Şimdi Ara

^^ŞOK FİYAT^^ +29.90 LİRA+ SATILIK-TAKASLIK SİEMENS CX65..KAMERALI VE SORUNSUZ TELEFON İSTEYENLERE..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki siemens cx65 30 lira gibi ucuz bir rakama satıyorum..tertemiz telefondur..ilk kameralı telefonlardan biridir sorunsuz olarak kullanabilirsiniz..ürünün yanında şarj aleti gönderilecektir..Hiçbir sorun teşkil etmiyor ama ben yinede belirteyim bataryayı taktığımız kısımdaki tırnak kırılmıştır durumdadır başkada hiçbir sorunu yoktur.yaklaşık olarak şarjı 60-70 saat kadar gitmektedir..bana mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..fotolar içinde aşağıda linki inceleyebilirsiniz ;)

Her Türlü ürünlede takas olabilir takas tekliflerinizide pm ile yapabilirsiniz ;) takas teklifinde bulunurken ürününüzün fotograflı bir ilan linki atarsanız daha hızlı sonuca varırız...

Kargo alıcıya aittir ;) Türkiyenin her yerine kargoyla gönderilebilir ;)

http://www.sahibinden.com/temiz_durumda_olan_siemens_cx65-47WQQaXQQ15986785WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoxi -- 17 Aralık 2009; 15:14:13 >

• Bu telefondan bendede vardı aylarca kullandım hiç sorun yaşamadım. Şimdi de kız kardeşim kullanıyor aynı telefonu. Alalı yıllar oldu hala taş gibi sağlam. Bu telefonlarda tek sorun bataryayı tutan tırnağın kırılması o herkezde oluyor ama kapak kapalı olunca batarya zaten yerinden oynamıyor. Ürün için koyduğunuzda fiyat ta çok iyi. Eğer maddi yönden sıkışık olmasam bu teli alırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia58

Bu telefondan bendede vardı aylarca kullandım hiç sorun yaşamadım. Şimdi de kız kardeşim kullanıyor aynı telefonu. Alalı yıllar oldu hala taş gibi sağlam. Bu telefonlarda tek sorun bataryayı tutan tırnağın kırılması o herkezde oluyor ama kapak kapalı olunca batarya zaten yerinden oynamıyor. Ürün için koyduğunuzda fiyat ta çok iyi. Eğer maddi yönden sıkışık olmasam bu teli alırdım...

hocam benim anlatamadıklarımı siz anlatmışsınız teşekkürler arkadaşın belirtiği gibi benimde tırnak kırık ama kapak kapalı olunca hiç bir sorun olmuyor ;)
  • 2005 yılının efsanesi.Az mp3 dinlemedik bu telden.Tey Tey.

İyi Satışlar bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.