Şimdi Ara

` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
0
Favori
12.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F-G

bizim grup belli zaten (barış,burnal,onur,erden vs...). başkanlık önemli değil, önemli olan o guilddeki playerlardır.

Senin grubunu seviyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

quote:

bizim grup belli zaten (barış,burnal,onur,erden vs...). başkanlık önemli değil, önemli olan o guilddeki playerlardır.

Senin grubunu seviyim

Yılmaz'la görüş hele.
  • Oyun güzelse indiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

Oyun güzelse indiririm.

Kesinlikle indir
  • Oyun şuan açıkmı? 7 sayfayı okuyamam.
  • Beyler tamam 2-3 guild olucak fakat yabancılara karşı milliyetçilik damarınız tutarsa saçma sapan davranışlar yapmadığınız takdirde yanınızda olma ihtimalim olabilir Bu dediğim ilk zamanlarda olmaz ama ilerleyen zamanlarda yabancılarla aramızda lwl farkı açıldıktan sonra yaşanacaktır.
  • quote:

quote:

Senin grubunu seviyim

kurban olim senle aynı guild da olmiyim de

• quote:

Oyun şuan açıkmı? 7 sayfayı okuyamam.

Server saatine göre 17 martta açılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

2 gün kalmış. tek indirmeyen ben mi kaldım şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 15 Mart 2010; 19:44:13 >

• quote:

quote:

quote:

Çoğu kişinin indirdiğini düşünüyorum Ama tek değilsin, bildiklerimden Berkan da henüz indirmedi. Oyun açıldıktan sonra indirecekmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bize Göre 18 Mart ta. Yani 3 gün kaldı. 17sinde Sabahlayıp 18 Mart Sabah 6:00 sında oynamak isteyenler ayrı tabi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 15 Mart 2010; 19:48:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çoğu kişinin indirdiğini düşünüyorum Ama tek değilsin, bildiklerimden Berkan da henüz indirmedi. Oyun açıldıktan sonra indirecekmiş

Hmm... hayırlısıyla açılsın´da, indiririz. Teşekkür ederim.

• quote:

Beyler tamam 2-3 guild olucak fakat yabancılara karşı milliyetçilik damarınız tutarsa saçma sapan davranışlar yapmadığınız takdirde yanınızda olma ihtimalim olabilir Bu dediğim ilk zamanlarda olmaz ama ilerleyen zamanlarda yabancılarla aramızda lwl farkı açıldıktan sonra yaşanacaktır.

Sen olmasan ne olur ki? Zaten hiç bir grup içinde olmadın. Yılmaz, sen ve yabancılar takılıyordunuz. Yani hiç biz diye bir şey olmadı. Sen ve Yılmaz hep ötekiydiniz arkadaş. Anladın mı? Saçma sapan davranışlar diyorsun da bunun alayını kuzeninle yapan sensin.
  • Oyunu ben de indirmedim, okuldan bir arkadaşım indirdi ondan alacağım (bizim okuldan en az 8 kişi geliyor, Efecan'ın eski komşusu da dahil olmak üzere)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Beyler tamam 2-3 guild olucak fakat yabancılara karşı milliyetçilik damarınız tutarsa saçma sapan davranışlar yapmadığınız takdirde yanınızda olma ihtimalim olabilir Bu dediğim ilk zamanlarda olmaz ama ilerleyen zamanlarda yabancılarla aramızda lwl farkı açıldıktan sonra yaşanacaktır.

Sen olmasan ne olur ki? Zaten hiç bir grup içinde olmadın. Yılmaz, sen ve yabancılar takılıyordunuz. Yani hiç biz diye bir şey olmadı. Sen ve Yılmaz hep ötekiydiniz arkadaş. Anladın mı? Saçma sapan davranışlar diyorsun da bunun alayını kuzeninle yapan sensin.

Ben ve kuzenim yabancılarlaydık doğru

(Bazı yabancılar Türklerden daha iyi olabiliyor)

Türklerle olmamamızın sebepleri o dönemdeki ciddi küfürler idi.
    Ayrıca Ben ve Kuzenim belli bir seviyeye geldikten sonra oyundaki çaylak türklere destek olduğumuzuda hatırlarım.

Yarın bir gün pişman olacağın sözler söylemeye gerek yok şuan 0 dan başlayacak elin koreliside ingiltereliside Türküde yılmazında önce bir Türk guildi kuracağını düşünüyorum he ama bu sizle olur sizsiz olur başka bir Türkle olur yada guildde yabancı olmayacağıda kesin değil oyun açılsın hep birlikte göreceğiz

Saçma sapan davranışlardan kasıtım küfürlere ana-bacı katmak.

Bunu yapanları çok iyi hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilây -- 15 Mart 2010; 19:59:44 >

• Rahat ol arkadaşım eğer birisinin canı yanmazsa küfür müfür olmaz. Yeter ki adam gibi durulsun. Oyunu kurallarıyla oynarsanız olacak bu. Yok ona kazık yok ona sahtekarlık yapacaksanız durun hele. Yabancıya yaparsan yap, bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Etik değil ama ilgilenmem şahsen. Ama forum ahalisine yapacaksanız ki bunu yaşadık, o zaman dışlanmaya mahkumsunuz. Ama alışıkın olmalısınız dışlanmaya. Sorun teşkil etmez sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Oyunu ben de indirmedim, okuldan bir arkadaşım indirdi ondan alacağım (bizim okuldan en az 8 kişi geliyor, Efecan'ın eski komşusu da dahil olmak üzere)

8 kişi Ohh maşallah Ben de sınıftan 1-2 kişiyi ayarladım gelecez diyorlar da fen lisesi ve yatılı okul. Pek online olmaz onlar Msn'den birkaç kişi ayarladım vazgeçmezlerse gelecekler Bayağı bomba olacağa benziyor oyun. Açılış yaklaştıkça heyecan artıyor

• Yılmaz yazar birazdan
    Tartışmak istemiyorum şimdi eski defterleri.
  • O kadar özlemişim ki herşeyi değişik oldum bi an.Hatta zaman bulunca şu konuya mesaj atan herkesin yorumları bile okuyabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga.

O kadar özlemişim ki herşeyi değişik oldum bi an.Hatta zaman bulunca şu konuya mesaj atan herkesin yorumları bile okuyabilirim

Hoşgeldin Tolga Bende de gelen her eski üye ile içimde bir kıpırdanma oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 15 Mart 2010; 20:34:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.