Şimdi Ara

ŞOK ŞOK ŞOK Artık klon yapılmıyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.49 u yükleyip girin artık klon yapılmıyor malesef
    neden yapıldığını söylemicem anlayan anladı
    oyunu bir süreliğine bırakabilriim

• knk napion ya klon yoksa yok bizim itemlerimiz var gene satip kazanırızki eskiden nası yapıosak ole yapcaz..Kanka glba 78 ban yedi bnde oyuna giremiom ama siteden giriom acaba oyundami bi tamirat fln var...
  • oyunda tamirat yok 68 iple girdim az önce full dolu oyun anlaşılan bu koreliler bizi yavaş yavaş oyundan soğutmayı başaracak

şu kuzey amerika versiyonu gelince harika olacak herşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

oyunda tamirat yok 68 iple girdim az önce full dolu oyun anlaşılan bu koreliler bizi yavaş yavaş oyundan soğutmayı başaracak

şu kuzey amerika versiyonu gelince harika olacak herşey

Ölede knk o zmna kdr giremicez işte bunlar kore ip si hariç her ip i banlarlar yakında...
  • haklısın knk
  • 78li ipde banlanmış artık kolay kolay kimse giremez çünki 68 pek kimseye geldigini sanmıyorum
    böylesi daha iyi oldu clonsuz eskisi gibi +4lerimizle oynayalım eger oynarsakta clonlu 1 ayda herkesin 51 lvli oluyor ne zevki kalıyordu ki...
  • bir bakıma haklısın ben 68 li ip adresini proxy ile buluyorum, sanırım ABD ip adrsi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klon yapilior arklar....... denendi ve başarıya ulaşıldı fakat gel gelelim 78de ip ban yedi....
  • yeni updateden sonra yapabiliyor musun ama bu neredeyse imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

yeni updateden sonra yapabiliyor musun ama bu neredeyse imkansız

ewt yaptim fakat yarim saat sonra falanda 78ler banlandi simdi oyuna giremiom.... imkansız deil tek ihtiyacın olan kalabalık ve lag....
  • yeni updatede ne oldu ki anlayamadım biri pmden açıklayabilir mi clonu biliyorum nede olsa
  • 212 ip tutturmaya çalışın.Biraz önce bana geldi.Giriyor
  • 212 mi proxy mi kullanion, bende modem resette 76-88 arasindakilerden baska bisi gelmior
  • o kişiden kişiye degişiyor,bazılarında:
    sadece 85-88li ip gelir(örn. ben)
    bazılarında 76-78-85-88 gelir
    bazılarında 212-76-78-85-88 vs ipleri gelir
    bu nerde oturdugunuza yada modemin markasına baglı
  • Item klonlama çalışıyor işte..

ŞOK ŞOK ŞOK Artık klon yapılmıyor !!
  • yılmaz ıp in hangi rakamla başlıyor
  • 98
  • Ohooo simdi de 68 li ip yi mi denicez be yaa off b koreliler de azdı artık....

Bundan sonra kolay kolay girmem oyuna bee ya 68-212 nerden gelcek ancak proxyle girerim...
  • gdx yardımı yapacak var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

212 mi proxy mi kullanion, bende modem resette 76-88 arasindakilerden baska bisi gelmior

Hayır hiç bir program olmadan deniyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.