Şimdi Ara

ŞOK ŞOK ŞOK DİGİTURK REZİLLİĞİNDE SON NOKTA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cazsever

quote:

Orijinalden alıntı: aktas18

AN İTİBARİ İLE DİGİTURK U KAPATMIS BULUNMAKTAYIM

Bana telefonda faks çekmemi söylediler.Bayağı saydıktan sonra faks çekmeden üyeliğimi kapattırdım yayınlar su an gitti. Ben faks çekiyim mi yinede arkadaslar.

Bir final paketi diye bir şey var demedi demeyin onu da playoff lar gelince diyeceklerki final paketi olmadan playoff maçlarını izleyemezsiniz diye uydururlar
    birşeyler.

Ben şimdi faks çekiyim mi yayınlar gitti teknik servis arayacakmıs kutu için

birde 4 günlük ücret artı 85 tl kurulum ücreti istiyorlar.
    onlara 24 ay para verceğime veririm parasını hergünde beddua ederim

Bunlar nitelikli dolandırıcı.

yine seni ketenpereye getirmeye çalışıyorlar. Yayınların gitmesi birşey ifade etmez. Zaten fax almadan nasıl yayınlarını kestiler onuda anlamadım ya. Biz fax gönderiyoruz, yine de elli defa aradıktan sonra bıkıp da kesiyorlar yayını.

İPTAL KOŞULLARI:

1- fax geçeceksiniz: 0212 473 99 99 No'lu telefona. Tüm kırtasiyelerden.

- A4 kağıdının arka yüzüne, nüfus cüzdanınızın arkalı önlü fotokopisi.
    - A4 kağıdının Ön yüzüne üyelik no'su.
    - cep tel no'su.
    - İptal sebebi.
    - altına imzanız.

2- Önceki dönemlere ait ödenmemiş borcunuz yoksa iki-üç gün içinde cep telefonunuza mesaj gelecek, "Sn. ---------- iptal talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, yayınlarınız -------- tarihinde kapanacaktır. Mevcut üyelik haklarınız 2 ay saklı tutulacaktır" diye.
    3- Kullandığınız kutu sözleşmenizde size ait değilse mutlaka gidip en yakın bayii'ye iade edin. Şifreli kartınız varsa onuda muhakkak verin.
    4- O bayii'den muhakkak. Teslim kağıdı alın. Onların bir teslim tutanağı var. alan kişi formu doldurup altına imzasını atıyor. Size de imzalatıyor.

Bu yolun dışındakiler yalan. İlerde başınızın ağrımasını istemiyorsanız bunları yapın. forumlar iptal mağdurlarıyla dolu. Bunu yapmayanların bazılarına 3 senelik faturalar bile gelebiliyor. Hiç bir şey iddia edemiyorsunuz. Öyle yayınımı kapattılar ile olmuyor bu işler. O kadar kolay değil. Siz yine de eşşekleri sağlam kazığa bağlayın bence.

Haklısınız bende faks çekmeyi düşünüyordum ne yazcagımı bilmiyordum ne gönderileceiğini bilmiyordum uyardıgın için sağol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

quote:

AN İTİBARİ İLE DİGİTURK U KAPATMIS BULUNMAKTAYIM

Bana telefonda faks çekmemi söylediler.Bayağı saydıktan sonra faks çekmeden üyeliğimi kapattırdım yayınlar su an gitti. Ben faks çekiyim mi yinede arkadaslar.

Bir final paketi diye bir şey var demedi demeyin onu da playoff lar gelince diyeceklerki final paketi olmadan playoff maçlarını izleyemezsiniz diye uydururlar
    birşeyler.

Ben şimdi faks çekiyim mi yayınlar gitti teknik servis arayacakmıs kutu için

birde 4 günlük ücret artı 85 tl kurulum ücreti istiyorlar.
    onlara 24 ay para verceğime veririm parasını hergünde beddua ederim

Bunlar nitelikli dolandırıcı.

yine seni ketenpereye getirmeye çalışıyorlar. Yayınların gitmesi birşey ifade etmez. Zaten fax almadan nasıl yayınlarını kestiler onuda anlamadım ya. Biz fax gönderiyoruz, yine de elli defa aradıktan sonra bıkıp da kesiyorlar yayını.

İPTAL KOŞULLARI:

1- fax geçeceksiniz: 0212 473 99 99 No'lu telefona. Tüm kırtasiyelerden.

- A4 kağıdının arka yüzüne, nüfus cüzdanınızın arkalı önlü fotokopisi.
    - A4 kağıdının Ön yüzüne üyelik no'su.
    - cep tel no'su.
    - İptal sebebi.
    - altına imzanız.

2- Önceki dönemlere ait ödenmemiş borcunuz yoksa iki-üç gün içinde cep telefonunuza mesaj gelecek, "Sn. ---------- iptal talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, yayınlarınız -------- tarihinde kapanacaktır. Mevcut üyelik haklarınız 2 ay saklı tutulacaktır" diye.
    3- Kullandığınız kutu sözleşmenizde size ait değilse mutlaka gidip en yakın bayii'ye iade edin. Şifreli kartınız varsa onuda muhakkak verin.
    4- O bayii'den muhakkak. Teslim kağıdı alın. Onların bir teslim tutanağı var. alan kişi formu doldurup altına imzasını atıyor. Size de imzalatıyor.

Bu yolun dışındakiler yalan. İlerde başınızın ağrımasını istemiyorsanız bunları yapın. forumlar iptal mağdurlarıyla dolu. Bunu yapmayanların bazılarına 3 senelik faturalar bile gelebiliyor. Hiç bir şey iddia edemiyorsunuz. Öyle yayınımı kapattılar ile olmuyor bu işler. O kadar kolay değil. Siz yine de eşşekleri sağlam kazığa bağlayın bence.

Haklısınız bende faks çekmeyi düşünüyordum ne yazcagımı bilmiyordum ne gönderileceiğini bilmiyordum uyardıgın için sağol

Rica ederim. Ne mutlu size kurtuluyorsunuz. Onlardan alacağınız kağıt çok önemli. Bunlardan herşey beklenir. İlk zamanlar ben de sizin gibiydim. Açtıra kapata kaşar olduk.

• Arkadaşlar bende yeni üyeyim ama suanda bende epl ve spormax/ligtv3 açık kapanır mı acaba ?
  • yeni üyeliğin bu ay mı başladı ....

eğer bu ay başladıysa şimdilik açık olabilir ...
    ama sonra kapanır bence

bende iki keyif paketi + full spor 58,99 TL ödüyordum
    eski üyeyim üyeliğimi yenilerken yüzkez sodum ingiltere ligi maçları açık mı diye EVET dediler . ama şimdi kapatıyorlar .
    Bunlara güvenilmez !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 4 Eylül 2011; 16:25:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

Arkadaşlar bende yeni üyeyim ama suanda bende epl ve spormax/ligtv3 açık kapanır mı acaba ?

ben size söyleyim ne olacagını o kanalları hiçbir şekilde vermiyorlar tutturuyolar bozuk plak gibi 7.90 7.90 7.90 manyak mıdır nedir.Ücret vermeyip açtıran olursa bugunlerde helal olsun valla . Eğer sizin kanallar kapanmassa fatura cıktıgında mutlaka 7.90 yansıtacaklardır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

Arkadaşlar bende yeni üyeyim ama suanda bende epl ve spormax/ligtv3 açık kapanır mı acaba ?

ben size söyleyim ne olacagını o kanalları hiçbir şekilde vermiyorlar tutturuyolar bozuk plak gibi 7.90 7.90 7.90 manyak mıdır nedir.Ücret vermeyip açtıran olursa bugunlerde helal olsun valla . Eğer sizin kanallar kapanmassa fatura cıktıgında mutlaka 7.90 yansıtacaklardır

usta ben bir arayıp konuşayım diyorum da emin değilim şuanda açık ama istem dişi bir para gelmesini kabul edemem bu arada digitürk önline işlemler açılmıyor haberiniz olsun

• evet digitürk ün internet sayfasındaki online işlemler açılmıyor sabahtan beri....
  • İnsanları kandırmaktan başka bişey yapmıyorlar.
  • Farkındayım arkadaşalar gece 4 bir baktım yayınlar gitmiş geceden beri girilmiyor online işlemlere bu arada iptal sebebini yazdım gerekenlerle birlikte fakslayım 3 5 yerden . Yarında teslim edildi kağıdını alayım teknik servisten ve digidüşman maceramı sonlandırıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 4 Eylül 2011; 16:45:44 >
  • Ağustos ayında aradılar, üyeliğimi uzatmak için. 34,90 verirken 20 lira zam yaptılar, Sporsever Paket, Şampiyonlar Paketi, Belgesel kanalları ve Spormax - İngiltere Ligi, 1 ay ücretsiz yayın, 1 ay tüm kanallar açık şeklindeki teklifi kabul ettim. Bilhassa sordum İngiltere Ligi'ni, seyredebileceğim söylendi.

Dün akşam itibariyle bütün kanallar açık, seyredebiliyorum. Ama Lig TV 3 ve Premier League kanalları kapalı. Dün sabah müşteri hizmetlisiyle yazıştım online işlemler sayfasında, yine sordum İngiltere Ligi'ni, yine "izleyebilirsiniz, sadece isim değişikliği" dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Ağustos ayında aradılar, üyeliğimi uzatmak için. 34,90 verirken 20 lira zam yaptılar, Sporsever Paket, Şampiyonlar Paketi, Belgesel kanalları ve Spormax - İngiltere Ligi, 1 ay ücretsiz yayın, 1 ay tüm kanallar açık şeklindeki teklifi kabul ettim. Bilhassa sordum İngiltere Ligi'ni, seyredebileceğim söylendi.

Dün akşam itibariyle bütün kanallar açık, seyredebiliyorum. Ama Lig TV 3 ve Premier League kanalları kapalı. Dün sabah müşteri hizmetlisiyle yazıştım online işlemler sayfasında, yine sordum İngiltere Ligi'ni, yine "izleyebilirsiniz, sadece isim değişikliği" dedi.

Evet izleyebilrsiniz ama ücreti var arkadasım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Ağustos ayında aradılar, üyeliğimi uzatmak için. 34,90 verirken 20 lira zam yaptılar, Sporsever Paket, Şampiyonlar Paketi, Belgesel kanalları ve Spormax - İngiltere Ligi, 1 ay ücretsiz yayın, 1 ay tüm kanallar açık şeklindeki teklifi kabul ettim. Bilhassa sordum İngiltere Ligi'ni, seyredebileceğim söylendi.

Evet izleyebilrsiniz ama ücreti var arkadasım

İşte saçmalık da burada! Ücreti olmaması lâzım, bir sürü insanı kandırmış oldular..

• arkadaşlar ben 2.aylik fln üyeyim nerden baksanız bana eylülün 3.kadar ligtv ve spormax/ligtv 3 açık dediler ondan mi kapanmadi benim ?
  • muhtemelen sırasıyla kapatıyorlar size sıra gelmemiiştir daha yada dediğim gibi faturanıza yansır en iyisi mh arayın
  • arıyacagım bakalım ne diyecekler ama işin komiği onlarda pek birşey bilmiyorlar
  • Arkadaşlar şuanda spormax/ligtv 3 kapanmiş geçmiş olsun....
  • Kapatan arkadaslar..teknik servis filan beklemeyin.1 hafta icinde kutuyu kartı ve kumandayı imza karşılığı en yakın Digiturk bayine teslim edin.yoksa eve 1ay sonra 150dolar karşılığı ödeme emri gönderirler.Sonradan sözleşmede var kartı ve ekipmanı 1 hafta icinde teslimi gerekirdi derler...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 4 Eylül 2011; 19:09:16 >
  • Şimdi arkadaşlar ben şunu merak ediyorum mağlum bu sene lig de yaşanan olaylardan sonra fenerlisi,beşiktaşlısı,trabzonlusu taraftarların çoğu prostesto artı artan fiyatlar karşısında büyük antipati altında aboneliklerini iptal ettiriyor ben beşiktaşlı olarak bende iptal ettirdim şimdi asıl merak edilen vede sağ duyu altında tartışılması gereken yayıncı kuruluş ne yapmaya çalışıyor zaten şike teşvik olayları yüzünden büyük abone kaybı vede yeni abonelik kaydı olmazken en son yapmış olduğu kampanya altında spormax vede başka kanalları ücretsiz verdik deyip sonra vazgeçtim 7.90 tl vereceksiniz değiştirme çıkarma ekleme bölme çarpma allah ne verdiyse bizde hakkı mantığı ile zaten büyük abone kayıpları varken dahada büyük abone iptali yaşanmayacağını mı sanıyorlar bunu çok merak ediyorum çoğu arkadaşlar eski arkadaşlar bu spormax olayından aşırı mağdur iken bu arkadaşlar iptal yapacakları mahkeme sürecine götürecekleri açık iken sayın yayıncı kuruluş bunu tahmin edemedimi yoksa nabız yoklayarak tahadüt iptali süresinde ödenecek 80-90 tl gibi rakam için mi böyle manevra yaptı sorusu geliyor biz tüketicilerden bu olay yayıncı kuruluşun zor durumuna belki %100 daha da zor duruma sokması anlamına gelmezmi yapılan toplantılarda bu yöneticiler tüketiciyi mağdur ettik büyük abone iptali yaşarız diye aralarında tartışma yapmamışlarmıdır bunlar düşünülmesi vede tartışılması gereken konular ama benim tahminim şu yönde olacak bu son olaydan ötürü aşırı iptaller artınca tekrar spormax vede söz verilen kanallar neyse tam bilmiyorum tamam tekrar ücretsiz yaptık derlerse olan taahadüt cezasını ödeyerek iptal eden zavallı vatandaşımıza olacak ama şu bilinmelidir ki bu vatandaş cine 5 leri teleonları da gördü bu sözlerimden çok dersler çıkarılmalıdır SİZCE ?

• çok hakılısın .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.