Şimdi Ara

` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
0
Favori
12.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saatler kaldı tansiyon üst düzeyde. sakin olun gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonBoy

quote:

Orijinalden alıntı: IattaI

lütfen arkadaşlar oyun 5 buçuk saat sonra başlıyor. burda ortamı germeyelim oyun başlayınca orda kozlarınızı paylaşırsınız.

Saçma oldu bence .. hiç bi zaman paylaşmayalım kozlarımızı huzurlu bi oyun geçirmek herkesin dileği olsun .. ((:

Fazla huzur bana batar Benim dışımda 3-5 kişiye daha batar eminim

• Bakın oyunun açılmasına saatler kaldı, artık tartışmayı sonlandırıp kendinizi oyunun akışına bırakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Bakın oyunun açılmasına saatler kaldı, artık tartışmayı sonlandırıp kendinizi oyunun akışına bırakın

Oyun açılınca her şey rayına oturur
  • arkadaşlar rica ediyorum biri bu oyunun nasıl oynandığını tiyolarını oyunun amacını fln anlatabilir mi?
    hiç bi yerde bulamadım...
    oyunu indirdim kurdum üyelik aldım bi kaç saat sonra açılcak ama oyun hakkında ufacık bir bilgim yok...yanlış yapıp değerli bi itemi kaybetmek istemiyorum
  • Sabah 6.30'ta uyanacak olmama rağmen bekliyeceğim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNNeFeS0

arkadaşlar rica ediyorum biri bu oyunun nasıl oynandığını tiyolarını oyunun amacını fln anlatabilir mi?
    hiç bi yerde bulamadım...
    oyunu indirdim kurdum üyelik aldım bi kaç saat sonra açılcak ama oyun hakkında ufacık bir bilgim yok...yanlış yapıp değerli bi itemi kaybetmek istemiyorum

Oncelikle korkma oyunun en başlarında öyle çok değerli bir itemin eline geçeceğini sanmam Oyun çok basit 1 gün içinde çözeceğine inanıyorum. Ama şimdi sana anlatıyım desem çok zor. Oyun açıldıktan sonra oyundan tüm merak ettiklerini sorabilirsin elimden geldiğince yardım ederim Oyundaki nickim yine taichi93 Onun dışında rehber konusuna sorularını yazarsan anında ayrıntılı bir şekilde cevaplamaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 17 Mart 2010; 21:06:34 >

• tmm kardeşim sağol takıldığım yerlerde oyun içinde pm atarım ( tabi önce pm atmayı öğrenecem )
  • bu arada digimon battle için sohbet safamızıda açtık beklerizhttp://xat.com/DboTurkey
  • türk yiğenlerim antly serverine gelin bütün türkler oraya gelin ben ozan bu arada yaş:27 ben eski rpgden oyunuyodum antly server türkler daha çok haberiniz olsun oyunda nick ozan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell0007

türk yiğenlerim antly serverine gelin bütün türkler oraya gelin ben ozan bu arada yaş:27 ben eski rpgden oyunuyodum antly server türkler daha çok haberiniz olsun oyunda nick ozan

TAMAM abi hemen mihirada 1 gün boyunca kastığımız charları bırakıp, antly'e geliyoruz
  • impmon crest ne işe yarıyor ?
  • quest item yani görevi war
  • yakaladığımız digimonları nasıl partner digimon haline getiriyoruz bilen varmı?
  • yakaldığın digimonu 11 lwl yap sonra L tuşuna basarak sağ tıkla
  • 1 sorum olucak,

16 lvl´im, diğer map´lara nasıl gidebilirim? W, tuşu´ndan bakıyorum, başka map´lar var.
  • teleport kartıyla gidiceksin arkadaslarından rica et sana alıp gelsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

teleport kartıyla gidiceksin arkadaslarından rica et sana alıp gelsinler

Oyun´da hiç arkadaşım yokDH´den var. bulucaz artık.

Teşekkür ederim.
  • yardım etmek isterdim ama zamanım yok kasılmam gerek
  • herkese hayırlı kasmalar kolay gelsin arkadaşlar.oyunda görüşmek üzere...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.