Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
115
Favori
80.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu zeytinin yarım kilosu 30 TL, kilosu 60 liraya gayet iyi bu devirde.

www.sokmarket.com.tr
    Cepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi
    https://www.sokmarket.com.tr/lio-salamura-siyah-zeytin-261-290-500gr-p-14184

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• glory34 kullanıcısına yanıt

Yarın bulursam alıp deneyeceğim.

• glory34 kullanıcısına yanıt

az önce gittim aldım 8 adet :) rafta okadar vardı olsaydı daha da alacaktım. önce net ağırlığına baktım 497 gr geldi.

bu kalibre'de bu fiyatta zeytin zaten yok üstüne birde kavanoz alıyorsunuz. özellikle konserve vs yapanlar için güzel fırsat.

• Arkadaşlar bu para iadeli ürünlerden alımlarda sınır var mı? Örneğin 8 lira iade dediği üründen kaç taneye kadar alabiliyoruz. Bir de iade gelmesi için win kodunu okutmak gerekiyor sanırım. Okutunca sepetteki kampanyalı hangi ürün varsa onun hediye iadesi geliyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slickman

Arkadaşlar bu para iadeli ürünlerden alımlarda sınır var mı? Örneğin 8 lira iade dediği üründen kaç taneye kadar alabiliyoruz. Bir de iade gelmesi için win kodunu okutmak gerekiyor sanırım. Okutunca sepetteki kampanyalı hangi ürün varsa onun hediye iadesi geliyor sanırım.
    Sınır yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşe yarar indirimler var...

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]www.sokmarket.com.tr
    Cepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi
    https://www.sokmarket.com.tr/cumhuriyet-senlikleri-indirim-cl-1186

• Ana sayfaya "Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel kampanya" bannerı koymuşlar. Şu an indirimde olanların bir kısmını ekledim, daha devamı var. Ay boyunca muhtemelen farklı ürünler indirime girecek. Şubelerde de geçerli olup olmadığını uğrayan birisi teyit edebilirse iyi olur.

• Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt

“Cumhuriyetimizin 100. Yıl Şenlikleri” kapsamında büyük indirim kampanyası başlıyor!

Ekim ayı boyunca toplam 1000 üründe yüzde 50’ye varan indirimler ve #win ile ekstra TL kazancı hem #ŞOK'ta hem #CepteŞOK'ta sizleri bekliyor.

yazmışlar twitter'da. Buna göre mağazalarda da geçerli olması lazım.

• arkadaşlar bu şok da satılan nike jordan new balance vb ürünlere ne diyosunuz. göndermiyorlar diye baya şikayet var. böyle bir sipariş veren tecrübesi olan var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 3 Ekim 2023; 16:46:1 >
    Geçerli mağazalarda da hatta bizim buradaki 2 Şokta da zeytinleri talan etmişler, 1 tane bile kalmamış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muskopathor kullanıcısına yanıt

Yakınlarda başka şubeler varsa, onlara da bak hocam. Bizim buradakilerin neredeyse hepsinde bolca vardı.

• şok win kodu her hesaba tanımlı değişmeyen kod mu yoksa hadi qr gibi değişiyor mu

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Sabit bir QR kod şeklinde hocam. Ekran görüntüsü alıp bile kullanılabilir. 1 hafta önce yeni bir özellik daha eklemişler cep numarası verip de işleme win ile başlanıyormuş. Benim hesabımı 1 ay sonra onayladılar sonunda, ve ilk winlerimi kazandım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100. yıl şenlikleri indirimlerindeki ürünler değişmeyecek galiba. 1000 ürün yazıyor ama bannerı tıklayınca sınırlı sayıda ürün çıkıyor. Abartılı sayıyı ve bir ay süreceğini görünce her hafta değişir sanmıştım.

Ürünler haftalık değişecek hocam ama önümüzdeki haftada pek işe yarar ürün yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.