Şimdi Ara

ŞOK!!!FRAPS!!!!(Herkes Video Cekebilecek)İnanın Cok Basit!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar,uzun süren aramalarım sonucu FRAPS i bulabildim,daha doğrusu Freeware ini bulabildim.Efendim Fraps basit arayüzüyle kolay capture alabilmemize yardımcı olurken,diğer yandan gamecamden cok daha kaliteli kayıtları ile bize çalışmalarımızda çok iyi sonuçlar almamıza olanak sağlıyor.Fazla dırlamadan anlatıma geçeceğim...

BURADAN İNDİRİNİZ

Resimli Anlatıma Geçelim:

Ayarlar yapıldıktan sonra ister Knight Online ister baska bir oyun olsun istediğiniz zaman kısayoltuslarını kullanarak kayıta başlatıp durdurabilirsiniz.Cektiğiniz videoları Moviemaker la editlemeyi bilirsiniz herhalde...Benden bu kadar arkadaslar...
    Emeğe Saygı...
    İyi Oyunlar...

• emeğe saygı.güzel çalışma
  • ztn frapsla ilgili acilan 2-3 tane guzel topic var..daha cok acmaya gerek yok bence..
  • Hardeath bilmiyordum ya,ben cok aradım bunu,gamecamdan daha kolay,hiçte bulamadım forumlarda o yüzden koydum...:(
  • AsıL oLan cektikLerini birLestirebiLmek 30 sn. cekior onLarı birLestirmek önemLi oLan ama Bazı ARk.Lardan duydugun kadarıyLa windows movie makerden birLeştiriLiyormuş ... Ama şahsen bn yapamadım . Karışık geLdi ... müzik fln koyabiLiorm ama videolar arka arkaya 30 sn ve c:/ de acayip yer kaplıyor bir tane 30 sn Lik video 500 mb. gibi bisi kapLıordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ubertooth

Hardeath bilmiyordum ya,ben cok aradım bunu,gamecamdan daha kolay,hiçte bulamadım forumlarda o yüzden koydum...:(

game cam daha kolaydir..bilgisayar kasmaz..frapsla video cekerken kasar..frapsin goruntu kalitesi game cam den iyidir..ama cok kastigi icin pek kullanilmaz..cali$tiran game cam kullanir cali$tiramazsa frapsi dener..yani genellik boyledir
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarknesS__

AsıL oLan cektikLerini birLestirebiLmek 30 sn. cekior onLarı birLestirmek önemLi oLan ama Bazı ARk.Lardan duydugun kadarıyLa windows movie makerden birLeştiriLiyormuş ... Ama şahsen bn yapamadım . Karışık geLdi ... müzik fln koyabiLiorm ama videolar arka arkaya 30 sn ve c:/ de acayip yer kaplıyor bir tane 30 sn Lik video 500 mb. gibi bisi kapLıordu

30 saniye ceken sanirim demo gibi bir$ey..onun suresizi var..istedigin kadar cekebiliyorsun onunla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her zaman Game Can En iyisi Ama Emeğe Saygı
  • Registered versiyon demo falan değil bun aemin olablirsiniz...Bkz.Resim 1...Bunu nasıl kullanıyorum:fraps herzaman acık oluyor pc de,istediğim zaman f9 ile video baslatıp istediğim kadar cekebiliyorum...Yardımcı olmak istedim,bana pratik geldi acıkcası...
  • Hoca gamecam bir numara
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.