Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
111
Favori
75.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar; az önce mağazada ilk kez şu wini kullanayım dedim. Tam fiyasko çıktı. Kodu okuyucu ve barkod okuyucun okumasına rağmen kayıt bulunamadı hatası veriyor. Kasiyer telefonunu düzgün okuyordu. Uygulamayı güncelledim hemen, yine aynısı oldu. Uygulamada kayıtlı kartım yok, bakiye yok. Acaba hata kimde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gidiyem win kullanayım dedim,barkod okuyucu bozukmuş

Karekodun altında niye rakam göstermesin ki Ya da niye direkt telefon no/müşteri no ile işlem yapmazsın ki

• 25 TL üzeri alışverişe Müslümoğlu 220 Gr Dana Fermente Sucuk 27 TL diyor. Nasıldır acaba?

www.sokmarket.com.tr
    Cepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi
    https://www.sokmarket.com.tr/muslumoglu-fermente-sucuk-220-gr-p-37287

• dün akşam cepte şoktan paycell kart ile market kampanyasını da kullanayım dedim ödeme yaptım yarın sabah alt sokaktan gel al yaparım diye işaretledim gittiğimde aldığım 4 paketten sadece bir tanesini verebildi kalan 3 ü yok dedi iptal diye gösterdi benim ödediğim şeyler sistemde stoktan ayrılmıyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar14

dün akşam cepte şoktan paycell kart ile market kampanyasını da kullanayım dedim ödeme yaptım yarın sabah alt sokaktan gel al yaparım diye işaretledim gittiğimde aldığım 4 paketten sadece bir tanesini verebildi kalan 3 ü yok dedi iptal diye gösterdi benim ödediğim şeyler sistemde stoktan ayrılmıyor mu?
    Bende de öyle olmuştu mağaza müdürünü aramışım şansa baya söyledim dedim bunları istemiyorum gelin alın para iademi de artık aylar sonra yaparsınız dedim gelip evden aldılar getirdiklerini hem de iadeyi de nakit olarak vermişlerdi artık daha eve servis vs olayına bulaşmam çok sorunlu maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    ben gel al yaptım 4 paket peynirin birini verdi diğer üçü uygulamada iptal gözüküyor karta yansır sanırım şuan paycelle gelen yok

• quote:

ben gel al yaptım 4 paket peynirin birini verdi diğer üçü uygulamada iptal gözüküyor karta yansır sanırım şuan paycelle gelen yok
    Nakit iade isteyin derim çünkü şok iadeyi gerçekten aylar sonra yapıyor

işim olduğundan teslim almaya başkası gitti, ürün gelince teslim alayım demesine ragmen geleceği belli değil 3 ürün için iptal geçiyorum demiş cepte şokta iptal gözüküyor karta gelen şuan yok gelse de cashback kesintisi olacak kısacası promosyon boşa gitti

mağazaya gitsem iade şekli değişmez sanırım bu saatten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 14 Eylül 2023; 18:5:46 >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Fiyat guncel ise cok iyi.

stok yok çevrede. sizde bölgede mevcut mu?

• maicole kullanıcısına yanıt
    Cepteşok'tan aldım ama stokta yok deyip iptal ettiler haliyle. Bunun gibi peynirde, dana sosiste de iyi indirimler görünüyordu hepsi iptal. :)

@AslanAvda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

işim olduğundan teslim almaya başkası gitti, ürün gelince teslim alayım demesine ragmen geleceği belli değil 3 ürün için iptal geçiyorum demiş cepte şokta iptal gözüküyor karta gelen şuan yok gelse de cashback kesintisi olacak kısacası promosyon boşa gitti

mağazaya gitsem iade şekli değişmez sanırım bu saatten sonra
    Ben işte eve istemiştim yarım yamalak gelince sinirle mağaza ya da bölge müdürümü ne orayı aradım numarası fişin üzerindeydi gelin alın bunları falan diyince nakit iadeyi verip ürünleri almışlardı

yarın yolum üstü iade gelmezse konuşayım kesim tarihi yakın

teslim aldığım 50 iptal olan peşinde gezeceğim 150..

Gecen sene fiyati, instagram sayfalarinda gozuken bir urun degil, unutmazsam yarin bakacagim bir iki sok, ama bu devirde o fiyat cok komik.

• quote:

yarın yolum üstü iade gelmezse konuşayım kesim tarihi yakın

teslim aldığım 50 iptal olan peşinde gezeceğim 150..
    Şok iade konusunda epey kötüdür bende o çıkışı yapmasaydım beklerdim herhalde

• barracuda357 B kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var. Kasadaki qr okuyucu telefonumdaki kodu okuyamıyor. Değişik bölgelerde rastladığım şubelerde de hep aynı durum.

Kart hatası, kart bulunamadı, eksik bilgi vb. hata mesajları çıkıyor.

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Facebook Şok sayfasından yazmıştım. Aradılar geçen hafta. Teknik birimlerimize ileteceğim, özür dileriz dediler. 1 hafta geçti sorun devam ediyor. En son hesabı sil dedim. Çözerlermi bilmiyorum

• Win QR kodu dinamik değişiyor mu, yoksa sabit mi? Kodun ekran görüntüsünü bir tanıdığa atsak gelirken marketten bir şeyler al desek o kişi kasada okutunca sorun oluyor mu deneyen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Süresi vardır. Alışveriş yapacak kişiye kasada sıra gelince ekran görüntüsü atarsanız olabilir

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.