< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rota21 -- 10 Mart 2024; 16:8:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (26. sayfa)
-
-
bu win işini saçmaladı iyice. win kullanayım dedim alışverişte kasiyer olmadı dedi. Kredi kartıyla aldım bende. Baktım winden de düşmüş. 1 ay geçti hala iade yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karekod a bas düzelir büyük ihtimal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
28 Ekim 2023 teki 48 TL lik kazanç halen yatmadı. 20 kez aradım. şikayet var a yazdım ama bir şey değişmedi. her seferinde aynı terane anlatıp duruyorlar. aramaktan bıktım aramıyorum. pes ettirdiler. Sorsan kendilerinin yaptığı uygulamadan alışveriş yaptım, kaydı da var ama, nato kafa nato mermer.
-
Şubat'ta cüzdana 750 atmıştım. Sıfırlanmış. Uğraş dur şimdi. Bim gibi profesyonel olamayacaklar bir türlü
Win kodunu göster diyip geri paraya bakınca geri geliyordu hocam. Denediniz mi?
Denedim geldi bakiye, teşekkürler. İlginçmis
hesabı dondurmuşlar benim. MH. aradım . ekran görüntüsü mail attım ama dönüş yapmadılar.
daha önce başına gelen var mı?
-
iphoneda uygulamada sorun var mı acılmıyor bende bir türlü 2-3 gündür.
-
Sorun yok bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulama güncel mi? Bende sorun yok.
-
Arkadaşlar şok sms ile kupon kodu yollamis nereye yazıyoruz bu kodu bilen var mi
28 ekimde benimde 108.5 tl para halen yatmadi. Defalarca aramama ragmen bi gelisme yok. Bu derece musteriyi umursamaz bir marka gormedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
winpuan ile yapılan alışverişlerden yine winpuan kazanılabılıyor mu?
-
Evet.
İl olarak neredesiniz hocam? Ankara'da kendime yakın birkaç mahalleye baktım ama stok bulamadım.
-
adamlar aylarca win bakiyenin üzerine yatıyor, bu cüzdan uygulaması ile ilgili BDDK ilgilenir mi? Yoksa THH mi? Para yükledim alışveriş yapmadan silmişler. 2 aydır iade yok.
İstanbul Üsküdar
-
300 liralık cepteşok alt limiti ile, şok mağazaları, migros'u falan geçip, sosyete yeri olmuş. migros bile 150 tl.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X