ŞOK marketlerde PS5 Slim var
-
-
Vay be nereden nereye.
-
Slim kasada dahili dvd okuyucu takilip cikarilabiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok sıradışı bir düşünce mağazayı kapatmak nedir 😄 artık çoğu oyun diskli olarak çıkmıyor bile. Dijital candır rahatlıktır al-sat yapması kolaydır. Bu arada slim dijital ps5 ler istenirse sonradan diskliye çevrilebiliyor.
Ayrıca dijital tarafına çok uzak olduğunuz belli oyunu aldıktan sonra sizindir istersen dünya yıkılsın önemli değil her türlü oynarsın. ps1 ps2 örneği komik olmuş o zamanlar dijital oyunculuk diye bir şey yoktu çünkü psn store yoktu.
işin özeti sizin tabirinizle "dımdızlak kalmak" diye bir şey yok 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen öyle san, oyun senin felan olmuyor sadece oynama lisansına sahip oluyorsun! kim dünyadan habersiz acaba! firmalar EULA güncellemeye başladı bilehttps://www.reddit.com/r/gaming/comments/1bnizf4/blizzard_changes_eula_to_include_forced/
-
Güzel kardeşim hala PS3'ün bile internet hizmeti devam ediyor. Millet cayır cayır indiriyor. PS4'ten bahsetmeye gerek bile duymuyorum. PS5'in internet hizmeti belki 20 yıl sonra sonlandırılır, oda "belki".
-
Bilkom garantili mi?
-
Başarım kazanılıyor mu öyle al-sat yapınca.
tabiki hocam ana hesap sabit kalıyor oyunları hep o hesaptan oynuyoruz. yeni oyun için yeni hesap açıp alıyoruz oyunu indirip kendi hesabımızdan oynuyoruz bitince oyunu aldığımız hesabı satıyoruz.
Ben şahsen artık diskli versiyonların gereksiz olduğunu düşünüyorum
Bu versiyonunu geçen ay yunanistan'dan 12.000 TL'ye getirttim arkadaşıma
-
399$'a içinde ekstradan Spider Man 2 ile satılan konsolu 20499tl'ye sat. Aman ne büyük fırsat.
-
Burası Türkiye, öyle iki hafta McDonalds'da kasiyer olup 399 para birimine ürün almak falan yok. Bize ters öyle şeyler. Biz dünyaya vergi vermek için geldik. Bir tane kendimize, bir tane devletimize almalıyız. Makam araçlarının kurşun geçirmez olması için ekledikleri yük ile harcanan yakıtın ücretlerini karşılamalıyız.
ŞOK burada bize bu imkanı sunmakla bile iyilik yapıyor. ŞOK'a bin kez teşekkür etmemiz lazım. Lütfen özür dileyiniz.
-
Merhaba,
Yunanistan’dan nereden aldiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vay be nereden nereye. |
Ben şahsen artık diskli versiyonların gereksiz olduğunu düşünüyorum
|
Benzer içerikler
- instagramda taslaklar nerede
- whatsapp mesaj düzenleme
- microsoft pc manager
- bina yıkım kararı sorgulama
- müzik indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X