Nereden baklılıyor bu listeye hocam? Mevcut indirimlerdeki zeytin vb. gibi temel ürünlerden 3-4 tanesi indirime girse kâfi. xD |
Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
aktüel ürünlerŞOK 11 Ekim 2023 Aktüel Ürünler Kataloğu - Sayfa 2https://aktuel-urunler.com/sok-11-ekim-2023-aktuel-urunler-katalogu/2/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
AKBANK kart ile cepte şokta ödeme yapabiliyor musunuz, dün akşamdan bu yana sürekli hata veriyor ödeme almıyor.
-
bugün denizbonus ile 1000 TL yükleme yapmak istedim, 2 defa denedim ikisi de red geldi yükleme yaptırmadı.
Kart kullanımlarına sınır mı getirdiler acaba...
-
sınırlı sayıda çıkıyor dediğiniz yer cepte şok ise, uygulamaya girişte size en yakın şoku seçtirdiği için mağazada olmadığından sebep
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dün 4 paket aldım. Attım dondurucuya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migrostaki gibi adet sınırı yokmu win kazanımında ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 13 Ekim 2023; 11:28:53 >
Sınır yok. Aynı fişte de olsa kazanım var.
Tadı nasıl hocam beğendiyseniz fazla alacağım
Arkadaşlar diğer bir başlıkta şok cüzdandaki bakiye ibana çekiliyor yazılmıştı,doğru mudur?
-
Ya bimden ya buradan alıyorum. İkisini anca kıyaslarım. Fark yok gibi geldi. Önceden şokun patateslerini superfresh üretiyordu. Şimdi başka firmaya geçmişler. Superfresh olaydı iyiydi tabii. Akşam 4 paket daha alacağım.
Sepete eklenmiyor. Bölgesel bir sorun mu yoksa ürün mü tükenmiş. Sizlerde nedir durum
ucuz değil lezzetli hiç değil esprisi ne aldınız kaçırdığım ne var 9 tl win dışında
-
Lezzetli değil derken alıp denediniz mi?
9 TL konusuna hiç girmeyelim. Burası sıcak fırsatlar. Herkesin paraya atfettiği değer farklıdır. Kimse kimseyi de sorgulayamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 13 Ekim 2023; 15:26:32 >
Nihayetinde dondurulmuş bir üründe gurme lezzet aramak mantıklı olmaz ki gideri var bence. Asıl amacı; pratik ve pişirmeye hazır ürün olması. Fiyat olarak da, bu haliyle sandığın gibi pahalı değil (hatta kart kampanyaları da işe dahil olunca gayet uygun bile denilebilir) zira bunları soyup direkt dondurmuyorlar. Buzluğa girmeden önce kızartma işleminden geçiyor. Bu işlemde de doğal olarak hacim kaybediyor. Öncesindeki kabuk soyma işlemiyle beraber göz önünde bulundurunca hatrı sayılır oranda fire veriyor yani. Paketlerin üstünde 2,5 kg soyulmamış taze patatesten imal edilmiştir yazar hatta.
-
win bakiye ile sigara alınıyor mu?
win +9 iadeden haberim yoktu 11 Ekim tarihinde tesadüf bu patatesten almışım.Hesap hareketlerine baktım +9 iaade gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 16 Ekim 2023; 23:7:35 > -
Geçen hafta 300 yükledim dün baktım bakiye kayıp müşteri hizmetlerine soruyorum biz göremiyoruz e alışveriş yapıcam dedim bekliceksiniz diyor kayıt açtılar bugün bakiye düzelmiş acil durumlarda sıkıntılı bir uygulama emekleme aşamasında!
Bakiyenin doğru görülmeme sorunu var. Mesela 500 TL yüklediniz, 100 lira alışveriş yaptınız bakiye hala 500 görünüyor, bir sonraki alışverişte yine bir şeyler alıyorsunuz hala 500 TL görünüyor vs.. Günler sonra kafasına eserse bakiye harcamaların düşülmüş hali olarak güncellenmiş olabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X