Şimdi Ara

Şok Market (28 Ocak - 3 Şubat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
6.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bakalım bi güzel ürünler var
  • Bebek bezini n11 kargo dahil daha ucuz 100 lü 4 numara ben geçen hafta tanesini 27 kuruşa almış oldum
  • Şok bu sefer kredi kartı kampanyası yapmamış neden Acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Bebek bezini n11 kargo dahil daha ucuz 100 lü 4 numara ben geçen hafta tanesini 27 kuruşa almış oldum

nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 26 Ocak 2015; 14:24:53 >
  • quote:

Bebek bezini n11 kargo dahil daha ucuz 100 lü 4 numara ben geçen hafta tanesini 27 kuruşa almış oldum

Çay içinde 14,95 tükenmeden alın demiş. Aynı çayı bir hafta önce kampanyasız marketten 13,50 liraya aldım. Kampanya anlayışlarıda değişmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaddir_ank

quote:

Çay içinde 14,95 tükenmeden alın demiş. Aynı çayı bir hafta önce kampanyasız marketten 13,50 liraya aldım. Kampanya anlayışlarıda değişmeye başladı.

2 hafta one 1 tlden sattiklari ac bitir salam gecen hafta indirime girmis ve 1.25tl den satiliyordu.sanirim zamladilar herseyi simdilik caktirmadan indirimmis gibi gosteriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

quote:

Orijinalden alıntı: kaddir_ank

quote:

2 hafta one 1 tlden sattiklari ac bitir salam gecen hafta indirime girmis ve 1.25tl den satiliyordu.sanirim zamladilar herseyi simdilik caktirmadan indirimmis gibi gosteriyorlar

Alıntıları Göster
    finish jel almak isteyen varsa İstanbul Çağrı markette 1100ml 12.95TL bilginize..

• selmand kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu mobil kampanyası ve yüzde kampanyası ile birleşince alındı@selmand

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 26 Ocak 2015; 17:27:36 >
  • quote:

Hafta sonu mobil kampanyası ve yüzde kampanyası ile birleşince alındı@selmand

araç içi kamera iş görür mü arkadaslar_???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevgen06

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tv hakkında bilgisi olan veya kullanan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

Parası kadar...Eğer iyi birşey almak istiyorsanız forumda konusu var...

http://forum.donanimhaber.com/m_74988670/mpage_245//tm.htm#102033687
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

Parası kadar...Eğer iyi birşey almak istiyorsanız forumda konusu var...

http://forum.donanimhaber.com/m_74988670/mpage_245//tm.htm#102033687

Alıntıları Göster
    tv çok görünmeye başladı marka olarak artık piyasada.Kullanan arkadaşlarımızdan yorum alabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 58zara

tv çok görünmeye başladı marka olarak artık piyasada.Kullanan arkadaşlarımızdan yorum alabilir miyiz?

Alıntıları Göster
    tv alacaklar a 101 kampanyalarını takip etsin , smart özellikli aynı ölçüde tvler sürekli aynı fiyatlarda satılıyor . hatta yeni açılan mağaza vs.. bulabilirseniz 100-150 lira bile daha ucuza alabilirsiniz . tanıdığım çok kişi aldı ve bende inceledim bizzat , gayet güzel televizyonlar . forumda da konusu var .

ayrıca şok marketin burda konusu bile açılması mantıksız zira piyasadan 10 kuruş ucuza bile satılan ürünleri yok . dilerim iflas ederler tez zamanda , kazıkçı ülker ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 27 Ocak 2015; 1:04:23 >

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    yanıt ve yönlendirme için teşekkür ederim üstad
  • Uydu alıcı nasıl arkadaşlar ?
  • Tv nasildir?mevcutta es6140 samsung kullaniyorum smarttv ve 3boyutu cok kullandigim soylenemez.bunlar disinda fiyat nasil daha ucuz bulabilirmiyim bu ozelliklerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

Uydu alıcı nasıl arkadaşlar ?
    televizyon iyi degil arkadaslar
  • kulluk n11de 10 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

kulluk n11de 10 lira
    düdüklü tencere seti ucuz sanırım.

internetde 50-55 tl gözüküyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.