Şimdi Ara

ŞOK ŞOK ŞOK DİGİTURK REZİLLİĞİNDE SON NOKTA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sporsever olarak maç izlemeyi sevdiğim için lanet olası platformu aradım 31 AGUSTOSTA kurulum gerçekleştirildi ve 24 ay taahhütle

giriş
    2 keyif paketi spor ile belgesel
    şampiyonlar paketi ne hd cihaz ile birlikte üye oldum

Bu paket içeriğindeki spormax ve epl dün gece itibari ile paket dısına alınmıstır.Gecenin köründe sinir hastası oldum . Ve DİGİ MH aradım utanmadan ayın 3 itibari ile spormax ve epl 7.90 olmustur diyorlar. Şaka gibi ama gerçek . Benim verdiğim taahhüt spormax ve epl dahildi . Utanmadan birde paket değiştirme hakkı varmıs kodumun DİGİSİNİN

Zamanında aynı b*ku Dsmart yemişti nedir bu çektiğimiz bizim

Aslında maçları izlemeyi istiyorum premier lig dahil ama yalancı platform karşısında nasıl bir yol izlemeliiyiz
    Üyeliğimi daha 4.gününde iptal ettirmeyi bile düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 4 Eylül 2011; 7:11:32 >

• Ayın 28 unda 30 arasında iki kere aradım birde teyit ettirdim giriş spor belgesel şampiyonlar paketi (gs fb bjk ts bursa artı spormax epl ve humax hd cihaz diye )

ama bu şerefesizler ' aynen dediğiniz gibi paket içeriğinz bu şekilde 24 ay taahhüt sonunda cihaz sizin olacak diye ' iki kere farklı kişilerden teyit aldım öyle bağlattım üyeliğimi yaptım.

7.90 nıda veririm vermesinede yaptıklarına sinir oldum büyük ihtimal iptal ederim durum düzelmezse benim zararım en fazla 85 lira artı izlediğim gün parası kadarmış yani 5 günlük ücret çokta umrumda olur sanki. 24 ay küfredip günaha girceğime 85 lira kurulum ücreti veririm daha iyi oda çanak lnb kablo için Ben yine gider maçımı izlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 4 Eylül 2011; 8:11:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas18

Ayın 28 unda 30 arasında iki kere aradım birde teyit ettirdim giriş spor belgesel şampiyonlar paketi (gs fb bjk ts bursa artı spormax epl ve humax hd cihaz diye )

ama bu şerefesizler ' aynen dediğiniz gibi paket içeriğinz bu şekilde 24 ay taahhüt sonunda cihaz sizin olacak diye ' iki kere farklı kişilerden teyit aldım öyle bağlattım üyeliğimi yaptım.

7.90 nıda veririm vermesinede yaptıklarına sinir oldum büyük ihtimal iptal ederim durum düzelmezse benim zararım en fazla 85 lira artı izlediğim gün parası kadarmış yani 5 günlük ücret çokta umrumda olur sanki. 24 ay küfredip günaha girceğime 85 lira kurulum ücreti veririm daha iyi oda çanak lnb kablo için Ben yine gider maçımı izlerim
    Müşteri hizmetlerinin birşeyden haberi yok.Spormax ve premier lig kalktı ligtv3 kanalı açıldı.Spormax artık ligtv3 oldu.Ayrıca 31 ağustos sonrası üyelere 7.90TL'ye Lig Tv 3 açılıyor.Yani sizin ayrı ücret ödemeden LigTv3'ü izlemeniz gerekir..
    http://www.digiturk.com.tr/kurumsal/bizeulasin.aspx
    Bu linkteki formu şikayet konusu altında sorunu anlat genel merkezden ararlar ve çözerler sorunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: cemege35

Müşteri hizmetlerinin birşeyden haberi yok.Spormax ve premier lig kalktı ligtv3 kanalı açıldı.Spormax artık ligtv3 oldu.Ayrıca 31 ağustos sonrası üyelere 7.90TL'ye Lig Tv 3 açılıyor.Yani sizin ayrı ücret ödemeden LigTv3'ü izlemeniz gerekir..
    http://www.digiturk.com.tr/kurumsal/bizeulasin.aspx
    Bu linkteki formu şikayet konusu altında sorunu anlat genel merkezden ararlar ve çözerler sorunu...

Alıntıları Göster
    peki fullspor paketinde spormax (ligtv3) sürekli yayında mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abbasağa

???? up
  • quote:

Orijinalden alıntı: dazed

quote:

???? up

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bendede oldu lıg tv3 spormax yerını aldı ama kanal uyelıgımı kapsamıyormus epl de kapandı.Musterı hızmetlerıne maıl attım bakalım donus ne sekılde olacak.Insallah yenı duzenlemede sorun olmustur ve lıg tv3 ten ıngıltere lıgını ızlemeye devam ederız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Aynı sorun bendede oldu lıg tv3 spormax yerını aldı ama kanal uyelıgımı kapsamıyormus epl de kapandı.Musterı hızmetlerıne maıl attım bakalım donus ne sekılde olacak.Insallah yenı duzenlemede sorun olmustur ve lıg tv3 ten ıngıltere lıgını ızlemeye devam ederız.

Alıntıları Göster
    bende spormax gitti ligtv 3 geldi , epl açık ..

iki keyif paketi + full ligtv ye üyeyim .58,99 TL

şimdi İngiltere ligi maçlarını izleyemeyecekmiyim ? anlamadım gittti,

Üye olurken belki Yüz bin kez sordum izlersiniz demişlerdi ,

Umarım izleriz yoksa yaptıkları ahlaksızlık , terbiyesizliktir . Daha 2-3 hafta önce sormuştum üyeliğimi yenilettim sonrada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Umarım izleriz yoksa yaptıkları ahlaksızlık , terbiyesizliktir . Daha 2-3 hafta önce sormuştum üyeliğimi yenilettim sonrada.

dazed aynı üyelik ama bende kapalı şuan?
  • quote:

quote:

dazed aynı üyelik ama bende kapalı şuan?

Alıntıları Göster
    Bende şimdi kontrol ettim .kanal 86 açık yayın var bende

84-85 ESPN kanallarında kanal bilgisinde gözüküyorlar, yayın adı kalan süre bilgisi var, ancak görüntüleri gelmiyor simsiyah görüntü çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 4 Eylül 2011; 12:42:36 >

• quote:

Bende şimdi kontrol ettim .kanal 86 açık yayın var bende

84-85 ESPN kanallarında kanal bilgisinde gözüküyorlar, yayın adı kalan süre bilgisi var, ancak görüntüleri gelmiyor simsiyah görüntü çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Süper paket abonesiyim. LİGTV3 ve EPL ikisi de kapandı ve yayın şifreli, şifre ekranında Finalspor paketi diye bir zımbırtıdan bahsediliyor. OİM açılmıyor, MH ulaşılamıyor... Finalspor paketi süper paketten daha üst bir paket mi? Alçaksın digi...

• quote:

Orijinalden alıntı: eksen1

Süper paket abonesiyim. LİGTV3 ve EPL ikisi de kapandı ve yayın şifreli, şifre ekranında Finalspor paketi diye bir zımbırtıdan bahsediliyor. OİM açılmıyor, MH ulaşılamıyor... Finalspor paketi süper paketten daha üst bir paket mi? Alçaksın digi...

Alıntıları Göster
    bu kadar fırıldak bir şirket görmedim ....

resmen rezalet yaptıkları ....

• quote:

bu kadar fırıldak bir şirket görmedim ....

resmen rezalet yaptıkları ....

Alıntıları Göster
    müşteri taahhüt den caysa hemen fark ücreti isterler ama kendileri kendi sözlerini tutmazlarsa bahaneler üretirler. Şu üç kağıtçılara paranızı kaptırmayın arkadaşlar.

Kapatın bakalım dijileri nasıl indirim yaparlar görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncays44

müşteri taahhüt den caysa hemen fark ücreti isterler ama kendileri kendi sözlerini tutmazlarsa bahaneler üretirler. Şu üç kağıtçılara paranızı kaptırmayın arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    AN İTİBARİ İLE DİGİTURK U KAPATMIS BULUNMAKTAYIM

Bana telefonda faks çekmemi söylediler.Bayağı saydıktan sonra faks çekmeden üyeliğimi kapattırdım yayınlar su an gitti. Ben faks çekiyim mi yinede arkadaslar.

Bir final paketi diye bir şey var demedi demeyin onu da playoff lar gelince diyeceklerki final paketi olmadan playoff maçlarını izleyemezsiniz diye uydururlar
    birşeyler.

Ben şimdi faks çekiyim mi yayınlar gitti teknik servis arayacakmıs kutu için

birde 4 günlük ücret artı 85 tl kurulum ücreti istiyorlar.
    onlara 24 ay para verceğime veririm parasını hergünde beddua ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncays44

Alıntıları Göster
    benim paketimde full ligtv ve 2 keyif paketi(belgesel+spor) şu anda pltv kapalı ama ligtv3 açık. cidden saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjini

benim paketimde full ligtv ve 2 keyif paketi(belgesel+spor) şu anda pltv kapalı ama ligtv3 açık. cidden saçmalık.

Alıntıları Göster
    ligtv 3 sadece maç zamanı şifrelenecektir büyük ihtimal çünkü spormaxte maç zamanı şifreleriniyordu geçen senelerde.
  • quote:

ligtv 3 sadece maç zamanı şifrelenecektir büyük ihtimal çünkü spormaxte maç zamanı şifreleriniyordu geçen senelerde.

Alıntıları Göster
    ntv alsada şu premier ligi tekrar kurtulsak şu digitürkten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjini

Alıntıları Göster
    liigtv 3 bende de açıktı ama hd si kapalıydı . özet maclarda açıktı özet maç bitince çat diye kapandı. Zaten benim bu olaya bulaşmamın sebebi sadece maç izlemek istediğimdedir . Galatasaray iyi olcak bu sene birde lcd aldım hd keyfi ile premier ligi de izlerim dedim ama keyfimin içine ettiler. Dışardaydım eve geldim babam aramış digi yi konusuyor baktım telefonda kadın 7.90 toplamda 70 tl filan diyince kafam attı verdim veriştirdim hala diyor ki spormax epl hediyemizdi 3 eylül itibari ile hediye kampanyası bitmiştir. Bundan sonra ücretli olacak diyor. Nevrim iyice döndü öyle telefonda konusurken yayınları kestirdim . Ben hayatım boyunca böyle birşey görmedim bende dsmart ta var onlarda bu tarz birşey yaptı ama bu kadar da değildi . Benim taahhütlü paket içeriğide olan hediye falan olmayan parası karsılığında taahhüt verdiğim kanal içeriğini kimse değiştiremez . Yarın birgün playofflar gelince de derlerki sizin ki final paketi değil izleyemezsiniz olacagıda budur kanımca.

• quote:

liigtv 3 bende de açıktı ama hd si kapalıydı . özet maclarda açıktı özet maç bitince çat diye kapandı. Zaten benim bu olaya bulaşmamın sebebi sadece maç izlemek istediğimdedir . Galatasaray iyi olcak bu sene birde lcd aldım hd keyfi ile premier ligi de izlerim dedim ama keyfimin içine ettiler. Dışardaydım eve geldim babam aramış digi yi konusuyor baktım telefonda kadın 7.90 toplamda 70 tl filan diyince kafam attı verdim veriştirdim hala diyor ki spormax epl hediyemizdi 3 eylül itibari ile hediye kampanyası bitmiştir. Bundan sonra ücretli olacak diyor. Nevrim iyice döndü öyle telefonda konusurken yayınları kestirdim . Ben hayatım boyunca böyle birşey görmedim bende dsmart ta var onlarda bu tarz birşey yaptı ama bu kadar da değildi . Benim taahhütlü paket içeriğide olan hediye falan olmayan parası karsılığında taahhüt verdiğim kanal içeriğini kimse değiştiremez . Yarın birgün playofflar gelince de derlerki sizin ki final paketi değil izleyemezsiniz olacagıda budur kanımca.

Alıntıları Göster
    Bende altın paket üyesiyim daha önce epl gayet güzel açıktı, şimdi bu paketi kapsamıyormuş üyeliğim... ayıptır yahu

• quote:

AN İTİBARİ İLE DİGİTURK U KAPATMIS BULUNMAKTAYIM

Bana telefonda faks çekmemi söylediler.Bayağı saydıktan sonra faks çekmeden üyeliğimi kapattırdım yayınlar su an gitti. Ben faks çekiyim mi yinede arkadaslar.

Bir final paketi diye bir şey var demedi demeyin onu da playoff lar gelince diyeceklerki final paketi olmadan playoff maçlarını izleyemezsiniz diye uydururlar
    birşeyler.

Ben şimdi faks çekiyim mi yayınlar gitti teknik servis arayacakmıs kutu için

birde 4 günlük ücret artı 85 tl kurulum ücreti istiyorlar.
    onlara 24 ay para verceğime veririm parasını hergünde beddua ederim

Bunlar nitelikli dolandırıcı.

yine seni ketenpereye getirmeye çalışıyorlar. Yayınların gitmesi birşey ifade etmez. Zaten fax almadan nasıl yayınlarını kestiler onuda anlamadım ya. Biz fax gönderiyoruz, yine de elli defa aradıktan sonra bıkıp da kesiyorlar yayını.

İPTAL KOŞULLARI:

1- fax geçeceksiniz: 0212 473 99 99 No'lu telefona. Tüm kırtasiyelerden.

- A4 kağıdının arka yüzüne, nüfus cüzdanınızın arkalı önlü fotokopisi.
    - A4 kağıdının Ön yüzüne üyelik no'su.
    - cep tel no'su.
    - İptal sebebi.
    - altına imzanız.

2- Önceki dönemlere ait ödenmemiş borcunuz yoksa iki-üç gün içinde cep telefonunuza mesaj gelecek, "Sn. ---------- iptal talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, yayınlarınız -------- tarihinde kapanacaktır. Mevcut üyelik haklarınız 2 ay saklı tutulacaktır" diye.
    3- Kullandığınız kutu sözleşmenizde size ait değilse mutlaka gidip en yakın bayii'ye iade edin. Şifreli kartınız varsa onuda muhakkak verin.
    4- O bayii'den muhakkak. Teslim kağıdı alın. Onların bir teslim tutanağı var. alan kişi formu doldurup altına imzasını atıyor. Size de imzalatıyor.

Bu yolun dışındakiler yalan. İlerde başınızın ağrımasını istemiyorsanız bunları yapın. forumlar iptal mağdurlarıyla dolu. Bunu yapmayanların bazılarına 3 senelik faturalar bile gelebiliyor. Hiç bir şey iddia edemiyorsunuz. Öyle yayınımı kapattılar ile olmuyor bu işler. O kadar kolay değil. Siz yine de eşşekleri sağlam kazığa bağlayın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Bende altın paket üyesiyim daha önce epl gayet güzel açıktı, şimdi bu paketi kapsamıyormuş üyeliğim... ayıptır yahu

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben faks çekmedim , konuşmalardan sonra yayınım kapandı digiden mesaj geldi randevu kaydınız alındı diye şimdide aradıllar yarın kutuyu alcaz dediler sanırım faks çekmeme gerek yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.