ANKARA (İHA) - Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yeniden yargılanmasıyla ilgili verdiği kararla birlikte Türkiye, 3 ay içinde teröristbaşı Öcalan'ın avukatlarının bildirdiği bir hesaba 120 bin euro yatıracak.
BU KADAR ADILIK OLMAZ KENDI CEBIMIZDEN CIKAN VERGILERI APO NUN AVUKATLARINA VERECEZ TIKSINIYORUM BU ULKEYI YONETENLERDEN DE AVRUPA BIRLIGINDEN DE
ülkenin emektarlarına asgari ücreti çok görenler eğer avukat başına 120 bin euro öderlerse patlama yakındır
quote:
Orijinalden alıntı: iyiadam
ülkenin emektarlarına asgari ücreti çok görenler eğer avukat başına 120 bin euro öderlerse patlama yakındır
Avukat avukat olsa adam 30 bin kişiyi öldürdü birde üstüne para ödeyecez 120 bin euro delirmemek elde degil
quote:
Orijinalden alıntı: ismail_yk
Avukat avukat olsa adam 30 bin kişiyi öldürdü birde üstüne para ödeyecez 120 bin euro delirmemek elde degil
Alıntıları Göster
haram olsun allah belalarını versin
quote:
Orijinalden alıntı: metal can
Alıntıları Göster
HARAM ZEHIR ZIKKIM OLSUNDA mustafa kardes nasıl oderler benim paramı apoya allah belalarını versin deliriyor insan ya ben kontur alıyorum vergi kesiyolar telefon parası oduyorum vergi kesiyolar ben bunları apo ya versinler diyemi oduyorum
quote:
Orjinalden alıntı: mustaa@
quote:
HARAM ZEHIR ZIKKIM OLSUNDA mustafa kardes nasıl oderler benim paramı apoya allah belalarını versin deliriyor insan ya ben kontur alıyorum vergi kesiyolar telefon parası oduyorum vergi kesiyolar ben bunları apo ya versinler diyemi oduyorum
quote:
Orjinalden alıntı: mustaa@
Alıntıları Göster
ben ödemem aq, salsınlar da biz yargılayalım apoşu
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
Alıntıları Göster
vallaha biz ödemeyecez bizim paramızı alan akp li hukumet alacak ellerinle ödeyecek apoşumuza Koca Turkiye cumhuriyeti itin köpegin elinde maskara oldu ya helal olsun
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
quote:
vallaha biz ödemeyecez bizim paramızı alan akp li hukumet alacak ellerinle ödeyecek apoşumuza Koca Turkiye cumhuriyeti itin köpegin elinde maskara oldu ya helal olsun
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ismail_yk
quote:
Dikkatli Cevap Ver KARDES KİMSENİN KİMSEYE MASKARA OLDUGU YOK 120.000 EURO BENDE ODEMEK ISTEMEM AMA BuRADA ONURUMUZLA YASIYIORUZ KİMSEYE MASKARA OLDUGMUZ YOK AYRICA BİR KAYNAK GOSTER BAKALIM İLGİLİ MERCİİLER NE ACIKLAMA YAPMIS
TC MASKARA OLDU DEMEK BİNLERCE SEHİDİMİZİ VE ASKERİMİZİ YOK SAYMAKTIR...
quote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
quote:
Orjinalden alıntı: ismail_yk
quote:
Dikkatli Cevap Ver KARDES KİMSENİN KİMSEYE MASKARA OLDUGU YOK 120.000 EURO BENDE ODEMEK ISTEMEM AMA BuRADA ONURUMUZLA YASIYIORUZ KİMSEYE MASKARA OLDUGMUZ YOK AYRICA BİR KAYNAK GOSTER BAKALIM İLGİLİ MERCİİLER NE ACIKLAMA YAPMIS
TC MASKARA OLDU DEMEK BİNLERCE SEHİDİMİZİ VE ASKERİMİZİ YOK SAYMAKTIR...
Alıntıları Göster
Modlar allah aşkına bu topic de küfür serbest bırakın küfürleri saydırmak istiyorummmmmmmm
quote:
Orijinalden alıntı: sorunvar
Modlar allah aşkına bu topic de küfür serbest bırakın küfürleri saydırmak istiyorummmmmmmm
Alıntıları Göster
nasıl maskara olmadık kardeş bu hukumet resmen maskara yaptı bizi hukumet yavas yavas alıstıra alıstıra anlatır artık bize bu parayıda öder bunlar apo yuda yargılayacaklar bastan
Maskara olmak icin nedenleri sayayım sana
AB DEDİ DEPLİLER SERBEST BIRAKILDI AB ISTEDI KIBRISDA DENKTASI BITIRDIK RUMA PEŞKEŞ CEKTIK KIBRISI AB YETKILILERI GELDI DOGUMUZA KURDISTAN DEDI GENE MASKARA OLDUK BAYRAKLARIMIZ YAKILDI MASKARA OLDUK APO NUN AVUKATINA TAZMINAT ODEYIN DIYOLAR
BUNDAN BUYUK MAZKARALIKMI VAR????
YA BU HUKUMET AB ILE IPLERI KOPARCAK YADA BU PARAYI ODEYECEK OLAY BUNDAN IBARET HABER LINKIDE YUKARDA VAR AL OKU
quote:
Orijinalden alıntı: sorunvar
Alıntıları Göster
Terar yargılanacak beraat edecek orası kesin. Ama daha kötüsü bunu sonunda apo içeride yattı diye özür mahiyetinde tazminat ödenecek. Sonra apo aklanacak. Siyasi parti kuracak. Kim oy verir demeyin, zaten şimdiden %10 barajını geçen gölgesi var.
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa_
Terar yargılanacak beraat edecek orası kesin. Ama daha kötüsü bunu sonunda apo içeride yattı diye özür mahiyetinde tazminat ödenecek. Sonra apo aklanacak. Siyasi parti kuracak. Kim oy verir demeyin, zaten şimdiden %10 barajını geçen gölgesi var.
Alıntıları Göster
Şimdi şöyle oluyor.Normalde insanların avukat paralarını kendi ceplerinden vermesi gerekiyor.Onun parasını biz vereceksek bu ne biçim iş?
DEVLET BİZDEN KALKINMAK ÜLKENİN REFAHINI ARTTIRMAK İÇİN VERGİ TOPLUYOR ADAMLARDA BİLMEM KAÇ PARAYA ALIYOR?
BİR SANİYE BU ADAM OTURDUĞU YERDEN ÜLKEYİ BATIRIYOR YA O KADAR PARAYI SÖMÜRECEK Mİ?OTURDUĞU YERDEN ZARAR VERİYOR.ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA
quote:
Alıntıları Göster
Dediklerinize İnanamıyorum Bu Ulkede ASKER WAR bir ihtilal Cıkarsa AB Mb tanımaz Bayaragımız Yakıldı Ama sonrasını goren Destekciler Agızlarnı acmaya cesaret edemedi
KIbrıs bizimdir Kimseye peskes Cektigimiz yok
Apo Aklanırsa Bu Ulkede Olacakları Kimse Durduruamaz Ya asker Gelir Ya da ulkede Kanlar Irmak olurr....
Kurtler Den Bu kadar Korkmayın Biz Tek Yumruk oLduk mu Ne Kurtu ne amerikalısı Ne Ermenisi Kalır Bunların Soyu belli bizim Soyumuz Belli...
quote:
Dediklerinize İnanamıyorum Bu Ulkede ASKER WAR bir ihtilal Cıkarsa AB Mb tanımaz Bayaragımız Yakıldı Ama sonrasını goren Destekciler Agızlarnı acmaya cesaret edemedi
KIbrıs bizimdir Kimseye peskes Cektigimiz yok
Apo Aklanırsa Bu Ulkede Olacakları Kimse Durduruamaz Ya asker Gelir Ya da ulkede Kanlar Irmak olurr....
Kurtler Den Bu kadar Korkmayın Biz Tek Yumruk oLduk mu Ne Kurtu ne amerikalısı Ne Ermenisi Kalır Bunların Soyu belli bizim Soyumuz Belli...
Alıntıları Göster
Kürtlerden korkan yok zaten
Kıbrısta Annan Planını kabul ederek peşkeş cektik Hukumet kac yıllık milli davamızı yok sandı
Bekliyoruz hukumet ne yapacak yeniden yargılayacakmı tazminatı odeyecekmi
quote:
Kürtlerden korkan yok zaten
Kıbrısta Annan Planını kabul ederek peşkeş cektik Hukumet kac yıllık milli davamızı yok sandı
Bekliyoruz hukumet ne yapacak yeniden yargılayacakmı tazminatı odeyecekmi
Alıntıları Göster
İsmail Yk Dostum bu dediklerim sanada ama birbirimizi kırmayalım Su cumleleri dikkatli kullan biras...
quote:
İsmail Yk Dostum bu dediklerim sanada ama birbirimizi kırmayalım Su cumleleri dikkatli kullan biras...
Alıntıları Göster
Tamam Alyc de insan bir an olsun kendini kaybediyor Bu Vatan Bizim Herseyimiz Baska Turkiye Yok Bu vatanın kıymetini bilelim böyle apo gibi serefsizleri konusturmayalım
Ab bu kararı cıkardı diye bizim gorusmeleri askıya almamız lazım ama yapacak adam nerde
quote:
Tamam Alyc de insan bir an olsun kendini kaybediyor Bu Vatan Bizim Herseyimiz Baska Turkiye Yok Bu vatanın kıymetini bilelim böyle apo gibi serefsizleri konusturmayalım
Ab bu kararı cıkardı diye bizim gorusmeleri askıya almamız lazım ama yapacak adam nerde
Alıntıları Göster
Kurtlar Vadisi mafya dizisi öyle mi
Şu diziyi anlamayanlar izlemese,önyargılar olmazdı.Orda herşeyi anlatıyorlar.O AİHM dediğiniz yerin bizimkilerden farkı yok.Ordada aynı çarklar dönüyor. Oktay Sinanoğlu Kimyacı ama adamın yazdığı kitapları okumanızı öneririm...
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Kurtlar Vadisi mafya dizisi öyle mi
Şu diziyi anlamayanlar izlemese,önyargılar olmazdı.Orda herşeyi anlatıyorlar.O AİHM dediğiniz yerin bizimkilerden farkı yok.Ordada aynı çarklar dönüyor. Oktay Sinanoğlu Kimyacı ama adamın yazdığı kitapları okumanızı öneririm...
Alıntıları Göster
apo yargılansa bile sebest kalamaz çünkü dışarı çıktığı an ölür...Onu halk tan koryacak polis zaten yolda öldürülür..Kısaca kimse savunmayacağı için bence dışarı salınması daha iyi...Ya bi kaç serseri ya da ordudan bi sniper indirir onu bi şekilde...Hapiste kalıp bu şekilde iş aşçağına başımıza gebersin gitsin it...
quote:
Orijinalden alıntı: N. Flamel
apo yargılansa bile sebest kalamaz çünkü dışarı çıktığı an ölür...Onu halk tan koryacak polis zaten yolda öldürülür..Kısaca kimse savunmayacağı için bence dışarı salınması daha iyi...Ya bi kaç serseri ya da ordudan bi sniper indirir onu bi şekilde...Hapiste kalıp bu şekilde iş aşçağına başımıza gebersin gitsin it...
Alıntıları Göster
İncirlikle ilgili Bakanlar Kurulu kararnamesinin detayından haberdar olanlar doğuda resmi adı bile konmuş bir Kürt devletine lojistik desteğin nasıl sağlanacağını da anlamış olurlar.
quote:
İncirlikle ilgili Bakanlar Kurulu kararnamesinin detayından haberdar olanlar doğuda resmi adı bile konmuş bir Kürt devletine lojistik desteğin nasıl sağlanacağını da anlamış olurlar.
Alıntıları Göster
it oğlu it öldürdüğü o kadar insan yetmedi hala başımıza iş açıyo Yargılamıyalım bu nedir ya ab'ye de