Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
694
Cevap
122
Favori
84.090
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben uygulama üzerinden yazılı olarak iletişime geçtim, bisküvi kampanyasından dolayı sanki tüm işlemler için otomatik yükleme askıya alınmış, siparişi kontrol edip onay alarak hesaba kampanya kazanımları yükleniyor gibi, tüy dökücü krem almıştım 1 gün sonra iade edilecek tutar hesabıma geçti, yazdığım şey etkili oldu mu bilemiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt

Benimde yattı 3gün sürdü teslim saatinden 68 saat sonra yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok marketlerde
    CepteŞokta
    Veya
    Webte her neredeyse
    bu hafta satılan böyle bir çaycı çay makinesi ürün var mı üstelik bu fiyata?
    Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    yazılardan anlaşıldığı üzere sahte hesap hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt
    Evet
    maalesef
    sanıyorum Facebook Instagram gibi yerlerde
    Şok market Migros Hepsiburada vs bilinen tüm firmaların logolarını fontlarını kullanarak sahtekâr satışlarını
    dolandırmak maksatlı ve en kötüsü kredi kartlarını ele geçirmek için yapıyorlar

çünkü geçen haftalarda instagramda Hepsiburadadan görüntüleniyor gibi başka bir popüler çaycı markası vardı hanım az kalsın alacaktı fiyatı çok ucuz diye

Daha sonra yorumları okumuş sahtekar dolandırıcı olduklarını anca öğrenmişti

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyada bunun gibi dolu dolandırıcı ilanlar var var.Sosyal Medya kuruluşları bunlara bile isteye göz yumuyor. Vatandaşların dolandırılmasına aracılık ediyor ve göz yumuyorlar.Vatandaşlar göz göre göre soyuluyor.

• Süt & süt ürünleri grubuna %20'ye yakın zam geldi/geliyor arkadaşlar. Bazı ürünlere yansımış, bazı ürünlerin fiyatı henüz değişmemiş. Örn. 1 kg beyaz peynir 185 TL, 250g tereyağı 96 TL, 200g kaymak 69 TL olmuş.

Şok'taki 1 kg beyaz peynir (129 TL) indirimde olduğu için zamlı fiyatı henüz yansıtmamışlar.

Bim'den de ara sıra gelen 200g ballı kaymağı 52 TL'den aldım.

• Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

• Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] bugün ve yarın geçerli

• Bugün için yumurta WiNle 129 gibi bildirim geldi şu an uygulamada banner yok. Sizde de aynı mı? İadeli de değil WiN okutunca düşecek gibi yazıyordu.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Evet şu an uygulamada görünüyor, bu akşama kadar Win ile ödemede düşüyor fiyat. Uygulamanda görünmüyorsa bölgende stok tükenmiş olabilir ama markete gidince muhtemelen stokta vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Evet, en azından banner olup girince stok yok falan dese daha iyi olurdu. Markete gidip aldım.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.