< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
25 TL üzeri alışverişe Müslümoğlu 220 Gr Dana Fermente Sucuk 27 TL diyor. Nasıldır acaba? www.sokmarket.com.tr Cepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi https://www.sokmarket.com.tr/muslumoglu-fermente-sucuk-220-gr-p-37287< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 14 Eylül 2023; 18:5:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fiyat guncel ise cok iyi. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gecen sene fiyati, instagram sayfalarinda gozuken bir urun degil, unutmazsam yarin bakacagim bir iki sok, ama bu devirde o fiyat cok komik. |
Aynı sorun bende de var. Kasadaki qr okuyucu telefonumdaki kodu okuyamıyor. Değişik bölgelerde rastladığım şubelerde de hep aynı durum. Kart hatası, kart bulunamadı, eksik bilgi vb. hata mesajları çıkıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Facebook Şok sayfasından yazmıştım. Aradılar geçen hafta. Teknik birimlerimize ileteceğim, özür dileriz dediler. 1 hafta geçti sorun devam ediyor. En son hesabı sil dedim. Çözerlermi bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Süresi vardır. Alışveriş yapacak kişiye kasada sıra gelince ekran görüntüsü atarsanız olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |