geliyor şimdilik böyle idare ediyorum başka çözüm yolları varsa bilgisi olan paylaşsın şarjı yaklaşık 3 saat kullandım oyunlarda bitmedi süresini göremediğim için birşey söyleyemiyorum
  • Piranha kulaklığı Samsung Smart tv ile çalıştıran var mı?
    55h6470 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 15 Mart 2017; 15:57:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Piranha kulaklığı Samsung Smart tv ile çalıştıran var mı?
    55h6470 model

Çözüm budur

Samsung 55h6470 de çalıştı..

https://forum.donanimhaber.com/samsung-smart-tv-ye-bluetooth-kulaklik-baglamak--111870079

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatına göre fazla bir kulaklık tekrar satışa çıkarsa kaçırmayın kesinlikle,
  • shadow1907 kullanıcısına yanıt
    Hangisinden bahsediyorsunuz. Blitz kulaklıktan mı yoksa piranha mı

• ellekem kullanıcısına yanıt
    Piranha olanı aldım ben , gayet başarılı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.