Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (31. sayfa)
-
-
-
-
ben de istanbul'da kaya kardeşler üretimi almıştım beğenmemiştim bazı yörelerde cebeci süt üretimi var onu bilmiyorum denemek lazım
-
Ben de kaya kardeşleri denemiştim ve beğenmemiştim. Hatta kötüydü, bi daha almam demiştim . Buna rağmen sırf ucuz diye bugün 3 tane kaya kardeşler üretimi kaşar aldım. -
Bölgemde üreticisi Cebeci süt ürünleriymiş. İlk defa duydum. Kalitesi ve tadı nasıldır bilen var mı acaba?
http://cebecisut.com/ -
samsunda ak gıda içim üretim vardı 2 paket aldım
-
ben akşam 2 şubeye baktım, kaşar maşar kalmamış, silmiş süpürmüşlerdi
-
-
-
-
''Ülker Hobby markalı kakaolu fındık kremasında sadece %0,4 yani binde 4 oranında fındık bulunuyor. Yani 350 gr.'lık tek paket sadece 1,4 gr. fındık içeriyor.
Ayrıca ürün içeriğinde ayrıca ne aroması verdiği tüketiciye beyan edilmeyen aroma vericiler var.''
Alıntıdır.
-
Ankara Cebeci aldım denemedim. -
yarın gideyim de şu zeytin indirimdeyse stok yapayım biraz. Şu yeşil kapaklı lio'lar indirime girse bu sefer bütün şokları talan edeceğim :)
-
yeşil,kırmızı kapak kalite farkı nedir,boyut farkından başka
-
boyutundan dolayı renkli kapak kullanıyorlar.
bugün mavi kapak olan zeytinlerde indirimdeydi boyu 280-350 arasıydı. kırmızı kapaklı olanlar ise 350-390dı sanırım.
-
Win kodu okutup ödemeyi de oradan yaptım ancak 2 gündür 225gr kaşar ve 200gr dilimli eritme peyniri için 10+10 win puan yatmadı, daha önce de böyle bir deneyimim olmuştu. Ne yaptıysam yatirmadilar. Lanet olsun dedim bıraktım peşini,yine öyle olacak galiba. Kime nereye şikayet etmek lazım bu durumda ? -
Bende de aynı şekilde. Alışverişlerim kısmında da yaptığım alışveriş gözükmüyor.
-
Bu hafta WiN ürünleri açıklanmamış. Uygulamada dokununca direkt tüm ürünler sıralanıyor. Whatsapp kanalı, Instagram baktım bilgi yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X