Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
111
Favori
75.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 16 Haziran 2024; 4:43:0 >

• McCarty kullanıcısına yanıt

Kasada yükleme yaptirmistim zamaninda ama şimdi lazim oldu kasiyer çözemedi. Bilen varsa aydinlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG Dualcool Plus PC12SQ 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima

23.999 TL

24.900 TL'den başlıyor diğer sitelerde

31 Mayız-30 Haziran yazıyor broşürde

Şok Extrada aradığımda çıkmıyor belki mağazada denk gelen olur

• Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] 6-7-8 Temmuz tarihleri arasında geçerli. İhtiyacı olan kaçırmasın

• Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

• Bazı çikotalarda 1 alana 1 bedava var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 7 Temmuz 2024; 16:20:44 >
  • Pilsan Champıon Akülü Uzaktan Kumandalı Araba 12v

4.390 TL

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]www.sokmarket.com.tr
    Pilsan Champıon Akülü Uzaktan Kumandalı Araba 12v - Cepte Şok
    https://www.sokmarket.com.tr/pilsan-champion-akulu-uzaktan-kumandali-araba-12v-p-3415

• 25 lira üzeri harcamaya 4x1 pepsi max 79 lira Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] 

• 189 TL lik piknik sandalyelerini deneyen var mı?

• Cafe Crown Tekli Paket ve İndomie'de 1+1 var. Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

• arkadaşlar şok’ta banka veya ön ödemeli ile qr ödeme yok muydu? bugün vpay qr ile ödeyecektim yok-kaldırıldı filan dedi nedir durum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

ben sürekli QR kod ile ödüyorum. Hepsipay kart ile. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. A101 ve Şok ülke genelinde bir çok ilde ödeme yaptım.

• Dün gittiğim şok mağazasında tek bir kadın arkadaş hem kasaya bakmaya çalışıyor, hem rafları düzenlemeye çalışıyor bir yandan da yerleri temizlemeye çalışıyordu. İnsanı köle gören işverenlere yazıklar olsun

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    şok’taki qr ödemeniz yakın zamanda var mıydı hocam, ben de qr kullanırım genelde, yok burada dedi sinir hastası olacaktım inan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

dün ödedim. çalışan size yanlış bilgi vermiş olabilir. Yada bu ödeme yöntemini iptal etmeye başlamış olabilirler. Ben A101 ve Şok marketlerde sorunsuz kullanıyorum. En son dün akşam ödeme yaptım.

• Merhaba arkadaşlar,

2-11 Eylül arasında LİO Salamura Zeytin (260-290) 99,5 TL-- zeytinde 2 al 1 öde oldu mu aceba?

• Cepte çok siparişi verdim. Beş dakika sonra aradılar siparişinizdeki ürünler bizde yok iptal edermisiniz dediler. Sorun yapmadım tamam diyerek kapattım. Uygulamada iptal etme butonu yoktu kendileri iptal eder diye düşündüm. Ertesi sipariş teslim edilmiş gözüküyordu. Ama gelen giden olmamıştı. Bir haftadır her gün müşteri hizmetlerini arıyorum hala iade yapılmadı.

• furlaka kullanıcısına yanıt

Şok ağır pişmanlıktır hocam. 3 aydır yatmayan win para için uğraşıyordum. En son hesabımı engellediler. Hayatımda böyle saçma bir iş görmedim. Tüketici hakem heyetine verdim. Siz de hiç beklemeden hakem heyetine verin.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.