Şimdi Ara

` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
542
Cevap
0
Favori
12.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NBA01

erdene katılıyorum bende hayatımda hiç oyuna para vermedim. Tüm oynadığı oyunları hep normal oynadım pre imiş cash imiş felan hiç almadım. Paypalda param olsa Rapidden Pre alırım ama çok lazım oluo. Millet her şeyi rapide uploadlıyo ve rapidde ipnelik çıkarttı 2-3 down dan sora beklion Modem reset fayda etmio felan.

Ben sizin yerinizde olsam Rapid Pre alırım param olsa ama oda tıkla kazandan alırsam veyaut başak bişiden yani belese gelcek :D

yoksa kredi kartı felan asla :D

Rapide ne gerek var. Torrent akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

10u dediler Hala bekliyoruz

Artık yarın okuldan geldiğimizde indiririz

quote:

Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\

Paypal'da nasıl para kazanıcaz ki reklam siteleri falan bilmiyorum ben bi bux.to hesabım var

Artık o tıkla kazan vs. Olayları bitti diyebilirim. Piyasası kalmadı. 1 ay uğraşsan zar zor 3-5 dolar kazanıyorsun. Yüksek kazanmak için yüksek yatırım yapmalısın bu da yüksek risk taşır.

Sana önerebileceğim 3 yol var.
    1. si locker-z. ancak buradan ödeme almak tam bir işkencer
    2.si hotfile. Ödeme kesin ancak paylaşım yapacak sağlam sitelerin olması lazım ve sürekli upload işi ile uğraşmalısın.
    Son yol ise paypal parası satan birilerini bulmak. Sen bankamatikten kur hesabına göre parayı yollayacaksın o paypaldan sana paranı yollayacak. Güvenilir birini bulursan en mantıklı ve en çabuk yol bu gibi görünüyor.

Eğer 1 ve 2 hakkında bilgi istersen pm'den daha yardımcı olacak bilgiler yollayabilirim.

• You have waited so long and finally, you can download Digimon Battle Client after today's maintenance.
    Our regular maintenance is every Wednesday, 5 to 7 pm, PST (Server Time).
    We know there will be a confusion due to the time difference, so please don't forget that our Server Time is PST (Seattle, USA).
    Please try downloading after 7:00pm PST today.
    Our local time will be alos displayed in our forum and game.

We're already getting lots of inquiries regarding Client Download today.
    Thank you very much for your interest.

-Digital Admin Bureau-

demekki aramızda 10 saat fark var ve suan onların saati yaklasık 12:40 civarında. sabah 3 ile 5 arasında başlıyacakmış download sistemi.

ve bu arada
    quote:

Orijinalden alıntı: EaqLe

quote:

Orijinalden alıntı: F-G

quote:

Orijinalden alıntı: kem733

zaten beta bu daha açılmıcak oyun... master gibi ayne yarı açık yarı kapalı. ikide bir silinir muhtemelen

silinecek olsa neden ilk günü açanlara 10 ar tane kart versinler ?

O da doğru ama hiç belli olmaz ne yapacakları.

malesef bunun open beta test olduğu gerçek isterseniz bir bakın
    Great news everyone,

Digimon Battle OBT will start soon!

Client Download will be available from the 10th of March and for those who have waited so long, we're offering an event to give some previlages.
    Participate in our event simply by downloading our client and creating character names during the event period (Mar. 10th ~ 16th).
    Visit our Event section in the official home page to find out more!

Thank you all for the attention.
    Hope you have the exciting journey with us!

- Digital Admin Bureau -
    linki: http://digimonbattle.wemade.net/news/news_update_view.asp?p=3ce74393&s=3d0ff9a53d0ff9a5&f=3d0930a2#main_banner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kem733 -- 10 Mart 2010; 22:51:57 >

• Taichi dostum ben 1. yolu seçtim locker-z yani ismi hoşuma gittiBilgi verirsen sonsuz teşekkür ederim
  • ahmet ben buxtr. die bi site vardı çakma ama ozamanlar yeni öğrenmiştim bu olayı :D knk 1 ayda 70 doalr yaptım referansta bulmuştum 70 doalr yapınca paypala akabilcen diolardı sora bi baktım site değişmiş alert pay olmu para sıfırlanmış :D o günden beri ellemiom. Neo Bux felan diolar ama 1 sene felan yapman lazım oda zor iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\

Taichi dostum ben 1. yolu seçtim locker-z yani ismi hoşuma gittiBilgi verirsen sonsuz teşekkür ederim

pm attım

quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

ahmet ben buxtr. die bi site vardı çakma ama ozamanlar yeni öğrenmiştim bu olayı :D knk 1 ayda 70 doalr yaptım referansta bulmuştum 70 doalr yapınca paypala akabilcen diolardı sora bi baktım site değişmiş alert pay olmu para sıfırlanmış :D o günden beri ellemiom. Neo Bux felan diolar ama 1 sene felan yapman lazım oda zor iş.

Tıkla kazan sektörü tamamen çöktü. NeoBux şu an piyasanın en sağlam sitesi ama dediğin gibi onla para kazanmak için 1-2 ay uğraşmalısın ve kazanacağın para 2 $ olacak. Boşa zahmet gibi geliyor bana Tabii 200-300 dolar yatırıp 400-500 dolar alanlar var onlar kazanmasını bilen adamlar. Benim de o kadar param olsa ben de kazanırdım

• Yeni Haber.

Dear All,

You have waited so long and finally, you can download Digimon Battle Client after today's maintenance.
    Our regular maintenance is every Wednesday, 5 to 7 pm, PST (Server Time).
    We know there will be a confusion due to the time difference, so please don't forget that our Server Time is PST (Seattle, USA).
    Please try downloading after 7:00pm PST today.
    Our local time will be alos displayed in our forum and game.

We're already getting lots of inquiries regarding Client Download today.
    Thank you very much for your interest.

-Digital Admin Bureau-

• Çekmeye başladım ( 790mb )

http://digimonbattle.wemade.net/media/media_client_info.asp#main_banner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 11 Mart 2010; 7:09:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

/>

Çekmeye başladım ( 790mb )

Ben de indirdim de 5-6 kb ile çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

/>

Çekmeye başladım ( 790mb )

• bende indiriyorum
  • benim 400 kbs ile çekiyor. Ama şimdi değil 17sinde başlamamız kötü oldu.
  • Bende indireyim bari
  • herkes yuksek hızda mı indiriyor? Bende en cok 7 kb gordu :S Sizin hızlar ne durumda?
  • bendede yüksek hızda iniyo fakat internet kopup kopup duruyo ttnete sövüom bende :D internet kafeye gidecem ordan indircem yaf ne oluyo bu internete anlıyamadım :D
  • 200 ortalama ama bırakmıştım bilgisayarı 1 saat baktım kendi kendine durmuş indirme ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 11 Mart 2010; 14:11:42 >
  • bnde indirdim kurdum hepsi 30 dk fln sürdü ama xfire dye bi programda kuruluodu bnde kurmadım sizce kurmalımıyım?
  • Şu an indiriyorum 130 kb le indiriyo hadi bakalım hayırlısı...
  • Off Operayla ikinci indirme denememde Hata verdi ya birde ie yi deneyeyim en iyisi
  • indi ve kurdum oyunu Xfire dediği sponsor bir program sanırım. Kurmak zorunlu değil

@EaqLe IDM öneririm
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.