Şimdi Ara

ŞOK ŞOK MOST WANTED TR ....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vayyy.Daha oyun çıkmadan TR yaması çıkmış.Bu ne hız.

• LOL
  • NE ŞOKU -2 AY ÖNCE YAMA VE KONUSU İŞLENMİŞ VE TARAFIMCA VERİLMİŞTİ BİLGİNİZE .. ADRESİ :http://forum.donanimhaber.com/m_10000012/mpage_1/key_//tm.htm#10055596
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Vayyy.Daha oyun çıkmadan TR yaması çıkmış.Bu ne hız.

• Hakketen haa bu ne hız yaa helalmı olsun desem ne desem
  • zaten oyunda start exit resume options kelimelerinden başka ne var

bu oyunu türkçe yapmaya uğraşanlar karışık oyunu yaparlarsa daha makbul geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuşmaları turkce yapsalar ya :D
  • ne yani bu yama sadece yazılar için miydi! bunun neresi şok üç beş kelime türkçe olsa ne olacak
  • bu nje hız bugünleri göreceğimi hiç sanmıyodum oyunu ardı ardına 5 kere bitirenler var ve daha yeni tr paketi çıkıyo

gerçekten bu patchlerin hızına erişilmiyo
  • Carbonun kide birsonraki oyunda cıkar 2 oyunuda bitirdiğim için tekrar oynama gereği duymuyorum Yukarda arkadaşın dediği gibi zaten karışık bir şey yok oyunda daha karışık oyunları türkçe yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadriceps -- 23 Aralık 2006; 12:53:07 >
  • Emeğe saygı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__

Emeğe saygı.
    Hatta benim 3 aylık emeğim! BETA aşamasındayken bir arkadaşıma denemesi için bu yamayı göndermiştim, o da gitmiş başka bir forumda yayınlamış. Şimdi çeşitli forum sitelerinde yamam isimsiz olarak geziyor, üstelik hala BETA! Çeşitli sorunları var!
  • Orjinalden alıntı: nForcer

Hatta benim 3 aylık emeğim! BETA aşamasındayken bir arkadaşıma denemesi için bu yamayı göndermiştim, o da gitmiş başka bir forumda yayınlamış. Şimdi çeşitli forum sitelerinde yamam isimsiz olarak geziyor, üstelik hala BETA! Çeşitli sorunları var!

Dostum tamam uğraşmışsın çok sağolda bu baya eskidi.Carbon içi yama yapsan daha iyi olmazmı sence ?

• quote:

Vayyy.Daha oyun çıkmadan TR yaması çıkmış.Bu ne hız.

• quote:

Dostum tamam uğraşmışsın çok sağolda bu baya eskidi.Carbon içi yama yapsan daha iyi olmazmı sence ?

Yamaya şubat 2006'da başlamıştım, çeviri mayıs 2006'da bitmişti. Bunca zamandır sağa sola kayan yazıları düzeltmekle uğraşıyorum ama şimdiye kadar hala bununla uğraşmaya vaktim olmadı. Zaten bir süredir NFS 10: Carbon Türkçe yamasına başlamayı düşünüyordum ama okulum dolayısıyla hala başlayamadım. Ama yarı yıl tatilinde yamaya başlamayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 23 Aralık 2006; 18:21:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeAr

Konuşmaları turkce yapsalar ya :D

benim yüklemiş olduğum yamada oyun yüzde 98 türkçe yazışmalar ve oyun içerisinde gelen mesajlarda isteyen olursa yamayı göndere bilirim oyunu türkçe yapmadan oynamıyordum ama tükçeleşince oyuna zevk geldi yani şu açıdan oyunda nedemek istediklerini türkçe olarak açıklandığı için
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__

Emeğe saygı.

Helal olsun hocam sana sonuçta o kadar uğraşmışsın bende emeğe saygı sonsuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.