< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
-
Yarın bulursam alıp deneyeceğim.
-
az önce gittim aldım 8 adet :) rafta okadar vardı olsaydı daha da alacaktım. önce net ağırlığına baktım 497 gr geldi.
bu kalibre'de bu fiyatta zeytin zaten yok üstüne birde kavanoz alıyorsunuz. özellikle konserve vs yapanlar için güzel fırsat.
-
-
Arkadaşlar bu para iadeli ürünlerden alımlarda sınır var mı? Örneğin 8 lira iade dediği üründen kaç taneye kadar alabiliyoruz. Bir de iade gelmesi için win kodunu okutmak gerekiyor sanırım. Okutunca sepetteki kampanyalı hangi ürün varsa onun hediye iadesi geliyor sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınır yokquote:
Orijinalden alıntı: slickman
Arkadaşlar bu para iadeli ürünlerden alımlarda sınır var mı? Örneğin 8 lira iade dediği üründen kaç taneye kadar alabiliyoruz. Bir de iade gelmesi için win kodunu okutmak gerekiyor sanırım. Okutunca sepetteki kampanyalı hangi ürün varsa onun hediye iadesi geliyor sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşe yarar indirimler var...
www.sokmarket.com.trCepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişihttps://www.sokmarket.com.tr/cumhuriyet-senlikleri-indirim-cl-1186 -
-
Ana sayfaya "Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel kampanya" bannerı koymuşlar. Şu an indirimde olanların bir kısmını ekledim, daha devamı var. Ay boyunca muhtemelen farklı ürünler indirime girecek. Şubelerde de geçerli olup olmadığını uğrayan birisi teyit edebilirse iyi olur.
-
-
arkadaşlar bu şok da satılan nike jordan new balance vb ürünlere ne diyosunuz. göndermiyorlar diye baya şikayet var. böyle bir sipariş veren tecrübesi olan var mı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 3 Ekim 2023; 16:46:1 > -
Geçerli mağazalarda da hatta bizim buradaki 2 Şokta da zeytinleri talan etmişler, 1 tane bile kalmamış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakınlarda başka şubeler varsa, onlara da bak hocam. Bizim buradakilerin neredeyse hepsinde bolca vardı.
-
şok win kodu her hesaba tanımlı değişmeyen kod mu yoksa hadi qr gibi değişiyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sabit bir QR kod şeklinde hocam. Ekran görüntüsü alıp bile kullanılabilir. 1 hafta önce yeni bir özellik daha eklemişler cep numarası verip de işleme win ile başlanıyormuş. Benim hesabımı 1 ay sonra onayladılar sonunda, ve ilk winlerimi kazandım:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100. yıl şenlikleri indirimlerindeki ürünler değişmeyecek galiba. 1000 ürün yazıyor ama bannerı tıklayınca sınırlı sayıda ürün çıkıyor. Abartılı sayıyı ve bir ay süreceğini görünce her hafta değişir sanmıştım.
-
Ürünler haftalık değişecek hocam ama önümüzdeki haftada pek işe yarar ürün yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X