Şimdi Ara

` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
0
Favori
12.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Nba yı suçlu çıkarmaya gerek yok görüldüğü gibi her konuda kendini suçlu çıkarıyor.Herkez istediği gibi yazar diyorsunuzda birileri;ben dahil bundan rahatsız oluyorsa dile getirmeli.O kişide biraz daha dikkat etmeli nba veya başkabiri.Çünkü böyle giderek daha anlamsız cümleler ve anlamlar ortaya çıkıyor yazıyı doğru yazmak da oldukça önemlidir.Dilimizi koruyalım.

tmm emrin olur abi

abi dedim die hoşuna gitti demi

Şaka bi yana Oyun ne zaman açılcak canım sıkıldı benim

PC de yapacak bişi kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

quote:

Nba yı suçlu çıkarmaya gerek yok görüldüğü gibi her konuda kendini suçlu çıkarıyor.Herkez istediği gibi yazar diyorsunuzda birileri;ben dahil bundan rahatsız oluyorsa dile getirmeli.O kişide biraz daha dikkat etmeli nba veya başkabiri.Çünkü böyle giderek daha anlamsız cümleler ve anlamlar ortaya çıkıyor yazıyı doğru yazmak da oldukça önemlidir.Dilimizi koruyalım.

tmm emrin olur abi

Hoşuma gitmedi.Ayrıca yeni başlayanlara yaptığın yağcılıkları bana yapmanı istemem.Konuyu saçma mesajlarla kirletip durma oyunun ne zaman açılcağı tahminen bu ayın ortalarında dedik zaten burası msn değil forum ona göre yorum yaz.Bizide ortak ediyorsunböyle boş boş mesajlara...

• Ya açıkası ben biraz kuşkuluyum
    Daha ortada üyelik alımı filan bile yok, bir martda açılcak demişler o kadar
    2011 martı filan olmasın sakın bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 3 Mart 2010; 23:57:10 >
  • 2011 olsaydi ozaman 2010 Mart yazmazlardi :P tahminim ortasinda fln. acilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turke64 -- 4 Mart 2010; 0:04:48 >
  • Sitede 10 martta download linkleri gelecek diyor şuan üyelikte alınabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: master94

Sitede 10 martta download linkleri gelecek diyor şuan üyelikte alınabiliyor

Sitede March 17 Beta Test diyor ama
  • Dear all,

Our regular maintenance will be every Wednesday, 17:00 ~ 19:00, Server Time.
    Our Digimon Battle Server is based on Pacific Time Zone.

Client Download will be available after our first maintenance on the 10th, after 19:00.
    Thank you very much!

- Digital Admin Bureau -

Download linkine tıklayıncada 10 martta eklencek diyor
  • official site güncellenmiş beyler

donwload kısmına tıkladığımızda ise uyarıyor.
    ''10th march'' yani martın 10'unu beklememizi söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-G -- 4 Mart 2010; 11:47:55 >
  • üyeliğimi aldım sabırsızlıkla 10 martı bekliyorum üyelik çok kolay sorun çıkmaz heralde
  • Hele Şükür Geliyormu Ya Walla Çok Sevindim Hea
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaqLe

quote:

Orijinalden alıntı: master94

Sitede 10 martta download linkleri gelecek diyor şuan üyelikte alınabiliyor

Sitede March 17 Beta Test diyor ama

17 Mart Beta Testin açılış tarihi.

10 Mart'ta sadece oyun indirilebilecek. Oynanamayacak.
  • KAC AY BEKLEMİSİZ 7 GÜNÜMÜ BEKLİYEMİCEZ
  • 7 gün sonra oyunu indiripte napacan :) 17 sinde oynayabilecegiz... yani 2 hafta sonra oyundayiz ama oda ilkönce bi Beta Phase :) ....
  • quote:

quote:

quote:

tmm emrin olur abi

Hoşuma gitmedi.Ayrıca yeni başlayanlara yaptığın yağcılıkları bana yapmanı istemem.Konuyu saçma mesajlarla kirletip durma oyunun ne zaman açılcağı tahminen bu ayın ortalarında dedik zaten burası msn değil forum ona göre yorum yaz.Bizide ortak ediyorsunböyle boş boş mesajlara...

Yağcılıktan nefret eden bir insan nasıl yağcılık yapar merak ettim.knk sen bunada bi yorum yazarsın artık. baştan sölim benim burda yazdıklarımın hiçbiri yalan değidir , hani yalancı dienler vardı o yüzden sölüorum. Buna ister inanın ister inanmayın. He bide oyunun açılış tarihini sormak en doğal hakkım.yani msj yazcam die böle şeler yazma.

Zate Cvp de gelmiş. Üyeliğimide aldım.

Yani Erden artık bıraksan şu işi manyak olcak. Ne diceksen Oyunda dersin bu konuyuda burda kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 4 Mart 2010; 15:59:52 >

• Ben de üyelik aldım.
    Birde event varmış yanlış anlamadıysam, oyunu 16 sına kadar indirip, 17 de tamer açarsan 10 jump gate ve 10ar tane hp, mp recovery D chipleri veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 4 Mart 2010; 20:19:38 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tmm emrin olur abi

Yağcılıktan nefret eden bir insan nasıl yağcılık yapar merak ettim.knk sen bunada bi yorum yazarsın artık. baştan sölim benim burda yazdıklarımın hiçbiri yalan değidir , hani yalancı dienler vardı o yüzden sölüorum. Buna ister inanın ister inanmayın. He bide oyunun açılış tarihini sormak en doğal hakkım.yani msj yazcam die böle şeler yazma.

Zate Cvp de gelmiş. Üyeliğimide aldım.

Yani Erden artık bıraksan şu işi manyak olcak. Ne diceksen Oyunda dersin bu konuyuda burda kapat.

Kapat diyorsan sen kapat hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun, yeter vallahi canımı sıktın...

• Yılmaz kanka boşver.Daha ne yazdığını bile bilmiyor kendiside,çocuk çocuk yazılar yazıyor.Bırak ezik dolansın forumda.
  • NBA baya post kasıyorsun ha. Ölü ve diri.
  • NBA EN SONUNDA FORUMU TERK ETCEK
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.