< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (28. sayfa)
-
-
Yok hocam, bunu da denemedim, denediğim ürünler arasında mis dil peyniri ve mis izmir tulumunu fiyat/performans açısından çok iyi buldum, daha iyi ürünler var mı? Elbette var ama bütçe olarak beni aşıyor: örneğin tahsildaroğlu izmir tulumu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yağ kısmında "1" (100g'da) yazması dikkatimi çekti.
-
Tabii ki de, üreticiden üreticiye büyük farklar oluyor. Mis Tulum da aynı mevzu, onda da zamana ve bölgeye göre üreticisi değişebilir. Örn. yorum yapan kişinin tattığıyla, sizin aldığınız aynı olmayabilir. Ben gerçi bu market markalı ürünlerde genel olarak sabit standart olduğuna da inanmıyorum. Örn. mayonez alıyorsun ve içindekiler kısmı hiç değişmiyor ama üretici sürekli değişiyor. Her üreticinin o standarda uyması pek aklıma yatmıyor.
Hazır, yazmışken; donuk köfte siparişim teslim edildi. Önceden açılmış kutu olduğu için henüz tatmadım. Sitedeki görselde Beşler üretimi yazıyor, bana gelenler Tutkun Et Ürünleri üretimi çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 23 Nisan 2024; 22:13:54 > -
-
Süt zammı yansımadan isteyen değerlendirsin.
Bu arada, yukarıda bahsettiğim donuk köfte olumlu anlamda şaşırttı. Hem görüntüsü hem de tadı kasap köfteyi andırıyor. Beğendim.
-
garanti masterpass 300e 100 indirimi var, cepte şok mobil uygulama alışverişii sayar mı acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin için denedim. Hakkımızda hayırlısı olsun sjsjsj
-
ben geçen aykini dün denedim , bildirim falan da gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şoktan online ödeyerek sipariş vermiştim.Aradilar bir ürün yokmuş,iptal edin dedim.İadesini nakit gonderceğim dedi,nakit gönderdiler.Niye böyle yaptılar anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Market markalı banyo sabunları Son zamla 60 TL oldu.
-
bu ülker grubunun ŞOK marketine, istegelsin ve cepteşok uygulamalarına asla güvenmiyorum
hergün ucuz
her zaman ucuz
25 tl üzeri şu fiyat bu fiyat
vs kapanyalar?
hep göz boyama
olmuyor aga
yapamıyorlar
şok geçirdim geçiriyorum artık şok market önünden bile geçmiyorum
a101 ve bim bunlardan eh biraz iyi mecburen
-
yakın olduğundan mecbur acil ihtiyaçlar hariç kapısının önünden geçmem, aylar geçti sildiği win bakiyeyi yükleyecek, keşke 3 ay önce thh ye başvurup ayrıca bankadan harcama itirazı yapsaydım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceden cimriliği meşhurdu ama 2023 sonrasında açıldılar bence. Ara sıra iyi indirimler denk geliyor, win ile birlikte indirim yelpazesi daha da genişledi. Örn. 5 hafta arayla cepteşok'a 2 kez 50 TL'lik seni özledik indirimi/bakiyesi tanımladılar.
-
25 tl üzeri ürünlerin çoğu uydurma bence de
misal ozmonun bir ürünün satıyor 25 tl üzeri 43 değil 28 tl
aynı ürün a101 de normal hali 28 tl
-
-
Şok'ta Knorr hazır çorba çeşitlerinde 1 alana 1 bedava var.
Migros da %50 indirim yapmış fiyatlar aynı hemen hemen bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 13 Haziran 2024; 9:28:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Electrolux EW7H389ST 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi
Son 6 ayın en düşük fiyatı: 19.499 TL
Diğer sitelerde 21.675 TL'den başlıyor
https://www.sokmarket.com.tr/ekstra/electrolux-ew7h389st-9-kg-camasir-kurutma-makinesi-p-215986
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 13 Haziran 2024; 16:1:1 >
-
Uygulamadaki fiyatlarla fiziki mağazada fiyatlar aynı değil miydi? Cepteşok'ta 30'lu yumurta 65 TL yazıyordu, mağaza rafında 75 TL yazmasına rağmen uygulamaya güvendim, kasada düşer diye düşündüm ama kasada da 75 TL çıktı fiyat.
Artık uygulamadaki fiyatlara güvenemeyeceğiz sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X