Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
111
Favori
75.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2-11 Eylül arasında LİO Salamura Zeytin (260-290) 99,5 TL-- zeytinde 2 al 1 öde oldu mu aceba?

• yavuzpoyraz Y kullanıcısına yanıt

özel sektör için iş kanununda acil günümüze uygun güncellemeler yapılmalı. bu ülkede herşey sadece memurlar için olmamalı. ŞOK A101 BİM hepsinde durum aynı az personel çok iş.... İstihdam için tam tersi olmalı herkesin bir görevi olmalı. kasaya bakan ayrı depocu ayrı temızlıkcı ayrı reyoncu ayrı olmalı...

• tahsin75 T kullanıcısına yanıt

Bugun ayın 12 si🙂

• Bunlar kadar ilgisiz duyarsız bir firma yoktur herhâlde, cepte şoktan sipariş verdim aynı ürünün ucuz olanını teslim ettiler iade almak için mail attım cevap yok, formu doldurdum cevap yok, en son 800'lü telefonu aradım 10 dk sonra şükür bir m/t baktı talep aldı 1 hafta oldu paramı iade etmediler arayan soranda yok. Siz siz olun cepte şoktan alışveriş yapmayın yaptırmayın.

• qarakedi kullanıcısına yanıt

Aynı durum bende de. 80 liralık ürün yok diye iadeyi nakit yaptık dedi kurye arkadaş. Baktım bir poşetin içine 5 tane 10 lira koymuş bağlamışlar. Aradaki fark ne oldu diye talep bıraktım, aradım cevap yok. Bir süre sonra tekrar aradığımda böyle bir talebiniz yok ama oluşturalım gibi cevaplar aldım. Hiç bulaşılmaması gereken bir uygulama.

Son 2 siparişimde eksik ürün gönderilip ücret tam alındı. Kayıt açtım kimse dönmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrmbrk

Son 2 siparişimde eksik ürün gönderilip ücret tam alındı. Kayıt açtım kimse dönmedi.

3 harflilerin hepsi bu konuda sorunlu. Şokta eksikle karşılasmadım ama a101 kapıdanında sürekli yaptıgı sey.

Migrosa mecbur ediyorlar. Migrossa 6 poset atadı sistem 5 le geldi 0.25 kr poset ucretini iade etmisligi var.

Müsteri bu sekilde tavlanır!

• Jabroni kullanıcısına yanıt

Ben parasında değilim ama bunları Cimer'e şikâyet edeceğim binlerce bu şekilde iş yapıyorlar demek ki. Bu konuda duyarsız kalmayacağım.

Hiçbir şey olmaz ,boşa şikayet ettiğinizle kalırsınız..bunlar halkı neden uyandırıyorsun diye avukat ordusuyla ,Gıda dedektifini göz altına aldırıyor,Tarım bakanlığının gözü önünde hemde..mahkemede haklı olduğu anlaşıldığı halde hemde..bu ülkede halk omurgalı olmayı öğrenemedikçe hiçbir şey değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 13 Eylül 2024; 11:7:26 >
  • Kakaolu da aynı fiyat.

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
  • Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
  • Helva ve tahinlerde %25 indirim var.

Bu arada, market markalı A. fıstıklı helvalarda şu dikkatimi çekti; bim/a101/şok/migros'ta raf fiyatı 75 TL iken, carrefoursa ve tarım kredi'de 90 TL.

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
  • Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt

Paylaşımınız için teşekkür ederim, aklımdaydı ancak unutmuştum. Mesajınızdan sonra tahin aldım, denemek için, burada emek üretimi olanlar vardı. Tadını beğendim, hatta torkunun tahininden biraz daha güzel buldum. Son gün birkaç tane daha sipariş verdim.

Bu arada bim'de banyo sabunu 4x200g 50tlye düşmüş. Yine süreli bir indirim, iyi fiyat.

• m.hüseyin kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam. Ben de A. fıstıklı helva ve tahin aldım. Tahininden (önceden aldığımı) geçenlerde açmıştım, tadı güzeldi. Dün de bir paket fıstıklı helva açtım. Tadı fena değil, gideri var. A. fıstığı oranını beğendim. Sanırım hepsinde %8 ama göze farklı gelebiliyor. Bu fiyata daha ne olsun, markalı olanların fiyatları uçmuş. Sade/kakaolu sık sık indirime giriyor ama bu sefer kategori üzerinden indirim yapılması iyi olmuş.

• Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] bugün geçerli
  • Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
  • kamil34700 K kullanıcısına yanıt
    üff ne indirim ama :)
  • Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.