Şimdi Ara

ŞOK ŞOK ŞOK APO NUN AVUKATLARINA 120 BIN EURO PARA ODEYECEZ !!!! KAHROLSUN AVRUPASIDA BIRLIGIDE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İMRALIYI HAVAYA UÇURTTURCAKLAR EN SONUNDA BANA..
    VARMIDIR YOLU
    CİDDİYİM...
    A.QDUMUN OĞLU..
    OLAN O KADAR ASKERE OLACAK..

• YA İSTİKLAL YA ÖLÜM, TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaafa -- 13 Mayıs 2005, 15:22:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyiadam

ülkenin emektarlarına asgari ücreti çok görenler eğer avukat başına 120 bin euro öderlerse patlama yakındır

ŞÖYLE HEP BERABER PATLASAK DA KURTULSAK AMA VATANDASLARIN UMRUNDA DEGİL GİBİ HALA AKP AKP DİYE SAYIKLIYORLAR BAKALIM NOLCAK BU İŞİN SONU BİR ARA BİR MEDYUM CIKIP BU HÜKÜMET DAHA 7 SENE DAHA TÜRKİYENİN BAŞINDA DEMİSTİ İÇİM ÜRPERDİ BÖLE BİSEY OLURSA VAH ÜLKEMİN HALİNE VAH Kİ NE VAH
  • apoyuda avukatlarınıda rus ordusu .ksin...
  • Bu ordu darbe yapamaz bugünkü üst kademenin ab destekçisi olduğu açıktır.Hüseyin Kıvrıkoğlu olsaydı bu rezilliklerin hiç birisi yaşanmazdı.
    quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Dediklerinize İnanamıyorum Bu Ulkede ASKER WAR bir ihtilal Cıkarsa AB Mb tanımaz Bayaragımız Yakıldı Ama sonrasını goren Destekciler Agızlarnı acmaya cesaret edemedi

KIbrıs bizimdir Kimseye peskes Cektigimiz yok

Apo Aklanırsa Bu Ulkede Olacakları Kimse Durduruamaz Ya asker Gelir Ya da ulkede Kanlar Irmak olurr....

Kurtler Den Bu kadar Korkmayın Biz Tek Yumruk oLduk mu Ne Kurtu ne amerikalısı Ne Ermenisi Kalır Bunların Soyu belli bizim Soyumuz Belli...

• Tolon Paşa nın konusmaları cok guzel ordu da ab destekcisi degil bu nerden cıktı
  • her biri için 120 bin Euro olacağını zannetmiyorum.
    birincisi kolay para,sonucu biliyor avukat kendini sıkmasına gerek yok.
    ikincisi 20 tanemiydi 40 tanemiydi neydi o kadar avukatı vardı adamın.yekünde büyük para eder,bir dava için bu kadar para olmaz.

beni ilgiendiren bu değilde bu adamın davasında yargılandı,karar verildi.neden avukatına para verecekmişimki ben?
    suçsuz bulunsa hadi neyse de böyle bir şeyin olmasına imkan yok.
    kim tuttuysa o avukatı o ödesin parasını,devletmi tutmuş o adamları?
  • up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.