4.49 u yükleyip girin artık klon yapılmıyor malesef neden yapıldığını söylemicem anlayan anladı oyunu bir süreliğine bırakabilriim
knk napion ya klon yoksa yok bizim itemlerimiz var gene satip kazanırızki eskiden nası yapıosak ole yapcaz..Kanka glba 78 ban yedi bnde oyuna giremiom ama siteden giriom acaba oyundami bi tamirat fln var...
oyunda tamirat yok 68 iple girdim az önce full dolu oyun anlaşılan bu koreliler bizi yavaş yavaş oyundan soğutmayı başaracak
şu kuzey amerika versiyonu gelince harika olacak herşey
quote:
Orjinalden alıntı: djefecan
oyunda tamirat yok 68 iple girdim az önce full dolu oyun anlaşılan bu koreliler bizi yavaş yavaş oyundan soğutmayı başaracak
şu kuzey amerika versiyonu gelince harika olacak herşey
Ölede knk o zmna kdr giremicez işte bunlar kore ip si hariç her ip i banlarlar yakında...
haklısın knk
78li ipde banlanmış artık kolay kolay kimse giremez çünki 68 pek kimseye geldigini sanmıyorum böylesi daha iyi oldu clonsuz eskisi gibi +4lerimizle oynayalım eger oynarsakta clonlu 1 ayda herkesin 51 lvli oluyor ne zevki kalıyordu ki...
bir bakıma haklısın ben 68 li ip adresini proxy ile buluyorum, sanırım ABD ip adrsi bu
klon yapilior arklar....... denendi ve başarıya ulaşıldı fakat gel gelelim 78de ip ban yedi....
yeni updateden sonra yapabiliyor musun ama bu neredeyse imkansız
quote:
Orjinalden alıntı: djefecan
yeni updateden sonra yapabiliyor musun ama bu neredeyse imkansız
ewt yaptim fakat yarim saat sonra falanda 78ler banlandi simdi oyuna giremiom.... imkansız deil tek ihtiyacın olan kalabalık ve lag....
yeni updatede ne oldu ki anlayamadım biri pmden açıklayabilir mi clonu biliyorum nede olsa
212 ip tutturmaya çalışın.Biraz önce bana geldi.Giriyor
212 mi proxy mi kullanion, bende modem resette 76-88 arasindakilerden baska bisi gelmior
o kişiden kişiye degişiyor,bazılarında: sadece 85-88li ip gelir(örn. ben) bazılarında 76-78-85-88 gelir bazılarında 212-76-78-85-88 vs ipleri gelir bu nerde oturdugunuza yada modemin markasına baglı
Item klonlama çalışıyor işte..
yılmaz ıp in hangi rakamla başlıyor
98
Ohooo simdi de 68 li ip yi mi denicez be yaa off b koreliler de azdı artık....
Bundan sonra kolay kolay girmem oyuna bee ya 68-212 nerden gelcek ancak proxyle girerim...
gdx yardımı yapacak var mı??
quote:
Orjinalden alıntı: Live Evil
212 mi proxy mi kullanion, bende modem resette 76-88 arasindakilerden baska bisi gelmior