Şimdi Ara

` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
0
Favori
12.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yine benim adım geçmiş. Bende yorumumu belirtmeden geçmiyeyim;

Öncelikle şunu belirteyim ben bu oyundada gruplaşma oluşmasından yana değilim, geçmişizde elbetteki çocukluk yapıp bir takım hatalara sebep olduk. Kim zaten kim hiç hata yapmadan hayatını sürdürebilmiştir ki? Ancak kimse şunu unutmasın, herkes 2. bir şansı hakediyor. Geçmişi açmaya lüzum yok diye düşünüyorum. Bir değerlendirme yapmak istiyorsanız şimdiki zamana bakarak yapın lütfen...

Bana gelince; Herhangi bir grubun içinde bulunmayacağım, elimden geldiğince herkesle iyi geçinmeye çalışacağım.

Umarım ki oynadığımız basit bir oyunda olsa Türk'ler olarak kendimizi ispat etme şansı yakalayabiliriz. Umarım ki yine gereksiz gruplaşmalara bürünmez kimse bu oyundada. Ancak tabiki NBA01 gibi kişiliği henüz oturmamış insanlarla karşı herkes tavrını koymasını bilmeli. Bilmeli ki; hatasının farkına varabilsin.

• Yürü be Yılmaz kim tutar seni

bu arada 17 mart günü için belli bir saat var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-G -- 15 Mart 2010; 20:51:31 >
  • Bende kesinlikle katılıyorum Yılmaz'a.2007 de oynarken şu foruma attığım postlara bakıyorum da harbi çocukmuşum ya.Dile kolay 3 sene geçmiş.Kocaman adam olduk ama arkadaşlarımıza gösterdiğimizde bize güldükleri şu oyunun aşkı hala içimizde.Zaten iddiam da yok kalırım yine 34 level'da Wargrowlmon'la
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga.

O kadar özlemişim ki herşeyi değişik oldum bi an.Hatta zaman bulunca şu konuya mesaj atan herkesin yorumları bile okuyabilirim

Hoşgeldin Tolga

Konuda eskilerden bir tek Furkan (Furail), Vortigon (Yasin) ve Redwolf (Kaan)'ı göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga.

O kadar özlemişim ki herşeyi değişik oldum bi an.Hatta zaman bulunca şu konuya mesaj atan herkesin yorumları bile okuyabilirim

Hoşgeldin Tolga

Konuda eskilerden bir tek Furkan (Furail), Vortigon (Yasin) ve Redwolf (Kaan)'ı göremedim

ben benima daşa (Kaan'a, RedWolf) sölerim ama gelirmi bilmem. MSN den konuşuoz ama oyunalrla pek arası yok gibi ama gelebilir. Ortam fena çünkü

• open beta test bitince kastıklarımız silinicekmi sorusuna adminden net bi cevap :

` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu]

kısacası rahat olun yok öyle bişey diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

open beta test bitince kastıklarımız silinicekmi sorusuna adminden net bi cevap :

Bu haber süper oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

open beta test bitince kastıklarımız silinicekmi sorusuna adminden net bi cevap :

Bu haber süper oldu

Zate Öl bişi mantıkende olamazdı. Düşünsenize, 4 Mega Eventi var ve 4 Mega yaptıktan sora silincek, Oyunu Hacklerler Valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 15 Mart 2010; 23:05:45 >

• Şimdi benim taraf tutma gibi bir niyetim yok.Ben buraya girerim şunlarla oynarım diye.Ama kiminle oynayıp kiminle oynayamayacağım hakkındaki düşüncelerim netleşmeye başladı.Az çok tanıyorum herkesi.Eskiler bilmez beni ama takip ederdim az çok bu bölümü.
  • Üyelik aldım.
  • Oyun´da indi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

Bu haber süper oldu

Zate Öl bişi mantıkende olamazdı. Düşünsenize, 4 Mega Eventi var ve 4 Mega yaptıktan sora silincek, Oyunu Hacklerler Valla

DMO da öyle olacaktı zaten neresi saçma.Ama sonradan olmadı sanırım sadece söylenti olarak kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

Arkadaşlar yine benim adım geçmiş. Bende yorumumu belirtmeden geçmiyeyim;

Öncelikle şunu belirteyim ben bu oyundada gruplaşma oluşmasından yana değilim, geçmişizde elbetteki çocukluk yapıp bir takım hatalara sebep olduk. Kim zaten kim hiç hata yapmadan hayatını sürdürebilmiştir ki? Ancak kimse şunu unutmasın, herkes 2. bir şansı hakediyor. Geçmişi açmaya lüzum yok diye düşünüyorum. Bir değerlendirme yapmak istiyorsanız şimdiki zamana bakarak yapın lütfen...

Bana gelince; Herhangi bir grubun içinde bulunmayacağım, elimden geldiğince herkesle iyi geçinmeye çalışacağım.

Umarım ki oynadığımız basit bir oyunda olsa Türk'ler olarak kendimizi ispat etme şansı yakalayabiliriz. Umarım ki yine gereksiz gruplaşmalara bürünmez kimse bu oyundada. Ancak tabiki NBA01 gibi kişiliği henüz oturmamış insanlarla karşı herkes tavrını koymasını bilmeli. Bilmeli ki; hatasının farkına varabilsin.

Budur abi işte . Benim adam olmayandan yana bi kaygım yokki . Birbirimize b*k atıcamıza türkler birbirinin açıgını yakalasa fena mı olur ? Hem ben yılmazın düzeldigine inanıyorum . Ama kubilaydan yana aynı şeyi konuşamıcam . Olurda Guild falan açılır Kubilayla aynı tarafta olmak istemiyorum .
    + Yılmaz Böyle oldugu sürece kusra bakmasınlarda Yılmaza karşı olana bende karşıyım artık

• quote:

Yürü be Yılmaz kim tutar seni

17 mart sabah 5 ya da 6dan itibaren oynayabilirsiniz. Arkadaşların söylediğinin aksine oyun 18inde değil 17sinde açılacak.

geçen 10unda server kontrolunden sonra linkler aktif olmuştı. bende sabah 9da kalkıp indirmiştim oyunu. 17de de yine server kontolünden sonra oyun aktif hale gelecek.
    yani sabahın 5 de kalkıp oynayabilirsin oyunu. ya da 6da
  • quote:

Orijinalden alıntı: IattaI

quote:

Yürü be Yılmaz kim tutar seni

17 mart sabah 5 ya da 6dan itibaren oynayabilirsiniz. Arkadaşların söylediğinin aksine oyun 18inde değil 17sinde açılacak.

geçen 10unda server kontrolunden sonra linkler aktif olmuştı. bende sabah 9da kalkıp indirmiştim oyunu. 17de de yine server kontolünden sonra oyun aktif hale gelecek.
    yani sabahın 5 de kalkıp oynayabilirsin oyunu. ya da 6da

Çarşamba sabahçıım 4 te kalkıp beklerim artık

• şu ortama bakın ya müthiş oyuna türkler hakim olacak
  • Yılmaza bak be benim üzerimden puan topluyo. Hani hereks aynı şeyi sölese gam yemicem. Bi kaç kişi artislik olsun veyaut gıcıklık olsun die bana laf atıo.

Hani derlerya "Biri sana eşşek derse gül geç, 2 kişi derse yine gül geç ama 3 kişi derse durup bi düşün" die. yani benim adama gibi adma olduğuma bilemlerde var yani gerçekten sizin dediğiniz gibi biri olsam herkes bana sizin yaptığınızg ibi davranır. yani bana 2 kişi eşşek dedi die ben eşşek OLMAM.

Bu yaptıklarımızın hepsi saçma, bi oyun yüzünden kavgalar tartışmalar felan bencede saçma. ben herkesle oynamak isterimki tadı çıksın oyunun ama anlayana işte.
  • quote:

Yılmaza bak be benim üzerimden puan topluyo. Hani hereks aynı şeyi sölese gam yemicem. Bi kaç kişi artislik olsun veyaut gıcıklık olsun die bana laf atıo.

Hani derlerya "Biri sana eşşek derse gül geç, 2 kişi derse yine gül geç ama 3 kişi derse durup bi düşün" die. yani benim adama gibi adma olduğuma bilemlerde var yani gerçekten sizin dediğiniz gibi biri olsam herkes bana sizin yaptığınızg ibi davranır. yani bana 2 kişi eşşek dedi die ben eşşek OLMAM.

Bu yaptıklarımızın hepsi saçma, bi oyun yüzünden kavgalar tartışmalar felan bencede saçma. ben herkesle oynamak isterimki tadı çıksın oyunun ama anlayana işte.

Ya bu senle alakalı bişiy deil aslında o veya başkasıylada alakalı bişey deil . Bende 4 senedir bu digimondayım ama 1 kişiyle kavga edip veya aramın bozuk oldugunu kimse gormemiştir tabi yılmaz hariç . He yılmazla bile birebir hiç söz dalaşına girmedm . Millet beni nasıl hatırlıyosa bırak öyle hatırlasın . Sen sadece Türkler adına bişey yap. Bırak konuşan yine konuşur sen susmaya çalış mütevazi ol. Kendini kimseye kanıtlamaya çalışma emin ol sen kazanırsın o veya başkası deil . Sen iyi oldukca sen istemedikce arkadaş çevren vs zaten geniş olur merak etme

• beyler sabredemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RoBinh0_

quote:

Yılmaza bak be benim üzerimden puan topluyo. Hani hereks aynı şeyi sölese gam yemicem. Bi kaç kişi artislik olsun veyaut gıcıklık olsun die bana laf atıo.

Ya bu senle alakalı bişiy deil aslında o veya başkasıylada alakalı bişey deil . Bende 4 senedir bu digimondayım ama 1 kişiyle kavga edip veya aramın bozuk oldugunu kimse gormemiştir tabi yılmaz hariç . He yılmazla bile birebir hiç söz dalaşına girmedm . Millet beni nasıl hatırlıyosa bırak öyle hatırlasın . Sen sadece Türkler adına bişey yap. Bırak konuşan yine konuşur sen susmaya çalış mütevazi ol. Kendini kimseye kanıtlamaya çalışma emin ol sen kazanırsın o veya başkası deil . Sen iyi oldukca sen istemedikce arkadaş çevren vs zaten geniş olur merak etme

küfürlere zate artık cvp vermiorumda benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylüyorları onlara cvp veriyordum.
    artık onlarada cvp vermicem çünkü ben ne kadar anlatmaya çalışsam insan birini ezmeye çalışıosa bi kulp takar zate. bulur bişi.onlarda öle işte. artık bırakalım şu saçma kavgaları.

Herşey metalgarururmonun klon muhabbetiyle başladı bende şakayla karışık "bırakın lan metalgarururmonumu" felan yazdım ve karşı taraf(salih,erden,burnal,...)bunu ciddiye aldı ve 2 sene önce idi yani o günden bu güne hep tartışma. o zamanı hatırlıorumda ne saçmalıklar yapmışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 16 Mart 2010; 13:55:47 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.