Şimdi Ara

ŞOK ŞOK ŞOK APO NUN AVUKATLARINA 120 BIN EURO PARA ODEYECEZ !!!! KAHROLSUN AVRUPASIDA BIRLIGIDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Apo tekrar yargılanırsa halk ayaklanır"

Sahi olur mu?

Bu arada şu klasik söyleme uyuz oluyorum:

"Halkın vicdanında Apo mahkum olmuştur"

Kendimizi böyle mi avutacağız?
  • 120 bin eoru ne ki , adamı bize teslim eden ABD ye buna karşılık ne tavizler verilmiş acaba asıl bunu bulmalı ?
    ,
    apo yu kenyadan getiren uçak ta iş bitecekti , uçağı düşürecektin mürettebatta paraşütle atlayacaktı
    ,
    nasıl olsa personelin ismi gizli kimse bi mok ispat edemezdi , göstermelik bir cenaze töreni yapardın polisler için

ne şiş yanardı ne kebab AB ve ABD de ağzı açık kalırdı öyle
    ,
    bak küfür ettirecekler bana anasını satiim asamıyacaksan ne mok yemeye getiriyon buraya bırak gezsin puşt hangi ülkeye giderse nasıl olsa uyuşturucu satıcısı küçük besleme piçleri de onu takip edecekti aklı başında hiçbir ülke bu puştu ve avanesini kendi topraklarında istemezdi
    ,
    herif geldi geleli masrafı milyarlar tutuyor 5 yıldızlı hotelde kalıyor , o parayla orduya binlerce silah mermi alınırdı
  • anneciklerini yüzyirmi bin kere .küfür edeceğim şimdi yaw
  • http://www.arizona.indymedia.org/news/2003/01/6155_comment

Şu siteye bakın da ne hale getirildik görün.
  • tuvnera devlet bahçeli deyipte açtırma benim ağzımı.....apo bugünkü lüx hayatını biraz da ona borçlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa_

http://www.arizona.indymedia.org/news/2003/01/6155_comment

Şu siteye bakın da ne hale getirildik görün.

Bu ne rezalet ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

tuvnera devlet bahçeli deyipte açtırma benim ağzımı.....apo bugünkü lüx hayatını biraz da ona borçlu

Bahcelinin hic sucu yok azimkar kardes adam hukumet ortagı basbakan yardımcısı kac hukumetin yapamaıdıgını yaptı apo yu getirdi ve pkk yı bitirdi

Simdiki hukumet tek basına neden asamıyor ???
  • O PARAYI BANA VERİN BEN SİZE APOYU VEREYİM. EN SONUNDA DELİ EDİYORLAR BENİ GİDECEN BASICAN ADAYI ALICAN GELİCEN GEBERTECEN MİLLETİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE GİRECEN İÇERİ PAŞALAR GİBİ SANA BAKICAKLAR SONRA.

TÜRKİYE İŞTE BÖYLE BU YÖNETİM VE AVRUPA YALAKALIĞI NEREYE KADAR!

DURDİYECEK KİMSE YOK MU ?

BU ÜLKEYİ SOYANLAR VE MİLLETİN PARALARIYLA ONLARIN ŞEHİTLERİ VE GAZİLERİNİN PARALARIYLA BAKTIĞINIZ KÖPEĞE
  • ya bu hükümet şöyle yapdı bu hükümet böyle yapdı diyosunuz nekadar boş konuşuyorsunuz farkındamısınız .bu vatansız ecevit zamanında yakalandı (aslında yakalanmadı amerika bize verdi ecevit böyle dedi geçenlerde) sonra yargılandı idam kararı çıkdı e bu hükümette anapda vardı mhp de vardı bunlar asmadı bu adamı neden asamadı? şimdi akp ye ihale ediyosunuz olayı ayıpdır .Ya hafızanız zayıf ya kafa çalışmıyor böyle boş konuşanlarda.şuanda onu asacak kimsede yok zaten mhp de gelse chp de gelse kim gelirse gelsin asmaz . tek asacak adam vardı oda rahmetli oldu allah rahmet eylesin oda türkeşdi getirdiği gün asar parçalar böler direk gömerdi uzatmadan bu işi.
  • bide bu panik nedir ya apoyu gene biz yargılıcaz gene türk hakim türk savcı yargılıcak ve adil bir şekilde idam diyemicem ama ömür boyu hapis yatacak
  • o herifi salacaksın taksim meydanına halk yargılar nasıl olsa
  • Ama Ole Sadece sallandırmayacaksın Sırtına AY-Yıldız dan Olma Kızgın masa Basacaksın Bir sırtına bir alnına... Gogusu Bes para etmez...
  • dotune basican aq
  • quote:

Orjinalden alıntı: La_l3reA

dotune basican aq

G3 uzatacan Sıkıcan Bir sarjoru off
  • arkadaslar,cahilligimi hos görün lütfen,

biz bu AIHM nin verdigi kararlari uygulamak zorunda miyiz?

kim oluyor bu adamlar?

ayrica Avrupa dene yer hic mi HITLER,MUSOLINI,ya da ispanya da bir gurp vardi sanirim ETA

bunlar böyle seyleri hic tani miyor mu

yasamadilar mi hic?

ah ulan ah
  • Panik nedir kardes 30 bin kisinin sehidinin avukatına neden benim vergilerimle para odeniyor??? Bu adamın sucu belli degilmi kendisi itiraf etmedimi neden yargılayacaz bu köpekoglunu avrupalılar istedi diye

Bu karar akp haric diger hukumetler zamanında gelseydi kesinlikle uygulanmazdı bu serefsiz Akp ordusu bunuda uygular bir daha yargılar ama buda onların sonu olur

quote:

Orjinalden alıntı: yavzi

bide bu panik nedir ya apoyu gene biz yargılıcaz gene türk hakim türk savcı yargılıcak ve adil bir şekilde idam diyemicem ama ömür boyu hapis yatacak
  • "Kurt kocayınca köpeklere maskara olur" durum bu ne yazık ki. Adamlar parmağında oynatıyor bizi, biz de hala AB, AB diyip maskara oluyoruz. Aslında çekiceksin restini, geri alacaksın üyelik isteğini adam gibi Türk birliği kuracaksın bak o zaman neler oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIRLAK

arkadaslar,cahilligimi hos görün lütfen,

biz bu AIHM nin verdigi kararlari uygulamak zorunda miyiz?

kim oluyor bu adamlar?

ayrica Avrupa dene yer hic mi HITLER,MUSOLINI,ya da ispanya da bir gurp vardi sanirim ETA

bunlar böyle seyleri hic tani miyor mu

yasamadilar mi hic?

ah ulan ah

Anayasada şöyle bir madde var Usulüne göre yürürlüğe konulmuş Milletlerarası Antlaşmalar kanun hükmündedir. Bunlar hakkında Anayasaya aykırılık iddiası ile Anayasa Mahkemesine başvurulamaz.. Yani AİHM in kararları Türkiye iç hukukundan daha üstün.

• Avrupa Birliği sürekli koruyor Apoyu......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaafa -- 13 Mayıs 2005, 14:52:29 >
  • ARKADASLAR DUNDEN BERI HUKUMETTEN HIC BIR TEPKI YOK O BEBEK KATILINI YARGILAYAMAYIZ SUCU SABITTIR 30 BIN SEHIDIZIMIN KATILIDIR DIYE

ISBIRLIKCI HUKUMET DEN ANCA BU BEKLENIR
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.