Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
116
Favori
80.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt

Kredi kartlarından çok daha iyi kampanyalar yapan ve bir kısmı sanal olan ön ödemeli kart/cüzdan uygulamalarının kampanyalarından faydalanmak için olabilir mi? :)

• 5 gün önce hesaptaki bakiyem eksildi demiştim. 2 gün önce de 200 TL daha param eksildi. Neyin kafasını yaşıyorlar çözemedim. İkinci kez kayıt açtırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

5 gün önce hesaptaki bakiyem eksildi demiştim. 2 gün önce de 200 TL daha param eksildi. Neyin kafasını yaşıyorlar çözemedim. İkinci kez kayıt açtırdım.

Anlaşılan sorunlu sistemleri bende bir şey eksilmemiş neyseki ama bir an önce kullanayım içindeki bakiyeyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Benim de dün baktım 500 küsür eksik, afalladim kaldım sonra qr ekranına bastım ve tekrar baktığımda bakiyem duzelmisti. Sizlerde ara sıra ödeme yaparmış gibi basın sonra düzeliyor, bende bu şekilde çok lldu.

• egridereli kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Tek hamlede düzeldi.

• CepteŞok cüzdan ile sipariş vermiştim. Market arayıp, "Çok uzak getiremiyoruz, hızlı iade almak için uygulamadan siparişi iptal eder misiniz" dedi.
    İyi dedim, siparişi iptal ettim.
    11 gündür para yatmadı.
    Kaç tane kayıt açtım hâlâ bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 26 Ağustos 2023; 20:49:51 >
  • Buradan ne alsam ertesi gün fiyatı düşüyor, pişman oluyorum. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepte şoktan uzun süredir alışveriş yapmamıştım win cüzdana da para yüklemiştim dedum dün bir akıllılık yapıp alışveriş yapayım yapmaz olaydım ne bir haber ne de uygulamadan haber olmadan sanki bütün sipariş eksiksiz tam gibi gözüküp yola çıktı ama gelen siparişin yarısı var yarısı yok artı gelen ürünlerde kalitesi yerlerde sanki üzerinden ezilip geçilmiş ürünler neyse bir numara yazıyordu kağıdın üzerinde aradığım numara da şansına bölge müdürümü öyle biri tüm siparişi iptal edip iadeyi de nakit olarak yaptı bende uygulamayı silip rahatladım cepte şok pişmanlıktır net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 27 Ağustos 2023; 16:5:34 >
  • 200 lira para yüklemiştim 45 gun önce hesaba geçmedi geride iade olmadı defalarca kayıt açtırdım, şikayet vara yazdım ama çözüm yok para gitti...

• cüzdana yükleme sonrası kazanılan win bakiyeler ne kadar süre sonra yükleniyor acaba?

edit: 20 dakikaya geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukuleta12 -- 3 Eylül 2023; 10:32:52 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Sebze meyveyi kesinlikle a101 kapıda ve cepte şoktan almayın, ezik ve çürüğü bol geliyor . Aslında bu tür eticaret marketlerden gramajlı ürünler çok mantıklı değil , ama kolaylık olsun diye alıyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mat34 M kullanıcısına yanıt
    Not eklerseniz çok özeniyorlar...

Ben genelde paketi sorunlu ürünlere tolerans gösyeriyorum o kadar, eve getirmelerinin karşılığı olsun...

• Can851 kullanıcısına yanıt

Eve yakın yerde Şok varsa o şekilde kullanın. Gidip kendiniz alın.

• sörms kullanıcısına yanıt

Maalesef, adamlar kör, sağır, dilsiz rolüne bürünüyorlar. Ben de online siparis sonrası yatmayan win paralar için defalarca aradım, talep oluşturdum, olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılmasını istedim, ne arayan var ne soran. Milletin işini gücünü bırakıp bunlarla uğraşmaktan sıkılacağını hesap edip bilinçli olarak böyle yapıyorlar herhalde.

60 lira win hediye paranın üzerine 1 bardak soğuk su içmekten başka çare yok gibi görünüyor.

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Win'ler 1 saat içerisinde yatıyordu. Size hiç mi yatmadı? Acaba Win kodunu okuturken mi sorun oldu? Ben mesela Win'i okutsam bile hep Şok cüzdan bakiyesiyle alıyorum. O yüzden de bütün Win hediyelerim yattı.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Kasalardaki cihazlardan benim win kodunu okuyabilen daha çıkmadı. Adamlar nasıl bir sistem yaptılarsa artık. Ben uygulamadan eve sipariş vermiştim.

Telefonu ileri-geri veya sağ-sol yapınca okuyor. Ben hiç problem yaşamadım.

benimde yemeneli Türk kahvesinden 60 TL yatmamıştı aradım hemde mail attım aynı gün yattı.Sonradan düzelttiler ki hem indirim hemde +3 win vardı.indirimi kaldırmışlar .

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.