Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sakılıç , yasinim35 , adidegmez Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
699
Cevap
122
Favori
84.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün şok un birinde ödemeyi yapar yapmaz geldi. Başka bir şokta 15 dakika sonra geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben eve sipariş verdim 2şer adet abur cuburlardan.kampanyalı olanlardan. 4-5 saat oldu henüz yatan win yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceden, sabah teslimatlı bisk.-gofret için online'dan 2al1 iade sepeti yaptım. Sadece 2 adet olanlar için win iadesi yansımış. Zaten böyle bir şey olabileceğinden işgillendiğim için 2 ürün hariç 2'nin katlarına çıkmamıştım. Zaten 6 adet aldığım bisküvilerin de SKT (24.08.2024) geçmiş, iade için bahane oldu.

• Bugün aldığımız ürünleri aynısını yarın alsak tekrar kazanım gelir mi

• mount20 M kullanıcısına yanıt
    quote:

Kampanya mağaza stokları ile sınırlıdır. win'e katılmak için Copte ŞOK üyesi olmak zorunludur. Kampanya win üyeleri için geçerlidir. Aynı üründen 2 adet al, ikinci ürünün fiyatı win para olarak hesabına aynı gün yatsın. Farklı kampanyaya dahil olan ürünler ve Karmen, Tempo, Peki, Amigo marka ürünler kampanyaya dahil değildir. 2 ODE 1 İADE kampanyası her ürün için bir gün içerisinde en fazla 1 kez kullanılabilir. Markalar mağaza bazlı değişiklik gösterebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kampanya şartlarına göre gelmesi lazım.

• Manolyax kullanıcısına yanıt
    Winler yatmaya başladı.

• sakılıç S kullanıcısına yanıt

Evet bana da eksiksiz yattı. Her üründen 2şer adet almıştım

• sakılıç S kullanıcısına yanıt
    tam ayni urunden birden fazla almaya niyetlenmistim ki mesajinizi gordum, harbiden boyle salakca bir kampanya olmaz, hic almiyorum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cepte şok win hesabı dondurulan ve sonrasında geri açılan var mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?

• Puan falan yuklenmedi dün 17:30 da teslimat yapildi

Siparis iade işi nasil oluyor arkadaşlar Yine puanlara çöktüler bu 4 etti Bu sefer iade edecegim ama a101kapida gibi iade tuşu yok bunlarin uygulamasinda

• erennavas kullanıcısına yanıt
    Teslim edildi girildi mi.ona bakın Teslim edildi girilmeden win yatmaz.iadeleri ise herhangi bir şok tan yapıyorsunuz. Ama bazen sıkıntı çıkarıyorlar.

• Kobra18 kullanıcısına yanıt

Hocam benim öyle oldu MH'ye kayıt açtım. Bekliyorum.

KVKK gereği 3 adetten fazla kart kayıtlı olunca hesap durduruluyormuş

• Dün kazanım yapıp bugün tekrar alan oldu mu?şok markete güvenemiyorum.300-400 liralık ürün alıp kalmayalım öyle

Ben ayni ürünleri tekrar aldım birkaç saat sonra yattı. Sorun olmadı. Ama takip edin yine de. 1000tl civarı islemim oldu 2 gündür. Migrosla vs de uğrasmadim. Hem bazı ürünler migrostan daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 13 Ocak 2025; 16:46:43 >
  • 2 al 1iade kampanyasi 48 saat oldu win puan falan falan yatmadi Alirken temkinli olum arkadaşlar yüklü alışveriş yapmayın

MH Aradim Kayıt açtilar Ne zaman yatar bilmiyorlarmış Ne kadar yatacaginida bilmiyorlarmış

• erennavas kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraşma müşteri hizmetleri çok vasat, yerinde olsam beklentiye girmeden iade eder geçerdim. Migrostan şansını dene.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.