Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Azstek Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
799
Cevap
139
Favori
92.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kasiyer ekranında yatacak win yazıyor alışverişte. Kasiyer yatar diyince aldım. Beş dakika da bekledim markette. Win yatınca da ayrıldım. 6 paketten 3 win yattı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

herhangi bir sınır yok diye biliyorum geçen günde 4 tane yoğurt almıştım 2 tane iade gelmişti. peynirde de aldım anında 2 iade yattı. dün iyi ki çekmişim ünal peynir 2 öde 1 iade kaldırdılar fiyat düştüğü için.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Bugün vermiyor iade unal peynire, muhtemel işlerine gelmedi, çoklu alımda bana da vermemişti daha önce, sadece 1 tanesinin iadesini yapmıştı, değiştirmişler demekki, hiç güven vermiyor bu market, daha önceki deneyimler soğuttu beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir gün 1 adet sınırı bir gün istediğin kadar win diye karman çorman kampanya yapıp milletin kafasını karıştırarak oltaya getiriyorlar. zaten işin ucunda dolar milyarderi ülker grubu yıldız holding varsa 2 kere düşünmek lazım artık.

• fujigef F kullanıcısına yanıt
    Akşam saat 18 gibi iki adet almıştım peynirden iade gelmemiş . Şok iyi kazık attı bize

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.dmr20

Akşam saat 18 gibi iki adet almıştım peynirden iade gelmemiş . Şok iyi kazık attı bize

iade...

• 20 Şubat'ta bebek bezlerinde 2 al 1 wine iade vardı baby turco bez aldım kazanım yatmadığı için mail attım dönüş olmayınca müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum bir haftadır dönüş olmayınca bari iade edeyim diye mağazaya gittim eleman bölge sorumlusunu aradı win kampanyası olduğu için iade edilemediğini win kazanımının yatacağını söyledi ama ne yatan var ne bir şey iade gelmediği için bezi de açamıyoruz
    Siz siz olun win kampanyası var diye güvenip şoktan alışveriş yapmayın bir sorun çıktığında karşınızda size çözüm sunacak muhatap bile yok

• Egeli3543 E kullanıcısına yanıt
    Ver hakem heyetine hocam .

• barosgoal B kullanıcısına yanıt

Bugün tekrar mağazaya gideceğim gene aynı yaparlarsa bende şikayetvar a yazıp hakem heyetine vereceğim onlar uğraşsın.

Aynen öyle hocam acımayın bunlara . Çoğu kişi uğraşmadığı için bu kasiyerler mağaza müdürleri kendilerini akıllı zannedip vatandaşı kandırıyor .

Sebebi muhtemelen win karekodunu okutamayan kasiyer. Win kazanımları şimdiye kadar bir kere yatmadı, onun da sebebi karekodu okutamayan kasiyerdi. Ufak bir tutar olduğu için uğraşmadım. Ama artık kasiyere kodu okuttunuz mu diye üstüne bastıra bastıra soruyorum.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Fişi kontrol ettim win okunmuş hocam sistemlerinde bir sorun var çünkü sikayetvara baktım bebek bezi alıp iade gelmeyen baya kimse var.

• Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] 2.si % 50 indirimli.2 adet alınca tanesi 1kg 89,25. TL ye geliyor

• Bugün alışveriş yaptım mağazadan. Önce bir kartimdaki puandan çektirdim. Sonra kalanı başka karttan çekecekti. Kasiyer gitmiş tüm alışverişi çekmiş karttan. Yani hem puandan hem de karttan çekildi. Sonra müdürüne söyledi telefondan. Müdürü demis ki sistem öyle yapacak bişey yok. Ya dedim salak salak konuşmayın da puandan çektiğin parayı geri ver dedim. Bu kadar mı bilgisiz olurlar ya.

• Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

• Bu lio zeytinlerden hangısını tavsiye edersiniz

• karacaardıç kullanıcısına yanıt
    pembe teneke olanı alıyorlar bizimkiler

az tuzlu ve genelde acı çıkmıyor diyorlar kuru sele gibi değilmiş

ben yeşil zeytin seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 2 Mart 2025; 14:14:42 >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Oda kapalı kutu içini görseydik, şu ödüllü olan cezbetti beni onu bi denicem. Tavsiyenizide dikkate alacağım teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.