Şimdi Ara

ŞOK - Bluetooth Kulaklık - Güncellendi : 15 ŞUBAT (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
10
Favori
47.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banada öyle geldi Piranha daha iyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir yerde yok kökünü kurutmuşlar resmen😁

• alaria kullanıcısına yanıt
    zaten maks 2 3 tane gelıyor hemen hemen hadi her renkden 2 olsun 4 tane aksamında gıttım kalmamıs hıc bıyerınde ılk almayacakdım oyle bir fikrim resımlerı gorunce guzel geldı alayım dedı kalmamıs eleman da zaten maks 3 4 tane gelıyor dedi
  • Kaşe artırın garanti sıkıntı çıkarmasın.

• Halen oyun konsolunda deneyen olmadı mı?

• Bu arada bunun mikrofon özelliğini bilgisayarda kullanabiliyor muyuz?

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Ps4 te denedim "bu aygıt uyumlu değil" yazdı.

Ama (Vestel) tv nin Bluetooth'una bağlandı.

• https://youtu.be/lpQh5YB8Lac kulaklıkla bu videoyu izleyin karanlıkta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EneSerhat kullanıcısına yanıt
    Hocam malum hdmi kablo ile görüntü ve sesi tv'ye aktarıyor konsol ve ses tv'den çıkış yapıyor. Kulaklık tv'yi gördüğüne göre, konsoldan oyun oynarken sesi sadece kulaklıktan alabiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleWorld

quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Hocam senin iş tam bomba olmuş.blitz daha güzel bundan.

Hocam Blitz daha fonksiyonel fakat ses kalitesi çok kötü geldi bana. Bir adet Blitz bir adette Piranha aldım. Piranha siyah bulsaydım tam içime sinecekti ama buna da şükür.

Bulursanız Piranha alın daha iyi, Blitz ses kalitesi rezalet

bilmiyorum prinha almadığım için kıyas yapamıyorum.Ama müzik vs dinlerken rahatsız etmiyor sesi beyeniyorum
  • kulaklık hakkında 5070 yorım var
  • Bende 2 gun once kasada gördüm aldım. Denedim aman aman bir ses kalitesi yok ama sistem güzel. Eşleştirdim telefonlara salonda duruyor. Evin karşındaki şokta 5 6 tane vardı isteyen varsa alıp gönderebilirim
  • Arkadaşlar dün aldım fakat mantıklı düşününce ben bu tarzkulaklık kullanmam büyük ihtimalle evde öyle duracak, kabul ediyorum bir an gaza geldim ve aldım

İsteyen varsa aldığım fiyata (30 lira) gönderebilirim ürünü. Hiçbir sıkıntısı yok 1 kez denedim her şeyi sorunsuz çalışır durumda, fişi, kaşeli garanti belgesi ve kutusu mevcut. Bizden alamayan birisi faydalanmış olsun yoksa götürüp iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 19 Şubat 2017; 13:51:23 >
  • serhatsafkan kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi tvnin sesini sadece (doğal olarak oyun seslerini de) kulaklıktan alabiliyorum. Ama ps4 tanımadığı için oyuncularla sohbet yapılamıyor.
  • mysterio7 kullanıcısına yanıt
    Hocam windows 7 de herhangi bir sey yapmadan calisti mi? Bende cevre aygiti yuklenemedi diyor. Siz windowsu guncelliyor musunuz, ondan kaynaklaniyor olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık cok guzel haber veren arkadasa tesekkurler

• hala bulma şansım var mı acaba satan eden elden çıkarmak isteyen istanbul içi varsa
  • arkadaşlar ne kadar surede şarj oluyor ve şarjı ne kadar gidiyor bilen var mı?

• Bende bugün şok marketten piranha bluetooth kulaklık aldım. Sesi bana boğuk geldi. Pek sevmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdeviL -- 20 Şubat 2017; 21:43:1 >
  • arkadaşlar bluotooth üzerinden win 10 pc üzerinden kulaklıkla hem ses hem mikrofon özelliğini kullanabilen varmı yada nasıl kullanılabilir bilen varmı biri yardımcı olabilirmi oyunlarda vs mikrofonu kullanamazsam pek işime yaramayacak yoksa herhangi bir arakablo yada bluotooth v.4 özellikli adaptörmü almam gerekiyor şuan eski bir adaptör var pc de büyük ihtimal bluotooth v.2 versiyon sadece ses alabiliyorum mikrofon kullanamıyorum acil bilgisi olan paylaşırsa çok makbule geçer
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.