arkadaşlar annem beni şok etti. ahmet çakarın yarışmasında bir futbol sorusu çıktı, ben daha ağzımı açmadan annem cevabı yapıştırdı, şok oldum asla yalnız yürümeyeceksin bu yolda sloganını hangi takımın taraftarları söyler arsenal liverpool celtic aston villa annem galatasaraylıdır, benimle galatasaray maçlarını bile izlemez :D
quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T Annen sizi ayakta uyutuyormus. Siz evde yokken falan hep mac izliyordur.
Ben hiç duymadım.Annen en çok Liverpool'u duymuştur ondan öyle demiştir( Doğru cevap hangisiyse artık).
quote:Orjinalden alıntı: kadango Ben hiç duymadım.Annen en çok Liverpool'u duymuştur ondan öyle demiştir( Doğru cevap hangisiyse artık). yok bea renklerini bile bilmez, ama aston villaya trabzon spora benziyor dedi
Bu aksamki yayın 2 gun oncede verilmiştiAma bn liverpool oldugunu biliodum bnde kim500milyar isterden ogrenmisdim.
quote:Orjinalden alıntı: call of Bu aksamki yayın 2 gun oncede verilmiştiAma bn liverpool oldugunu biliodum bnde kim500milyar isterden ogrenmisdim. annemin cuma günü blok dizileri var :D, ben de cevizkabuğu izlerim. fox izlemez cuma
quote:Orjinalden alıntı: DieForMetaL quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T Annen sizi ayakta uyutuyormus. Siz evde yokken falan hep mac izliyordur. vallaha siz hangi maçtan anlıyorsunuz bilemem ama bana denilse bu laf foruma Türkiye'den girme yasağı koyarım
quote:Orjinalden alıntı: erdemakbıyık quote:Orjinalden alıntı: DieForMetaL quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T Annen sizi ayakta uyutuyormus. Siz evde yokken falan hep mac izliyordur. vallaha siz hangi maçtan anlıyorsunuz bilemem ama bana denilse bu laf foruma Türkiye'den girme yasağı koyarım herkes senin gibi ahlaksız olsa zaten kimseye yasak koymaz kendim giderdim ülkeden.