Şimdi Ara

ŞOK marketler Dyson V15s Submarine süpürge satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞOK marketler Dyson V15s Submarine süpürge satıyor
    ŞOK gıda marketleri zincirinde bu hafta sonunda ucuz ve pahalı kategorilerde farklı şarjlı dikey süpürge modelleri, beyaz eşya ürünleri ve elektrikli mutfak aletleri bulmak mümkün olacak.

3 Ağustos ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

3 Ağustos ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Dyson markasının yılın başlarında piyasaya çıkan ıslak temizleme özellikli kablosuz dikey süpürge modeli Dyson V15s Submarine satışa sunulmuş durumda.

Ayrıca Bkz.Islak temizleme özellikli ilk Dyson süpürgesi Dyson V15s Detect Submarine satışa çıktı

Dyson V15s Detect Submarine, Dyson V15 Detect modeli ile aynı motor gücüne ve aynı teknolojilere sahip. 240 AW emiş gücü ve 60 dakikaya kadar çalışma süresi sunuyor. Farklılık olarak Dyson V15s Detect Submarine’in kutusundan Submarine ıslak temizleme başlığı ve ıslak temizleme başlığı saklama tablası çıkıyor. Fiyatı 30999TL.

Alternatif olarak Roidmi markasına ait 0.4 litre toz haznesi ve 65 dakika çalışma süresi olan X20 dikey süpürge 9599TL iken S2 dikey süpürge modeli 7999TL ve 0.55 litre toz haznesi olan X30 dikey süpürge de 1499TL olarak satılacak.

• Sadece satması mı haber artık. Eskiden ucuza satıyor diye haber olurdu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eskiden çok sayıda alınca bir fiyat avantajı olurdu şimdi nerdee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candirli -- 3 Ağustos 2024; 10:28:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hanım altınları sattı gitti kendi süpürge aldı submarinaaaaaa :D bunu yapmasam olmazdı :D:D

• Zaten aynı fiyat değilmi ne avantajı var ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şok markete mis yoğurdu ben sattım

Gittim kendime bir süpürge aldım Submarina submarinaa

• sky4747 S kullanıcısına yanıt

Bence aksine dezavantajı var, marketten yüksek fiyatlı elektronik ürün almazdım ben. Kendi sitesine stok geliyor ara ara ordan almak daha doğru.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Yotundaşi kardeş niye haber etmiyon. sen hep böle yapıon. iyi ürünleri kendine saklıyorsun.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Bize bunlar gelmiyor ki kendime saklıyayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.