Şimdi Ara

Şok oldum... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi piyasanın içinde olan başka bir kişi ona vermiştir kendinin gibi. Zaten bende Hadisenin yapıcağını zannetmiyorum. Müzik piyasasında olanlar bilir aslında böyle işlerin nasıl yaygın olduğunu. Şu anda cd'yi bıraktığımız yerleri öncelikle tespit etmem lazım. Zor iş gibi gözüküyor bakalım. Para olayı çok umrumda değilde en azından emeği olarak ismi geçse yeter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mexmo

tam dayaklık karı ya

• quote:

Orjinalden alıntı: antique

benziyor sadece.. Hadise'nin ki daha bi profesyonel olmuş tabi.. bi de vokal girince iyice farklılık ön plana çıkıyor..

ama sizin kayıt da hiç fena değilmiş

evet
  • Bu saatten sonra abinin isminin geçeceğini düşünmüyorum.Sanatçıların çalıştığı menejerler, prodüktörler böyle yöntemlere gidiyor doğru fakat Hadise ile ve çalıştığı ekiple tanışmışlığım var. Yani o ekibin bunu yapacağını sanmıyorum o kadar. Yinede eğer haklıysan umarım haklı olmanın kazancını yakalayabilirsin.
  • kayıt gerçekden iyiymiş ama hadise gibi bi sanatçı Çalmaz
  • yahu dinledim ne benzemesi resmen AYNISI

bu konuyu üstlerde tutalım herkes görsün
  • bence de benziyor ama zaten bu olay hep var serdar ortaç'da mesela.besteler benzeyebilir.ama bence ulaşabiliyosanız bestecisine bi bakın onunla konuşun.
  • Sözde besteyi yapan Özgür Buldu ile konuştum telefonda sabah. Sesinde sanki tedirginlik vardı. Mahkeme yoluna başvurmamı söyledi doğal olarak. Bestenin yapıldığı yıpramış kağıt ve müziğin kayıt edildiği kaseti bulduk. Bunları pazartesi avukat arkadaşa vericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graffitti -- 22 Kasım 2008; 13:23:33 >
  • ewt biraz benziyor ama o kadar da değil
  • Olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmak olmaz, lakin doğruysa yaptıkları hak hırsızlığına girer, terbiyesizlik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chemx

kayıt gerçekden iyiymiş ama hadise gibi bi sanatçı Çalmaz

neden ne kadar tanıyorsun
  • quote:

tam dayaklık karı ya

böyle bir manitam olsun un milyon borcum olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: suÇ

quote:

tam dayaklık karı ya

böyle bir manitam olsun un milyon borcum olsun

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

Olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmak olmaz, lakin doğruysa yaptıkları hak hırsızlığına girer, terbiyesizlik.

Hak hırsızlığına falan girmez , sen hakkını savunamıyorsan yerler hakkını..Manevi boyutunu kenara bırakıp konuşuyorum tabii ki...

Noter önemli değil ki noter çok yüksek bir bedel öngörmüyor bunun için ki önemli olan noter değil mesam (http://www.mesam.org.tr/ ) Mesama kayıt yaptıran sanatçılarda çok rahatlıkla haklarını arayabilirler ve çok düşük rakamlara...

Tabii profesyonel düşünüyorsanız ; yoksa bu olay , abinin arkadaşlarına anlatacağı bir "şehir efsanesi" 'nden öteye gidemeyecektir...
  • sadece ritim benziyor. bu tür benzerliklerin olması normal bence
  • Biraz benziyor gerçekten, ama yine de farklı.
  • noterden geçmemişse mümkün değil hakkınınızı arayamazsınız + ciddiye alınacağınızdan bile şüpheliyim. kaldı ki kesin aynısı diyebileceğimiz çok aşırı bir benzerlik de yok. yani o kadar benzerlik bir sürü şarkıda mevcuttur. tabi yinede ortada bir hırsızlık varsa adınıza gerçekten üzüldüğümü söyleyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhngkhn

sadece ritim benziyor. bu tür benzerliklerin olması normal bence

hic bisey cikmaz
  • Ne yazıkki şu iki günkü gelişmeler bir şey talep edemiyeceğimiz doğrultuda. Birkaç müzisyenlede görüştük onlarda notaların çok benzediğini söyledi. Ama resmi kanallarla ilgili birşey olmadığı sürece pek birşey olmaz dediler... :(
  • Bazı arkadaşlar şunu söylemiş; Hadise bunu yapacak bir şarkıcı değil.Çok büyük insanlarla çalışıyor, buna mı kaldılar felan..
    Ama durum öyle değil.Bu insanlar kafalarına yatan güzel birşey bulduklarında teneke sesini bile üstünde oynama yaparak kullanırlar.Böyle bir müzik bulmuşlar ve kaçırmamışlar.Bu işte bir cinlik olduğu belli.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.