Bildirim
Şok mağazaları paralel ithalat mı satıyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Evet paralel ürün. Tv ler ESS garantisi altında. -
Fiyatından belli :) hocam peki bu tvlerde usb hack yapmamıza gerek var mı -
42LD750 lerde hack'e gerek yok, video menusu zaten açık. Bunun yanı sıra netcast (internet tv ) falan da var. Full HD 200 Hz performansı ve 80,000:1 kontrast icin fiyat guzel tabi -
Hocam biz daha sonra almayı düşünüyoruz led tvler yaygınlaşsın bunlarında fiyatı düşer. Hem 40 inc olanını alıcaz. Teknosada baktım 2.700 lira bulunduğum yerde teknosadan başka yer yok:(. Hocam ne zaman 1500 seviyelerine iner teknosada paralel ithalat almayı düşünmüyorz -
LG lerin 40' olan LCD ya da LED tvsi yok bildigim kadarıyla. Sony ya da Samsung oluyor 40'lar . LED TV ler in 1500 TL seviyesine inmesi biraz zor .
40-42 giriş sevyesi LCD tvler bile daha yeni yeni 1500 TL seviyesine inmeye başladı. Tabi paralel ürünleri konuya dahil etmiyorum. -
Hocam aslında geçen gün migrosun insertinde samsung 40c530 1400 liraydı almak için gittik siparişe kapalı dediler(kırıkkale migros) teknosada ise 1600 lira sonra forumda okudum altyazı sorunu falan var yazmış arkadaşlar o yüzden vazgeçtik -
Migros'dakiler de paralel ithalat. ŞOk gibi onlar da ESS garantili. Şok, Migros, Tansas hepsi aynı grup zaten. 1400 liraya ESS garantili alacagınıza netten hiperucuzdan falan 1450 TL ye Samsung garantilisini alırsınız . Biz Samsungun kendi magazasından aldık gecen gun arkadaşa, peşine 1500 TL yaptı. Dedik nette 1430 kusur yap birşeyler daha ama benim kiram var, elektrigim var , o var bu var dedi yapmadı 1500 e aldı eleman -
hocam peki altyazı sorunu oluyor muymuş belli bi süre geçtikten snra altyazılar görünmüyomus -
quote:
Orijinalden alıntı: sasa16
hocam peki altyazı sorunu oluyor muymuş belli bi süre geçtikten snra altyazılar görünmüyomus
evet o sorun var ama samsunun sitesinde verdigi yeni yazılımı update ettin mi duzeliyor. Gerçi bazı arkadaslar yazılımı tvye atma problemi yaşamışlar, bazıları sorunsuz atmış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X