Şimdi Ara

Şok iddia: Türkiye ve İran, Kuzey Irak'a birlikte girmeye hazırlanıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BatuhanK

bu ulkede ya iran asigi ya amerika asiklari var, biraz da kendi ulkenize asik olun, iran medeniyetsizlikte tavan yapmis bir ulkedir hala nesinden bahsediosunuz, bu arap ulkelerinde kiz okulunda yangin cikinca itfaiyeciler erkek diye kizlari diri diri yakiyorlar, sokakta kadin etrafina baksa ortalik yerde dovuyorlar, erkege hersey serbest olan kadina oluyor, iran orta cagda, halki da tahran haric ortacagda yasiyor nerdeyse, 2 nukleer deneme yapti diye iran i ne zannediyor bu kadar insan anlamiyorum, iranla hicbir zaman hicbir sekilde ortakligimiz olmamali

Emin ol Ülkemi Senden Dhaa çok Seviyorum... Göz kırpmadan Canımı Veririm.. Ve Ülkemin Gelecegini Neler Olacagını Senden Daha Çok Takip Ediyorum.. Ve EN hayırlısı İran la birlikte savaş a girmek.. Sizi Medya çok uyutmuş.. Kız yakıomuş da mış mış.. Medya siyonist ve masonların elinde.. Tabiki İslamı Kötülücekler.. İran ın demokrasisi kendine fakat onla birlikte olmamız Ortadogu da söz sahibi olmamaız için tek seçenekdir.. Veyahutta ileride çıkacak dinler arası savaşda İslamın Liderliğini Yapmamız En Hayırlısı.. Gidip de Ülkemizi İşgal edenlerle anlaşma yapcak deiliz..Onların Gözü zaten hep topraklarımızda.. her Türlü yaptıgı Planlar bizim aleyhimize ülkemizin kötülüğü için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BauglirXul -- 26 Eylül 2006; 0:58:53 >

• özür dövmeye gelecen zannettim.. yani döveceksen sen döv, amerikalıya izin verme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: squalla

Artık savaşlar eskide kaldı. Türkiye bundan sonra hiç bir savaşa giremez. Çünkü Abye girmek istiyorsak ki halkımız abyi istiyor, savaşmak yerine demokratik çözümler şarttır. Türkiye kuzey ıraka girerse ab ile ilişkileri zora sokar. Başbakanımızda zaten çözümün demokrasi ile çözülmesinden yana.

Halkın abye desteği %85lerden %65'e düştü. Umarım daha da düşmeye devam edecek.
  • bunalr hayalden fanteziden oteye gidemez, amerika nin saldirdigi ulkelerle Turkiye yi ayni kefeye koymak esas akilsizliktir, amerika butun ortadoguyu falan temizleyip Turkiye ye saldiramaz gecin bunlari, su dunyada amerikanin en onemli muttefiklerinden biriyiz, oyle yada boyle yuksek teknoloji askeri gucumuzu amerikadan alioruz amerikayla ortak kullaniyoruz, ortadogudaki istihbaratimiz olsun hersey ortak, casus ucaklari bile amerikanin Turkiye den kalkiyor, amerikanin sovyetlere karsi yerlestirdigi fuzeler bile Turkiye de, amerikanin Turkiye ye saldiracagini dusunmek tamamiyle AKILSIZLIKTIR, oldu bu fantezinin gerceklesti buna rusya izin vermez, Turkiye cok onemli bi yerde denge saglayan bir ulkedir, amerika kuruldugundan bu yana toprak biutunlugumuzu saglamaya calismistir birakin artik bu amerika hepsini bitircek bize saldiracak muhabbetini
  • kardeş sana bak yukarıda adamın inancını taşıdığı ayeti verdim. sen hala ortak diyon. pkk için yok etme yerine neden koordinatör atıyorlar. bi düşünü ver. tamam ben giremiyorum sen gir niye diyemiyorlar? nasıl müttefiklik?
    bence kandırmışlar seni..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

quote:

bu ulkede ya iran asigi ya amerika asiklari var, biraz da kendi ulkenize asik olun, iran medeniyetsizlikte tavan yapmis bir ulkedir hala nesinden bahsediosunuz, bu arap ulkelerinde kiz okulunda yangin cikinca itfaiyeciler erkek diye kizlari diri diri yakiyorlar, sokakta kadin etrafina baksa ortalik yerde dovuyorlar, erkege hersey serbest olan kadina oluyor, iran orta cagda, halki da tahran haric ortacagda yasiyor nerdeyse, 2 nukleer deneme yapti diye iran i ne zannediyor bu kadar insan anlamiyorum, iranla hicbir zaman hicbir sekilde ortakligimiz olmamali

Emin ol Ülkemi Senden Dhaa çok Seviyorum... Göz kırpmadan Canımı Veririm.. Ve Ülkemin Gelecegini Neler Olacagını Senden Daha Çok Takip Ediyorum.. Ve EN hayırlısı İran la birlikte savaş a girmek.. Sizi Medya çok uyutmuş.. Kız yakıomuş da mış mış.. Medya siyonist ve masonların elinde.. Tabiki İslamı Kötülücekler.. İran ın demokrasisi kendine fakat onla birlikte olmamız Ortadogu da söz sahibi olmamaız için tek seçenekdir.. Veyahutta ileride çıkacak dinler arası savaşda İslamın Liderliğini Yapmamız En Hayırlısı.. Gidip de Ülkemizi İşgal edenlerle anlaşma yapcak deiliz..Onların Gözü zaten hep topraklarımızda.. her Türlü yaptıgı Planlar bizim aleyhimize ülkemizin kötülüğü için..

uyuyan sensin arkadasim otur da haberleri izle GORUNTULERI izle, ilerde dinler arasinda savas falan cikmiycak gecin bunlari, amerika ordusunun yarisi musluman zaten, senin ulkene karsi terorist yetistiren bunalra yataklik eden ulkeyle anlasma yapmak demekki sana gore en hayirlisi, islamin liderligini yapcagini sanman senin daha da uyudugunu gosteriyor, iran olsun suudiler olsun senin islam liderligini kesinlikle kabul etmiycegini ozellikle vurguluyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

kardeş sana bak yukarıda adamın inancını taşıdığı ayeti verdim. sen hala ortak diyon. pkk için yok etme yerine neden koordinatör atıyorlar. bi düşünü ver. tamam ben giremiyorum sen gir niye diyemiyorlar? nasıl müttefiklik?
    bence kandırmışlar seni..

sen hakli veya haksiz bir ulkeye savas aciosun, hemen yaninda senin en onemli muttefiklerinden biuri var ama bu ulke sana her turlu kazigi atiyor senin savasin oncesi, sen inanilmaz derecede asker ve maddi kayba ugruyorsun sirf bu ulkenin sana destek vericem diyip vermemesi yuzunden, en azindan asker gecisine izin vermemesinden, ya istersen bush a soleseydik yunanistani da isgal etsin sonra temizleyip bize versin, boyle sey mi var ya, aklin alio mu, amerika savascak alicak, sonra duzenleyip al sen istedigini yap dicek, istemisken kuzey irak i komple kendi topraklarimiza katmak isteyelim bari nasil olsa muttefikiz muttefik demek senin adina savasa girip sana toprak kazandirmak demek

• quote:

quote:

quote:

uyuyan sensin arkadasim otur da haberleri izle GORUNTULERI izle, ilerde dinler arasinda savas falan cikmiycak gecin bunlari, amerika ordusunun yarisi musluman zaten, senin ulkene karsi terorist yetistiren bunalra yataklik eden ulkeyle anlasma yapmak demekki sana gore en hayirlisi, islamin liderligini yapcagini sanman senin daha da uyudugunu gosteriyor, iran olsun suudiler olsun senin islam liderligini kesinlikle kabul etmiycegini ozellikle vurguluyorlar

haha tmm dvm et.. Sen ne dersen o .. O pkk lı it leri destekleyen besleyen de abd ve israil itleri.. ona bakarsan İran a laf atcagına git bi bak dogu anadolu ya sırf pkk lı kaynıo onu bırak izmir e gel bak sokak ortası adamlar özgürlük dio kimse ses çıkaramıo Türk lere küfür ediolar laf eden yok.. Nese İyi akşamlar..

• amerikayi da sevmiorm iran i da sevmiorm, ama ne yaparsa yapsin amerika su anda dunyanin en buyuk gucu ve bizim muttefikimiz, iran in da ne olduunu biliosunuz ama amerika israil dusmanligindan kabullenmiosunuz, bizim dostumuz yok biz ancak bole kendi kendimizi yeriz
  • quote:

git bi bak dogu anadolu ya sırf pkk lı kaynıo onu bırak izmir e gel bak sokak ortası adamlar özgürlük dio kimse ses çıkaramıo Türk lere küfür ediolar laf eden yok..

bu Turklerin korkakligindan cekinmelerinden dolayi boyle yoksa o sokak ortasinda ozgurluk diyenleri oyle bir benzetiyorlarki bi daha agizlarindan anlasilir kelime cikcak hali kalmio, bazi bolgelerde azinlik olsalar da ortalik yerde istediklerini yapiyorlar cunku az da olsalar birbirlerini kolluyorlar, birine laf etsen biri 100 oluo bnm yanimda da adam kalmio, herkes topukluo ilk once kendi icimizde bi butun olcazki sonra disariyla urasiriz
  • din perdesi ile milleti kışkırtmak ne derece hainlikse Amerika Amerika diye tutturup her dediğine tamam demek de aynı derecede bu vatana ihanettir.Amerikanın ve en büyük müttefiki İsrail in zamanında ve hala PKK ya desteği bilinmekte ve haberlere bile taşınmakta.Amerika kendi çıkarları doğrultusunda zamanında bin ladin i de kullandı Rusya ya karşı şimdi yerini söyleyene 50 milyon dolar ödül veriyo.Amerika çıkarları doğrultusunda işine geleni kullanıyo ya ucundan acık ya da söz verip tutmuyo vaat ettiklerini.kimse Amerikanın yardakçılığını yapmasın.Bu ülkede Amerikan vatandaşlarından daha çok Amerikan milliyetçiliği yapanlar var.İrtica ne kadar zarar veriyosa bu millete Amerikancılıkta aynı oranda zararlıdır.Bu millet 1923 te de şimdi de ne Amerikancılara ne de din tüccarlarına geçit vermiyecek.siz hala kutuplaşın takım tutar gibi o döver bu yener bu hepinizi yener.pokemon mu lan bu?
  • Kaynak?
  • ya arkadaşlar biz neden kendi içimizde birlik olamıyoruz. birisi iran a çağdışı demiş öteki dememiş bunun tartışması gereksiz. iran internetin yasak olduğu ama kendi işlemcisini üretebilecek teknolojiye sahip olan garip bir ülke. iran o kadar da çağ dışı değil aslında.

aslında biz hatayı bizi arkamızdan vuran sözüm ona ittifak ülkeleriyle işbirlikçi olmakla yapıyoruz. israil dediğin ırakta kürtleri eğitir, amerika dediğin senin hergün 4-5 şehit verdiğin pkk için arabulucu atar ve müdahalenin yanlış olduğunu söyler.

sınırlarımızda zaten yeterince düşman varken neden iran ve rusya gibi büyük devletleri karşımıza alalım. biz neden hep amerikanın çıkarları için parçalıyoruz kendimizi. bundan 10 sene önce biz kerküke girseydik alsaydık kim ne diyebilecekti.

aslında bu yorum uzar gider. özellikle son zamanlarda devamlı kı..mıza tekmeyi yiyoruz ve sadece kınamakla kalıyoruz. arkadaşım bu dünyada sanayin, ekonomin, teknolojin gelişmişse. birinin yellenmesiyle borsan alt-üst olmuyorsa, insanlarına hertürlü imkanı sağlayabiliyorsan güçlüsündür. işte o zaman sözün geçer, saygn olursun

• quote:

bunalr hayalden fanteziden oteye gidemez, amerika nin saldirdigi ulkelerle Turkiye yi ayni kefeye koymak esas akilsizliktir, amerika butun ortadoguyu falan temizleyip Turkiye ye saldiramaz gecin bunlari, su dunyada amerikanin en onemli muttefiklerinden biriyiz, oyle yada boyle yuksek teknoloji askeri gucumuzu amerikadan alioruz amerikayla ortak kullaniyoruz, ortadogudaki istihbaratimiz olsun hersey ortak, casus ucaklari bile amerikanin Turkiye den kalkiyor, amerikanin sovyetlere karsi yerlestirdigi fuzeler bile Turkiye de, amerikanin Turkiye ye saldiracagini dusunmek tamamiyle AKILSIZLIKTIR, oldu bu fantezinin gerceklesti buna rusya izin vermez, Turkiye cok onemli bi yerde denge saglayan bir ulkedir, amerika kuruldugundan bu yana toprak biutunlugumuzu saglamaya calismistir birakin artik bu amerika hepsini bitircek bize saldiracak muhabbetini

nerede yaşıyorsun sen, kutuplarda falan mı? sözde kürdistan ı herhalde Türkiye nin toprak bütünlüğü korunsun diye kurduruyor olmalı abd değil mi? ya da pkk ya destek vermesi, onlara ses çıkarmaması da kesin bizim toprak bütünlüğümüz içindir.

abd nin toprak bütünlüğümüzü korumak için yaptığı bir eylem gösterebilir misin? dur ben söyleyeyim, abd nin ordu dergisinde parçalanmış Türkiye haritası kesin Türkiye ye uyarı niteliğinde yapılmıştır. Bak ayağını denk al, dostuz, seni bölmeye çalışıyorlar, böyle yapmaya çalışıyorlar falan demek için mi o harita yayınlandı sence.

sen ütopyalarında yaşamaya, korku salmaya devam et. abd nin ne olduğu belli zaten. Ne Vietnam, ne Irak, ne Somali, ne de diğer savaştığı yerlerde esamaesi okunmayan, her seferinde yenilen bir ülkeyi süper güç olarak lanse edebilirler, ama ancak psikolojik savaşa yenilmiş olanlar buna inanır.

Irak da istediğini alıyormuş da kem küm işte. Vietnam da da mı istediği yenilmek di? ya da Kore de?

ABD NİN EN İYİ MÜTTEFİĞİZ ONDAN OLSA GEREK HER SEFERİNDE KAZIK YİYORUZ DEĞİL Mİ? BAK DAHA YENİ ERMENİ LOBİSİNİN FAALİYETLERİ SONUCUNDA KREDİ VERMEDİ ABD.

abd nin müttefiği falan değiliz, abd ya bağlıyız. müttefik dediğin karşılıklı çıkar sağlanır her seferinde bir taraf kaybediyor, diğer taraf kazanıyorsa buna müttefiklik denmez.

Yobaz denilen İran 10 günde bir ya füze, ya uçak, ya top denemeleri yapıyor. Kuzey Irak a girecek ve orayı kontrol edeceksen, komşularınla iyi geçinmek zorundasın. Komşularımızdan da en güçlüsü İran dır ve onunla iyi geçinmek zorundayız.

Hoş İsrail e güvenirim diyen insana ne anlatsan boştur ya. Dünyanın başına gelen her savaşın altında mutlaka imzası bulunan yahudiye güvenebiliyorsa biri, ne anlatacaksın ki?

• israil in pkkyı eğittini hepimiz biliyoruz.amerikanın en büyük müttefiği kim
    yine israil yani sonuçta ikiside türkiyeye destek deyil köstek olan ülkeler

hani amerika söz vermişti kuzey ırakta pkk yı yok edecekti tık yok.Ama
    bakın irana pkky karşı ortak operasyon için onay bekliyor.

amerikadan bize hayır yok gibi gözüküyor iranla birlikte girelim kandil dağına ve pkk nın kökünü kurutalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

Çağdışı kafalarla ortak olanın yeri ortaçağdır...

Çağdışı kafa dediğin anlamdaki çağ ?!?!? Çaşdaş lık Batılılık Mıdır ?!!?!?!?.. Nese bi yere at bunları da.. Dünyanın Süper Gücü İran la Birlikte Olursak Ne ABD nede AB nede İsrail kalır.. squella israil le abd ni yanında kalırsak neler olcagını hiç bilmiosun.. Öğrende gel kardeşim.. ABD ırak da düzeni sağlıyamadı, İran a nasıl kafa tutar.. Iran ezer Geçer.. Yanındada Venezuella ve Küba Varken İran a bırak girmeyi taş bile atamazlar.. Çağdaşlaşmak da teklonojiyi geliştirmek dir.. Avrupalılaşmak değildir...

Kadınlarını zorla kapatmak ÇAĞDIŞILIKTIR!

Insanların özgürlüklerine müdahale etmek ÇAĞDIŞILIKTIR!

Senin inancını paylaşmadığı için idamla tehdit etmek ÇAĞDIŞILIKTIR!

Evli olmadığı biriyle cinsel birliktelik yaşadığı için kadınları taşlamak ÇAĞDIŞILIKTIR!

Ülke yönetimine DiNi karıştırmak ÇAĞDIŞILIKTIR!

Dünya devi olmanın ONCE EKONOMiDEN geçtiğini ve IRAN'ın ASLA BÖYLE BİR ÜLKE OLAMADIĞINI BİLMEK iSE çağdaşlıktır!

Dikkat edersen cümlemde ÇAĞDAŞLIK kavramı geçmedi. Bana kalkıp burda son derece duygusal yaklaşımlarla IRAN-Venezuella muhabbeti yapma! Gerçek çok farklı bunu biliyorsun! SAVAŞTA YENMEK DEMEK İŞGAL ETMEK DEMEK DEĞİLDİR. ABD Iran'a girer, ekonomisini darmaduman eder ve çıkar! O zaman hala IRAN kazanır dersiniz siz! Pardon birde Kuba ve Venezuella var dimi?

İSLAMDA ZORLAMA YOKTUR BAHSETTİĞİN İSLAM İLE BAĞDAŞMIYOR OKE

• birincisi yukarda recm i kınayacağına bu bir önlemdir diye arkasında duran bi msg gördüm.. çok şaşırdım gerçekten bunu belirtmek istedim önce...

k.ırak a girmeye gelince... Türkiye böle bir müdahalede bulunamaz.... Canımı seve seve veririm ama yapamayız işte... Abd - israil - iran ... hepsinden nefret ediorum.. bi ittifak a fln ihtiyacımız yok.. ancak israil ve abd nin istemediği bir işe kalkıştığın an ekonomin felç olur.. bu işler eskisi gibi kılıcı kuşanıp allah allah diye savaşa gitmek gibi değil artık... israil terör bahanesiyle lübnana girer ama malesef biz kendi sınırlarımızda bir güvenlik önlemi alsak hemen herkes başlar "Türkiye demokratikleşme yolunda yara aldı" diye bağırmaya...
    gerçekleri görelim arkadaşlar..
    bu ülkede bayrağı için canını verecek pırlanta gibi bir gençlik var ama yol gösterecek bir lider yok.. Yolumuzu dış güçler çiziyo malesef.. yazarken içim acıyo ama durum böyle...

ha bu arada bazı arkadaşlar iran ı süpergüç ilan etmişler... gerçekten biraz araştırın arkadaşlar medyanın pompalamasıyla hareket etmek yakışmıyor sizlere.. iran ın dünya üzerinde ne söz söyleme hakkı varki süpergüç olsun ??? ne zamanki sana gerekenden fazlasını üretirsin , ürettiklerini satarsın , başkalarının ekonomileri üzerinde büyük etkin olur... o zaman süpergüç olursun... yoksa iki nükleer denemeyle süpergüç olunsaydı... ohoooo...

• quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

birincisi yukarda recm i kınayacağına bu bir önlemdir diye arkasında duran bi msg gördüm.. çok şaşırdım gerçekten bunu belirtmek istedim önce...

k.ırak a girmeye gelince... Türkiye böle bir müdahalede bulunamaz.... Canımı seve seve veririm ama yapamayız işte... Abd - israil - iran ... hepsinden nefret ediorum.. bi ittifak a fln ihtiyacımız yok.. ancak israil ve abd nin istemediği bir işe kalkıştığın an ekonomin felç olur.. bu işler eskisi gibi kılıcı kuşanıp allah allah diye savaşa gitmek gibi değil artık... israil terör bahanesiyle lübnana girer ama malesef biz kendi sınırlarımızda bir güvenlik önlemi alsak hemen herkes başlar "Türkiye demokratikleşme yolunda yara aldı" diye bağırmaya...
    gerçekleri görelim arkadaşlar..
    bu ülkede bayrağı için canını verecek pırlanta gibi bir gençlik var ama yol gösterecek bir lider yok.. Yolumuzu dış güçler çiziyo malesef.. yazarken içim acıyo ama durum böyle...

ha bu arada bazı arkadaşlar iran ı süpergüç ilan etmişler... gerçekten biraz araştırın arkadaşlar medyanın pompalamasıyla hareket etmek yakışmıyor sizlere.. iran ın dünya üzerinde ne söz söyleme hakkı varki süpergüç olsun ??? ne zamanki sana gerekenden fazlasını üretirsin , ürettiklerini satarsın , başkalarının ekonomileri üzerinde büyük etkin olur... o zaman süpergüç olursun... yoksa iki nükleer denemeyle süpergüç olunsaydı... ohoooo...

TÜRK MİLLETİ YANİ SENİN BENİM DEDELERİM KURTULUŞ SAVAŞINI AMERİKA-İSRAİLE SORUPTA MI YAPMIŞLAR?
    YADA 1915 Lİ YILLARDA ÇANAKKALEDE TÜRK ASKERİ DÜNYANIN EN BÜYÜK DONANMASINA KARŞI SAVAŞIRKEN SÜPER GÜÇ MÜYDÜ?
    NEDEN KENDİNİZİ BU KADAR GÜÇSÜZ VE KÜÇÜK GÖRÜYORSUNUZ.?YOKSA AMERİKAN FİLİMLERİNİ ÇOK İZLEDİĞİNİZ İÇİNMİ?

ALIN SİZE UNİTED STATES SPECİAL FORCES......http://www.youtube.com/watch?v=hrFuqEVLmZY

ALIN BUDA TÜRK ÖZEL KUVVETLERİ....http://www.youtube.com/watch?v=HKKzTwSh7Nk

BUDA TÜRK TOPÇUSU http://www.youtube.com/watch?v=UBDi8vDY3Yo&mode=related&search=
    YETMEDİMİ?.

BUDA BİRAZ ŞARJ OLMANIZ İÇİN DAMARLARINIZDAKİ ASİL KANIN HAREKETLENMESİ İÇİN :http://www.youtube.com/watch?v=AZ6dju3Hky4&NR

titreyin ve kendinize gelin.........

• menderesten itibaren ulkemiz 3 kurusa satilmistir.Bunun aksini iddaa edenler,biraz ellerini kafasinin ustune koyup dusunsunler!
    K iraga da neden giremiyecegimizide o zaman anlarlar!.
  • BENCE; ABD, Türkiyenin ve İran ın buraya gireceğini biliyor, istiyor ve hatta bunu kendi hazırlamıştır. Kuzaydeki kürtleri kandırıp susstumuştur. sonra ABD cekilecek meydanı bizlere bırakacak. tabi buraları alınca biz, ABD savaşsız petrolünden yararlanacaktır....

Nasıl ama
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.