< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddogu -- 9 Haziran 2022; 10:14:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddogu -- 9 Haziran 2022; 10:14:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burada 400 gr olanı 19 TL idi son kalanları ben almıştım. Olsaydı kaçırmazdım yine. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hem 19 lira hemde 1 + 1 süpermiş. hangi şehirden aldınız bulmak zor gibi |
bende peynir cıkmadı bile |
Van da aldım hocam şubede 4 tane daha kalmıştı cepte şok üzerinden mağaza stoklarına bakabilirsiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddogu -- 9 Haziran 2022; 10:47:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler ankarada bulamayız o zaman boşa bakmayalım |
Süzme peynir gibi değil. Normal beyaz peynir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sagol 2 paket aldım skt 26 haziran 3 paket daha vardı almadım skt yakın diye tadı yavan biraz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PC üzerinden nasıl görüntülenebiliyor Şok mağazalarının stokları? Giriyorum haritadan seçiyorum mağaza seçilmiyor adres kısmında görünüyor sadece. |
Onu bilmiyorum hocam uygulamadan yapıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |