Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
115
Favori
80.058
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçen günlerde zaten sepette 27₺ lik yarım yağlı mis süt sepette indirim 19.90₺ bir türlü kasiyerler nereye uğradıysam beceremediler (sanıyorum ilk defa sepette bin indirimi olacaktı o da olmadı)
    bu hafta bu gün de sistemleri herhalde iflas etti
  • vitriol kullanıcısına yanıt

aynen öyle oldu galiba ilk defa sütte denediler baktılar olmuyor sonra eski sisteme döndüler

win ürünleri hangileri görebildiniz mi tıklıyorum tüm ürünleri gösteriyor

müslümoğlu fermente sucuk 220 gr 1 alana 1 bedava 190 tl nasıl iyi mi?

• Migros'tan sonra Şok da 2 Al 1 İade sistemine geçmiş. Filiz için iyi fiyat. WiN kodu okutmak gerekecektir, dikkat. Nuh'un Ankara Makarna da dahilmiş 4-6 Ocak arası. Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 4 Ocak 2025; 1:42:24 >
  • Nuh makarna 18 adet aldım 10 spagetti 8 ince uzun makarna. Ama birer tanesinin iadesi geldi. Aradım 24 saatte diğerleri iade olur dedi ama güvenmiyorum. Çünkü sepette indirim olmayınca aramıştım. Kaç tane aldıysanız iki katı gelir demişti. Ben de düşündüm 36 adet gelirse hayır yaparım diye öyle değilmiş hep bilgisiz personel iade mi etmeliyim iadesi yansır mı yarına kadar bilemedim
  • Bu şok marketin bu tip yeni kampanya denemelerine ben hiç güvenmiyorum sürekli sıkıntı
    geçen haftalarda yarım yağlı süt kampanyası vardı 27.90 TL süt 19 90'a sepette indirimli güya

fakat hiçbir Şok markette sepette indirim adıyla 8 lira indirimler düşmemişti
    mecbur ödeme yapmadan imzalayıp iade etmek zorunda kaldık

Şimdi bir de " 2 al 1 iade" bu nasıl iş?
    Böyle yaparak ne halt edecekler ki?

Madem win diye bir uygulaman var ürünü alınca indirim yarısını veriyorsun
    onu da win para olarak ver be Ülker!

Zaten
    yeni bir şey icat ediyorlar
    şok çalışanlarına kasiyerlere hiçbir bilgi verilmiyor kasada bir indirim düştü düşmedi derken sırada bekleyen bir sürü insan homurdanıyor haklı olarak

zaten kasada bir kasiyer var diğer kasalara bakan kasiyer her zaman olmuyor

şok'ta personel sıkıntısı
    hep var daha ne yapsınlar

Filiz ve nuhun makarna 2 al biri iade hiçbir açıklama kampanya bilgisi ne nasıl yapılacak
    ne şok çalışanlarında ne de ilan ettikleri açıklamada yok

Şimdi makarnacılar(!) gelir yorum yapmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 4 Ocak 2025; 13:15:27 >

• Şok un en mantıklı kampanyası...
    www.sokmarket.com.tr
    Patates Kg - Cepte Şok
    https://www.sokmarket.com.tr/patates-kg-p-35919
  • xboxmeraklisi X kullanıcısına yanıt

"2 öde 1 iade kampanyası her ürün için 1 gün içerisinde en fazla 2 kez kullanılabilir" ibaresi var.

• Cengizzr_87 C kullanıcısına yanıt

Tek seferde en fazla 3 çeşit ürün sınırlaması var dedi kasiyer ben 6 tane aldım 3 mum parası anında win olarak yattı ayrıca Kasiyer görüyor ne kadar win yatacagini

• xboxmeraklisi X kullanıcısına yanıt

Şok market bu tarz kampanyalarda tam bir fiyasko. 2+2 makarna aldım az önce win okutarak, sadece 1 adedi için win iadesi oldu. Şimdi bunlara kayıt açsan ne olacak. Daha önceleri 3-4 kez farklı konular için telefonla kayıt açtım,mail attım daha bir kez bile dönüş olmadı. En iyisi ya hiç almamak yada kapsam dışı kalan kısmı iade edeceksin.

• Ben ameliyatlı biri olarak yazıklar olsun bulunduğum yerden çok uzak olan cepteşok anlaşmalı mağazaya gidiyorum yanımda 14 adet makarna bir de tarihi 4 gün sonra sona erecek yoğurt getirmişler utanmadan onu da iade edeceğim rabbim yardımcım olsun
  • Arkadaşlar bu şok cüzdana yüklediğimiz parayla sigara alamıyor muyuz . Tüm detayları okudum tütün ürünlerinde geçmez diye bir ibare yok tüm ürünlerde kullanabilirsiniz diyor .
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İşyerinin personel odaklı göstergesi tuvaletleridir. Çünkü kafa ya kacarken yada mıçarken çalışır mottomdur. Gerisi yalandır. Olmasa da olandır
  • EvErEsT0671 kullanıcısına yanıt

Herhangi bir yerde bende göremedim ama maalesef sigara alınmıyor,sistem izin vermiyor hocam.Farkli farklı 2-3 farklı şubede denedim olmuyor.

• Bugün bim'de gördüm filiz makarnaları 15 liraya indirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Bugün bim'de gördüm filiz makarnaları 15 liraya indirmiş.

Aylardır filiz makarna 22-23 bandında satılıyordu..şimdi 15 e de satılabiliyormuş demek ki..hükümetin 81 bin lira maaş alan zabıtası işini yapsa bunlar olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Ocak 2025; 17:39:31 >
  • Cepte şok uygulaması için en mantıklı ön ödemeli yöntem hangisi arkadaşlar?
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Vodafonepay QR %20 uygun, İstanbul kart %25 (kullanmıyorum)

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Geçen bimde nuhun Ankara da 15 e düştü. Belki de aynı gün. Misilleme.
  • barracuda357 B kullanıcısına yanıt
    QR değil de cüzdan uygulamasına yüklemeler olarak uygunlar mı acaba? Bimpara gibi yani.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.