Şimdi Ara

` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
0
Favori
12.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende guilmon,renamon.terriermon bide dorumonu düşünyrm
    :D
  • Herkes plan yapıo ama bide oyu açılmıomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

Bu yorumu tamamen gözlemci biri olarak yapıyorum
    Kardeş diyorsun ki uğraşmayacağım konu kapansın. Her seferinde baştan saldırıyorsun? Ve konu resmen senin megoloman manifestona dönmüş. Ayrıca ayrıca, on sekiz yaşında bir insan nasıl "Eylence" yazabilir aklım almıyor bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themarauder

quote:

Kardeş diyorsun ki uğraşmayacağım konu kapansın. Her seferinde baştan saldırıyorsun? Ve konu resmen senin megoloman manifestona dönmüş. Ayrıca ayrıca, on sekiz yaşında bir insan nasıl "Eylence" yazabilir aklım almıyor bunu.

ya kardeş o konu kapandı neden açıonki. Herkes Ne meraklıymış bir olup bana sataşmaya.

klavyede hızlı yazdığım için felan olabilir. he Eylence demişinde ne alaka yaşla bunun :D msnde nbr,slm,knk vb. yazılar geçince normal oluoda ben Eğelence yerine Eylence yazınca sorunmu oluo
    He eylence yazamın nedeni kelimenin daha kısa olamsı. Bu kadar.

Ben Konuyu Kapatıom başkalarıda bilip bilemden msj yazıo anlamadım gitti arkadaş

Edit: İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 3 Mart 2010; 16:29:36 >

• Ya normal bir kısaltma olsa eyvallah da, eylence nedir yahu? Ayrıca yine Eğelence mi? Yani bence gayet alakası var yaşla, on sekiz yaşında bir insanın oldukça dil bilgisi olmalı değil mi? Ama sen bir kelimeyi ısrarla yanlış yazarsan ben de ısrarla bu konuyu kapatmam. Kaldı ki kaldı ki, bunu yanlış yazdığını söylesen bile mesajını imla hatası yüzünden düzeltmişsin

Ayrıca sataşmak değil, konunun başından beri atışma vardı, görüşümü belirttim
  • YA ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMAYIN AMA HEP NBA01'İ EZİYOSUNUZ HEP ONU SUCLU ÇIKARIYOSUNUZ .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: themarauder

quote:

ya kardeş o konu kapandı neden açıonki. Herkes Ne meraklıymış bir olup bana sataşmaya.

klavyede hızlı yazdığım için felan olabilir. he Eylence demişinde ne alaka yaşla bunun :D msnde nbr,slm,knk vb. yazılar geçince normal oluoda ben Eğelence yerine Eylence yazınca sorunmu oluo
    He eylence yazamın nedeni kelimenin daha kısa olamsı. Bu kadar.

Ben Konuyu Kapatıom başkalarıda bilip bilemden msj yazıo anlamadım gitti arkadaş

O eğlence değilmiydi
    Ayrıca "eğlence" ile "eylence" aynı uzunlukta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 3 Mart 2010; 17:49:29 >

• Yaw bende ona bakarsan Eylence yazarim , daha hizli yaziliyor :S hem herkez bir olup erkeklik taslayip bir kesiye satasmasin ! O hata yapmissada onun yaptigi hatalari yüzünü vurmaya hakkiniz yok ! Hersey olmus bitmis ! Eski konulari acmayin gene ! Biz hepimiz kardesiz öyle degilmi ! Bi oyun icin Arkadasligimizi bosmayalim ! Hersey olmus bitmis , gecmisde kalmis. Biz gecmize degilde gelecege bakalim !
    ________________________________________________________________________________________

Hem yaptigin Forum güzel olmus , ellerine saglik :) , issallah yakinda acilirda , gene oyun Türklerle tiklim tiklim dolar ^^

Ben heralde gene herzamanki gibi Guilmonu alip onu Megidramon yaparim :) ve sonra direk Agumon fln ^^

( Bazi hatalar var yazdigim cümlelerde , oda Almanyada yasadigim icin , Türk klavuzu olmadigindan :D )
  • çok doğru
  • @Ölü Yada Diri: bari see yapma be onur. ha Eğelence ha Eğlence hangisinin doğru oldu önemli değil benim ediğim önemli. Laf olsun die bende birini tüm msjlarına bakıp 1 yanlış görüp o yanlışını çok büyük bir kusurmuş gibi sölersem güzel olurmu sence ? Ben Klavyede Hızlı yazdığım için sesli ahrflerle sesiz harfler çoğunlukla yer değiştiri yada bazı kelimeleri istediğim gibi yazarım. amaç kelimenin yanlış yazılması değil benim demek istediğimdir. Dil Anlatım dersinde değilizki sorguluyosunuz

Ben Susuim diorum baska biri yanlış bişi dio onu düzeltip tmm konu kapansın diorum bu sefer baska biri abska bisi sölüo

Kapansın artık bu konu kim kiminle grup olacaksa olsun artık kimi sevmicekelrse sevmesinler ama tartışma çıkmasın yok yaşın kaç,yok eski değilsin yenisin, yok sen dileniodun vb. saçmalıklar.Yeter artık kapansın bu konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 3 Mart 2010; 17:59:43 >

• bencede kapansın ve herkez nası isterse ole yazar.
  • quote:

@Ölü Yada Diri: bari see yapma be onur. ha Eğelence ha Eğlence hangisinin doğru oldu önemli değil benim ediğim önemli. Laf olsun die bende birini tüm msjlarına bakıp 1 yanlış görüp o yanlışını çok büyük bir kusurmuş gibi sölersem güzel olurmu sence ? Ben Klavyede Hızlı yazdığım için sesli ahrflerle sesiz harfler çoğunlukla yer değiştiri yada bazı kelimeleri istediğim gibi yazarım. amaç kelimenin yanlış yazılması değil benim demek istediğimdir. Dil Anlatım dersinde değilizki sorguluyosunuz

Ben Susuim diorum baska biri yanlış bişi dio onu düzeltip tmm konu kapansın diorum bu sefer baska biri abska bisi sölüo

Kapansın artık bu konu kim kiminle grup olacaksa olsun artık kimi sevmicekelrse sevmesinler ama tartışma çıkmasın yok yaşın kaç,yok eski değilsin yenisin, yok sen dileniodun vb. saçmalıklar.Yeter artık kapansın bu konu

Bende ilk görünce öyle hızlı yazarken yanlışlıkla yazmışsındır falan diye düşündüm ama... eğlence ile eylence aynı uzunlukta
    Neyse sen en iyisi boşver gitsin

• artık oyunla ilgili konuşsak güzel olur
  • Tam başlangıçta seçeceğim digimonun adını söyliyecektimki... digimonun adı bir türlü aklıma gelmiyor
    Şu kırmızı, siyah çizgili digimon var ya onu seçcem
    Tabi event digimon filan olursa onlardanda seçebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 3 Mart 2010; 18:23:13 >
  • guilmonmu
  • Evet o
    Digimonların adlarını unutmuşum
  • bizim godblessyou nerde ya
  • quote:

@Ölü Yada Diri: bari see yapma be onur. ha Eğelence ha Eğlence hangisinin doğru oldu önemli değil benim ediğim önemli. Laf olsun die bende birini tüm msjlarına bakıp 1 yanlış görüp o yanlışını çok büyük bir kusurmuş gibi sölersem güzel olurmu sence ? Ben Klavyede Hızlı yazdığım için sesli ahrflerle sesiz harfler çoğunlukla yer değiştiri yada bazı kelimeleri istediğim gibi yazarım. amaç kelimenin yanlış yazılması değil benim demek istediğimdir. Dil Anlatım dersinde değilizki sorguluyosunuz

Kaan madem yepyeni bir arkadaşlık sayfası açtın beni de o sayfaya ekler misinPM'den msn atarsan arkadaş oluruz tekrar...

• Nba yı suçlu çıkarmaya gerek yok görüldüğü gibi her konuda kendini suçlu çıkarıyor.Herkez istediği gibi yazar diyorsunuzda birileri;ben dahil bundan rahatsız oluyorsa dile getirmeli.O kişide biraz daha dikkat etmeli nba veya başkabiri.Çünkü böyle giderek daha anlamsız cümleler ve anlamlar ortaya çıkıyor yazıyı doğru yazmak da oldukça önemlidir.Dilimizi koruyalım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.