Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
115
Favori
80.058
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
  • Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] bugün ve yarın geçerli
  • Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] bugün ve yarın geçerli.Tadına kefil değilim.ben geçen aldım beğenmedim.üreticisi Güneşoğlu idi(Belki bölgesinde başka üretici vardır ve tadını beğenen vardır diye paylaştım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 26 Kasım 2024; 0:9:8 >
  • sakılıç S kullanıcısına yanıt

ben de istanbul'da kaya kardeşler üretimi almıştım beğenmemiştim bazı yörelerde cebeci süt üretimi var onu bilmiyorum denemek lazım

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Ben de kaya kardeşleri denemiştim ve beğenmemiştim. Hatta kötüydü, bi daha almam demiştim . Buna rağmen sırf ucuz diye bugün 3 tane kaya kardeşler üretimi kaşar aldım.
  • Bölgemde üreticisi Cebeci süt ürünleriymiş. İlk defa duydum. Kalitesi ve tadı nasıldır bilen var mı acaba?

http://cebecisut.com/
  • samsunda ak gıda içim üretim vardı 2 paket aldım

• ben akşam 2 şubeye baktım, kaşar maşar kalmamış, silmiş süpürmüşlerdi Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] 

• 35e gelir
    Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

• ''Ülker Hobby markalı kakaolu fındık kremasında sadece %0,4 yani binde 4 oranında fındık bulunuyor. Yani 350 gr.'lık tek paket sadece 1,4 gr. fındık içeriyor.

Ayrıca ürün içeriğinde ayrıca ne aroması verdiği tüketiciye beyan edilmeyen aroma vericiler var.''

Alıntıdır.

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Ankara Cebeci aldım denemedim.
  • yarın gideyim de şu zeytin indirimdeyse stok yapayım biraz. Şu yeşil kapaklı lio'lar indirime girse bu sefer bütün şokları talan edeceğim :) 

• McCarty kullanıcısına yanıt

yeşil,kırmızı kapak kalite farkı nedir,boyut farkından başka

• dnt2541 kullanıcısına yanıt

boyutundan dolayı renkli kapak kullanıyorlar.

bugün mavi kapak olan zeytinlerde indirimdeydi boyu 280-350 arasıydı. kırmızı kapaklı olanlar ise 350-390dı sanırım.

• Win kodu okutup ödemeyi de oradan yaptım ancak 2 gündür 225gr kaşar ve 200gr dilimli eritme peyniri için 10+10 win puan yatmadı, daha önce de böyle bir deneyimim olmuştu. Ne yaptıysam yatirmadilar. Lanet olsun dedim bıraktım peşini,yine öyle olacak galiba. Kime nereye şikayet etmek lazım bu durumda ?
  • Bende de aynı şekilde. Alışverişlerim kısmında da yaptığım alışveriş gözükmüyor.

• Bu hafta WiN ürünleri açıklanmamış. Uygulamada dokununca direkt tüm ürünler sıralanıyor. Whatsapp kanalı, Instagram baktım bilgi yok.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.