Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
714
Cevap
125
Favori
85.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet iadeler zaten win cüzdana geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Damak baklava 45 tl, 9tl de win iadesi var. Bundan 2 tane alsak hem 45 tl 2 al 1 i iade hem de 18 tl win gelir mi yoksa 2 al 1 i iade bunda geçerli olmaz mı deneyen, bilen var mıdır

• mert969 M kullanıcısına yanıt
    Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] dediğiniz üründe 2 al 1 iade yok.2 tane alırsan sadece 18 win gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] her bir üründen 2 adetten fazla almayın.1 adet ürün için iade var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 25 Ocak 2025; 17:31:38 >

• Kaç yıl oldu şu WiN çıkalı bana mı denk geliyor sizde de öyle mi daha tek seferde karekod kabul edildiğine denk gelmedim. Bir de işleme başlamadan önce sonra diye fark ediyormuş çalışan öyle dedi. Birisinde ürün okuma kısmına gösterince de oluyor diğerinde sistemler farklı diyor olmuyor. Çikiletasız kaldım akşam vakti sırada insanlar var diye.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

2 yıla yakın kullanıyorum tek seferde okuyor bugüne kadar puan yatmadada sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Ürünleri okuturken kasayı kapatmadan önce okutsa da oluyor, bazıları öyle yapıyor ama illa en başta okutmamız lazım diyen de çıkabiliyor. O yüzden en başta kodu gösteriyorum ne olur ne olmaz diye. Arada bir karekodu okumadığı oluyor, o zaman cihazın arkasındaki kabloyu takıp çıkarıyorlar. Ondan sonra okuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 25 Ocak 2025; 18:46:23 >
  • Win i 2.kez okuttum günlük işlem limiti doldu diye hata verdi. Böyle bir kısıtlama mi var

• sok cevabı herkeze iletin 2 ye 1 iade için Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    ürün adet sınırı yok o zaman

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    her ürün için bir kez diyor yani 1 kez iade sanırım 2 adet yani anlıyorum ben

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Her bir ürün için bugün 2 adet ve yarın 2 adet alırsan her gün için birini win olarak iade ederim diyor.Aynı üründen gün için de 2 den fazla alırsan sadece 1ini win olarak veririm diyor.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.