Şimdi Ara

Şok haber: Huawei Mate ve P akıllı telefon markaları satılabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Satılsa bile yine Çinliler kazanacak. Ambargo ve Trump delisinden kurtulmuş olacak. Trump koltuğunu her şeyi kaybetti

O iş o kadar kolay değil... Hileli satış olduğu anlaşılırsa, Ambargo devam eder!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Başka bir markaya devrediyor, sonra geri alacak. Ayrıca Apple fanboyu gelmiş muauhaha noldu demiş sen kendine bak 12 bine 64 gb 122 dxomark puanlı tel ahahahaja

MUHAHAHAHAHAHAHAHHA ÇATLA PATLA MİSAFİR GELDE ÜYELİK AÇ SEN BİR İLK BEN SENİN GİBİ FAKİR OLMADIĞIM İÇİN İLK ÇIKTIĞINDA 256 GB 12 PRO ALDIM İSTERSEM BİR KAÇ AY SONRA S21 ULTRA ALIRIM BENİM İÇİN ÖNEMİ YOK HUAWEİ'NİN YAPTIKLARI ORTADA SENİN SOYDAŞLARINI TAKİP EDEN SİSTEM YAPIYORLAR SEN SAVUN SAVUN SOYDAŞLARINA YAPILAN BİR GÜN GELİR SANA DA YAPILIR.

• Ambargo'lar Huawei'yi bir hayli zora soktu ama ABD ne yaparsa yapsın gelecekte Çinli markaların gerek chip gerekse işletim sisteminde tamamen kendi ayakları üzerinde durduklarında ne yaparlarsa yapsınlar bu markaların gerisinde kalacak. 10 yıl sonra duruma tekrar bakmak lazım.
  • Gittikçe düşüyorlar. Kim bilir belki ileride toparlar ama şu anda çok iyi, sıkıntı yok vs. diyenleri anlamıyorum.
  • Koskoca ülke bir işletim sistemi çıkaramadı, abd ye diz çötü

• Huawei haberi yalanlamıştı neden onun haberi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Aynen yalan habermiş sanırım.

chip online
    Huawei'den Mate ve P Derileri Hakkında Açıklama Geldi
    https://www.chip.com.tr/haber/huawei-mate-ve-p-derileri-hakkinda-aciklama-geldi_92857.html

• ti7800 kullanıcısına yanıt
    bu haber burada çıktığı andan itibaren yalanladığı haberi zaten netteydi. Ama her zamanki gibi dh editörleri Ay'da yaşadıkları için umurlarında değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dndd D kullanıcısına yanıt
    küresel dünyada bilgi güçtür.. insan gücü sadece destektir.. çinin üretim üssü olması bilgiye sahip olduğu anlamı taşımıyor.. bilginin asıl sahibi paylaşmayı bırakırsa bu olur.. huawei şimdilik satılmayacak, ama huawei yeniden anlaşma sağlamasa bitecektir.. hiç şansı yok..

• bunun huwai ile alakası yok ki tamamen vergilerle alakalı 700-800 dolarlık ıphone 12 12 bın lıra

• İPhone her zaman öyleydi. Vergiyle alakası yok. İsterse yurtdisindaki fiyattan verir. Örnek = s20fe 700 dolar.

Şok haber: Huawei Mate ve P akıllı telefon markaları satılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dndd

Koskoca ülke bir işletim sistemi çıkaramadı, abd ye diz çötü

Huawei bu konuda bir hayli yol kat etti. Harmony OS yakın zamanda son kullanıcı için kullanıma sunulacak. Şok haber: Huawei Mate ve P akıllı telefon markaları satılabilir 

• Sevinen niye seviniyor ki ? Rekabet her zamanda iyidir . Huawei , Xiaomi ,oneplus satış olarak çok satmasada yenilikçi firmalar . Gerçi Xiaomi şuan çok iyi de.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.