Şimdi Ara

Şok iddia: Türkiye ve İran, Kuzey Irak'a birlikte girmeye hazırlanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BatuhanK

ne adamlar var ya bu forumda, venezuelaymis kubaymis, iran amerikayi daitirmis, saka falan yapiosunuz herhalde, kuba yi bir gun bitmeden amerika yeryuzunden siler kumsala cevirir tum ulkeyi, amerika irak ta falan tutunamadi degil, amerika istedigini aliyor, derdimi irakta guvenlik, biraksin onlar birbirini yesin o goturuyor goturcegini, iran guvenilir bir ulke degil, israil e guvenirim iran a guvenmem, Musluman diye diye her turlu kazigi bunalrdan yedik, birakin artik bu din kardesligi muhabbetini, iran amerikaya karsi taraf toplamaya calismaktadir, oalsi iran savasinda da Turkiye nin us olmasini ve amerikanin yaninda girmesini engellemek icin bunlari yapmaktadir, iran in elindeki nukleer guc elinde nato fuzeleri ve nukleer basliklari olan Turkiye yi bile tehdit etmeye yetmez, iki deneme yaptilar adamilari super guc yaptiniz ya

yukarıda yazdık ya içgüdüsel yazı yazmayın diye.. aklın yoksa e-mail ver göndereyim biraz. benden değil yanlış anlama benim ki bana ancak yetiyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

adam olmanın gerekliliği öyle yazmamı emrediyor.. bilemiyorum sen hangi katagoriye giriyorsun..

Kasımpaşalımısın yada adammısın bilmem ama ben Karagümrüklüyüm ve nerde ne yazılacağını iyi bildiğimi düşünüyorum. Bu ve bunun gibi halka açık forumlarda belli başlı ahlaki değerler çerçevesinde bilgi ve görüş paylaşımı yapıyoruz. Evet, zaman zaman sinirleniyoruz ama asla bunu sınırların ötesine taşımamalıyız. Yoksa tatsızlıklar çıkıyor.
    Burada hepimiz bu ülkenin daha iyi günler görmesi arzusundayız. Sana göre doğrusu IRAN'dır bana göre doğrusu rejim ihracı için yanıp tutuşan teokratik bir düzenden sebep ne olursa olsun uzak durmaktır. Olay bu kadar basit. Birbirimizi kırmaya hiç gerek yok değilmi güzel kardeşim?

• Hah! Amerika yı ne yapmışınız ya.. Küba Venezuella bi Petrol u kesse Amerika Ekonomik Krize Girer.. İran ın eli armut toplamıyor.. İran da ne nüklüer silah lar var bilmemezliğe gelmeyin.. Uyanın biz iran la dost olup abd ve israil e karşı tavır alırsak ve kazanırsak herşey tmm ve çok iyi olur.. ama abd ve israil le bir olup iran a kafa tutarsak iran silinene kadar bizi bombalıcak silindikden sora israil zaten çokdan tüm planları yapmış olup ülkeye giricek.. Yani israil ve abd ile birlikte olursak sonç ne olursa olsun kaybeden biz olacagız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

Hah! Amerika yı ne yapmışınız ya.. Küba Venezuella bi Petrol u kesse Amerika Ekonomik Krize Girer.. İran ın eli armut toplamıyor.. İran da ne nüklüer silah lar var bilmemezliğe gelmeyin.. Uyanın biz iran la dost olup abd ve israil e karşı tavır alırsak ve kazanırsak herşey tmm ve çok iyi olur.. ama abd ve israil le bir olup iran a kafa tutarsak iran silinene kadar bizi bombalıcak silindikden sora israil zaten çokdan tüm planları yapmış olup ülkeye giricek.. Yani israil ve abd ile birlikte olursak sonç ne olursa olsun kaybeden biz olacagız..

Yaş kaç?
  • pek zannetmiyorum nerede ne yazılacağını bildiğini..

bak senin iran için yazdıklarına bende karagümrükle ilgili bilgilerimi ekleyeyim..

1. geneli hırsız olur.
    2. adam dolandırmada iyidirler.
    3. heran soyulma riskin vardır.
    4. ayakçıdır geneli..
    desem karagümrüklüler böylemidir?

benim yazdıklarım ne kadar doğru ve yerinde ise seninde iran ile pkk yı yok etme girişimi var adlı konuya çağdışı iranı anlatman o kadar yerinde.

umarım pkk yı yok etmekten çok başbakanı linç etmek istemiyorsunuzdur.

birde şunu ekleyeyim; "Allah cc nankörleri her zaman cezalandırmıştır."
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX
    Yaş kaç?

bence bayağı büyümüş.. onları yazabilecek ve durumu anlayabilecek olgunlukta..
  • amerika dunyanin nerdeyse tum petrolunu kontrol ediyor kendi topraklarinda da cok buyuk oranda rezervi var, iran in su anda elindeki nukleer gucu amerika nin 60 sene onceki nukleer gucu, kuba petrolu keserse demis arkadas, kuba amerikaya ters bi hareket etsin amerika 1 gunde kubayi siler, gecin simdi bu hayallari fantezileri, ya cok komik burdaki insanlar, IRAN HICBIR ZAMAN AMERIKAYA KAFA TUTAMAZ, AMERIKA SUPER GUC, AMERIKAYA BU DUNYADA RUSYA VE CIN KARSI GELEBILIRKI PUTIN BILE SERT CIKMIYO BUSH UN RUSYAYLA ILGILI SOYLEDIKLERINE, biraz alcak ucun ya, elimiz degmisken iran la birlikte amerika yi isgal edelim

• quote:

pek zannetmiyorum nerede ne yazılacağını bildiğini..

bak senin iran için yazdıklarına bende karagümrükle ilgili bilgilerimi ekleyeyim..

1. geneli hırsız olur.
    4. ayakçıdır geneli..

benim yazdıklarım ne kadar doğru ve yerinde ise seninde iran ile pkk yı yok etme girişimi var adlı konuya çağdışı iranı anlatman o kadar yerinde.

Sen neden her konuya Allah'ı karıştırıyorsun.. Neden DiNi sömürü yapmadan tartışma kabiliyetinden uzaksın? IRAN ile ilgili orada bulunmuş bir insanın kardeşinin bilebileceği kadar şey biliyorum!! Peki ya sen? Taraflı TV kanallarında gördüğün yada beyni cennet vaadiyle yıkanmış kimselerin öğrettiğinden öte ne biliyorsun IRAN hakkında?
    Hea, bu arada.. Karagümrük hakkında da hiçbirşey bilmediğin ortada.

Genel hatlarıyla bir bilgisizlik durumu var ve bence CAHiLE LAF ANLATMAK, DEVEYE HENDEK ATLATMAKTAN ZORDUR!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

Hah! Amerika yı ne yapmışınız ya.. Küba Venezuella bi Petrol u kesse Amerika Ekonomik Krize Girer.. İran ın eli armut toplamıyor.. İran da ne nüklüer silah lar var bilmemezliğe gelmeyin.. Uyanın biz iran la dost olup abd ve israil e karşı tavır alırsak ve kazanırsak herşey tmm ve çok iyi olur.. ama abd ve israil le bir olup iran a kafa tutarsak iran silinene kadar bizi bombalıcak silindikden sora israil zaten çokdan tüm planları yapmış olup ülkeye giricek.. Yani israil ve abd ile birlikte olursak sonç ne olursa olsun kaybeden biz olacagız..

Yaş kaç?

ne demek bu..

• quote:

quote:

adam olmanın gerekliliği öyle yazmamı emrediyor.. bilemiyorum sen hangi katagoriye giriyorsun..

Kasımpaşalımısın yada adammısın bilmem ama ben Karagümrüklüyüm ve nerde ne yazılacağını iyi bildiğimi düşünüyorum. Bu ve bunun gibi halka açık forumlarda belli başlı ahlaki değerler çerçevesinde bilgi ve görüş paylaşımı yapıyoruz. Evet, zaman zaman sinirleniyoruz ama asla bunu sınırların ötesine taşımamalıyız. Yoksa tatsızlıklar çıkıyor.
    Burada hepimiz bu ülkenin daha iyi günler görmesi arzusundayız. Sana göre doğrusu IRAN'dır bana göre doğrusu rejim ihracı için yanıp tutuşan teokratik bir düzenden sebep ne olursa olsun uzak durmaktır. Olay bu kadar basit. Birbirimizi kırmaya hiç gerek yok değilmi güzel kardeşim?

• Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
    ********************** Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.
    ************************** Bizi yanlış yola sevkeden soysuzlar bilirsiniz ki, çok kere din perdesine bürünmüşler, sâf ve temiz halkımızı hep din kuralları sözleriyle aldata gelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz... Görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, harabeden fenalıklar hep din örtüsü altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir (ÖLÜSÜNDEN BİLE KORKTUGUNUZ MUSTAFA KEMAL'İN SOZLERİ........

• bu arada israile güvenen arkdaşa bir israillinin benimle tartışırken yazdığı ve neden ambulansları çocukları ve evleri bombalıyorsunuza cevabı:

quote:

1. Samuel
    1.Sa.15: 3 Şimdi git, Amalekliler'e saldır. Onlara ait her şeyi tümüyle yok et*fc*, hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz,koyun, deve, eşek hepsini öldür."

ne kadar severlermiş insanları, ne kadar adiller değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: squalla

Abd, İranı dağıtacağı için İran Türkiye ye yaranmaya çalışıyor. Ancak Türkiye bu oyuna gelmemeli Abd ve İsrailnin yanında yer almalı.

SANA TEK BİR KELİME. Hainsin! Bu ülkede bu havayı solumayı haketmiyorsun. Seninle bire bir karşılaşmak istiyorum çok ciddiyim.
    Bu ülkede ölen 30.000 yurttaşımızın kanı ABD ve İsrail'in ellerinde kurumadı bile.
    Tayyip Erdoğan kavun yiyip üzerine su içse ondan önce ishal olacak kadar bağlı kullardansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 26 Eylül 2006; 0:45:24 >
  • quote:

Sen neden her konuya Allah'ı karıştırıyorsun.. Neden DiNi sömürü yapmadan tartışma kabiliyetinden uzaksın? IRAN ile ilgili orada bulunmuş bir insanın kardeşinin bilebileceği kadar şey biliyorum!! Peki ya sen? Taraflı TV kanallarında gördüğün yada beyni cennet vaadiyle yıkanmış kimselerin öğrettiğinden öte ne biliyorsun IRAN hakkında?
    Hea, bu arada.. Karagümrük hakkında da hiçbirşey bilmediğin ortada.

Genel hatlarıyla bir bilgisizlik durumu var ve bence CAHiLE LAF ANLATMAK, DEVEYE HENDEK ATLATMAKTAN ZORDUR!

ben onun olmadığı bir konu göremiyorumda. adil olmamı sağlıyor.

kardeşin burada etilerli gibi yaşarsa orası bayağı bi zor gelmiştir.. zor olmalı her taraf örtülü kadın. akşam yemeğinden sonra sabahlayacak birini bulmamıştır. ondandır. veya buna benzer. dini yaşayış biçimi olanın zorlanması olmaz orda.. sorun bundandır..
    ben zaten karagümrüğün öyle olduğunu söylemedim..
    son cümlene bende katılıyorum..

• quote:

pek zannetmiyorum nerede ne yazılacağını bildiğini..

1. geneli hırsız olur.
    4. ayakçıdır geneli..

sen nerdensin o kadar guveniyosan yazsana !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

sen nerdensin o kadar guveniyosan yazsana !!

yediğim dayak senden olsun. sanayi mahallesindenim.
  • bu ulkede ya iran asigi ya amerika asiklari var, biraz da kendi ulkenize asik olun, iran medeniyetsizlikte tavan yapmis bir ulkedir hala nesinden bahsediosunuz, bu arap ulkelerinde kiz okulunda yangin cikinca itfaiyeciler erkek diye kizlari diri diri yakiyorlar, sokakta kadin etrafina baksa ortalik yerde dovuyorlar, erkege hersey serbest olan kadina oluyor, iran orta cagda, halki da tahran haric ortacagda yasiyor nerdeyse, 2 nukleer deneme yapti diye iran i ne zannediyor bu kadar insan anlamiyorum, iranla hicbir zaman hicbir sekilde ortakligimiz olmamali
  • quote:

quote:

dayak diyor adam hala yaaaaa daha sana varya hiç bişey yazmıyorum degmezsin cunku........
  • quote:

quote:

iste bu ulke bu yuzden adam olmaz, en ufak birseyde bile herkes birbirne giriyor bu ulke iyi dayandi bu kadar sene bolunmeden
  • güzel kadeşim biz kimsenin aşığı felan değiliz. şuan islam coğrafyası üzerinde haçlı oyunu oynanıyor. bir yerlere saldırmak için bahane arıyorlar. geçen usame pakistanda ise oraya saldırırız dediler. olmayan bir adam saldırı nedeni. yarın iranı yenerlerse türkiyede sana da saldıracağız. ba yukarda verdim şerefsiz birinin bana yazdığı alıntıyı.
    Allah'ın verdiği aklı niye kullanmakta bu kadar diretiyorsunuz? anlamış değilim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.