Şimdi Ara

ŞOK ŞOK ŞOK DİGİTURK REZİLLİĞİNDE SON NOKTA... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Lig TV 3 gelip gitmeye başladı. Ne iş anlamadım???
  • Aynen Pltv ve Ligtv3 uyandığımdan beri açık,umarım bir hatadır düzeltirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 4 Eylül 2011; 20:06:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbasağa

peki fullspor paketinde spormax (ligtv3) sürekli yayında mı?

evet
  • Benimde PLTV ve Ligtv 3 dünden beri kapalıydı bugün açıldı.
  • 7.90 tl ücret yeni eski "full spor" paketi olan herkesten isteniyor.

mac yayılandığı zaman ligtv 3 şifreleniyor..

bu gece brezilya liginden bir mac war, bu mac esnasında bende acık diyenler açık olup olmadığını kontrol edebilir.

NOT: sadece geçmişte 10tl ek ödemeye başlayan ve hala ödeyen SPORMAX uyelerine açık kalacakmış.
  • bugün maçta görelim ne olacak
  • ESKİ SPORMAX, YENİ LİG TV3’TE SON DURUM (MÜJDE)

Şimdi bu üyeliği bana yapan bayii’den geliyorum. Sakinleştirici alıp gittiğim halde kendimi tutamadım orada. Neredeyse tam fiziki saldırıya geçmek üzere masanın karşısına uçmak üzereydim ki, spontane gelişen olayda bana bir anda laptop ekranı uzatan sağduyulu biri “işte buyurun” dedi ve Digitürk genelmüdürlüğü’nden gelen Digitürk logolu kendi aralarındaki bir yazışmayı gösterdi, yazışma hatırladığım kadarıyla şöyle diyordu “Lig tv paketlerine 03.Eylül.2012 tarihine kadar üyelik yaptıran müşterilerimizin spormax, premier lig izleme hakları saklı tutularak Ligtv1, Ligtv2 ve Ligtv3 sistemine geçiş sağlanmıştır” bilginize sunulur.

Bu arada telefonları da yıkılıyor. Şikayetlerden. Küfür üstüne küfür. Bizzat şahidim.

Tabii bu yazıyı görünce benim öfkem daha da arttı “Siz benimle dalgamı geçiyorsunuz kardeşim deyip, bu forumdan bahsederek “Siz kaç kişi madur, evlerinde sinir krizi geçiriyor biliyormusunuz dedim. “Ben size bu kanallar evimde kapalı. İzleyemiyorum diyorum siz bana yazışma gösteriyorsunuz” deyince.

Sıkı durun Şimdi en kritik yere geldik. “TANIMLAMA HATASI VAR BEYEFENDİ KIZMAYIN” oturun şöyle siz bir çay için yayınınızı açtıralım” dedi. Ben şok üstüne şok yaşadım. Ama eve gidip gözümle görmeden yine sakinleşmeyeceğimi söyledim. Her neyse yanımda genel merkezi arayıp tanımlamamı yaptılar. Açıldığını söylediler. Ben de “eğer yine açılmadıysa burayı başınıza yıkarım” dedim. Ve yine de içimden küfürler ederek oradan ayrıldım.

Eve geldim bir de ne göreyim. Lig tv1,2,3 açık. An itibariyle de açık olmaya devam ediyor. Şu anda önüdeyim.

SÖZÜN ÖZÜ: 03.09.2011 tarihine kadar lig tv paketine üye olanlar, Sırf İngiliz liglerini seyredemiyeceğim diye iptal kararı almadan önce bayii’leri ile bir görüşsünler. Çünkü bu yazışma tüm bayii’lere gitmiştir. Yalnız burada yaptıkları bir uyanıklık daha olabilir. Tanımlama yapılmamasına itiraz etmeyenlerden 7.90 almaya devam edebilirler ama onun da kokusu çıkarsa fena olur.

ÖNEMLİ NOT: Telefondan muhatap olduğunuz müşteri hizmetlerindeki şahıslar çok adi. Yanlış yönlendiriyorlar. Bunlar beni sakinleştirici hap bağımlısı yaptılar. Keşke en önce bir Bayii’ye uğrasaydım. Siz de bir bayii’ye gidin. Benim bahsettiğim yazışma örneğimi ispat olarak söyleyebilirsiniz.

Hoşcakalın. Bu işinde altından bir bit yeniği çıkmazsa “bu kanalların maçlar başladığında şifrelenmesi yada faturama 7.90 TL eklenmesi gibi” ama şimdilik rahatladım.
    Gelişmelerden sizi haberder ederim. Haa bu arada bu hafta İngiliz ve İspanyol liglerinde maç yok mu tatile mi girdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dazed

bugün maçta görelim ne olacak

maç kesintisiz yayınlandı. izledim.
  • artık premier l. sırasında kapanma riski ortadan kalktı diyebilir miyiz? fullspor paketi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

ESKİ SPORMAX, YENİ LİG TV3’TE SON DURUM (MÜJDE)

Şimdi bu üyeliği bana yapan bayii’den geliyorum. Sakinleştirici alıp gittiğim halde kendimi tutamadım orada. Neredeyse tam fiziki saldırıya geçmek üzere masanın karşısına uçmak üzereydim ki, spontane gelişen olayda bana bir anda laptop ekranı uzatan sağduyulu biri “işte buyurun” dedi ve Digitürk genelmüdürlüğü’nden gelen Digitürk logolu kendi aralarındaki bir yazışmayı gösterdi, yazışma hatırladığım kadarıyla şöyle diyordu “Lig tv paketlerine 03.Eylül.2012 tarihine kadar üyelik yaptıran müşterilerimizin spormax, premier lig izleme hakları saklı tutularak Ligtv1, Ligtv2 ve Ligtv3 sistemine geçiş sağlanmıştır” bilginize sunulur.

Bu arada telefonları da yıkılıyor. Şikayetlerden. Küfür üstüne küfür. Bizzat şahidim.

Tabii bu yazıyı görünce benim öfkem daha da arttı “Siz benimle dalgamı geçiyorsunuz kardeşim deyip, bu forumdan bahsederek “Siz kaç kişi madur, evlerinde sinir krizi geçiriyor biliyormusunuz dedim. “Ben size bu kanallar evimde kapalı. İzleyemiyorum diyorum siz bana yazışma gösteriyorsunuz” deyince.

Sıkı durun Şimdi en kritik yere geldik. “TANIMLAMA HATASI VAR BEYEFENDİ KIZMAYIN” oturun şöyle siz bir çay için yayınınızı açtıralım” dedi. Ben şok üstüne şok yaşadım. Ama eve gidip gözümle görmeden yine sakinleşmeyeceğimi söyledim. Her neyse yanımda genel merkezi arayıp tanımlamamı yaptılar. Açıldığını söylediler. Ben de “eğer yine açılmadıysa burayı başınıza yıkarım” dedim. Ve yine de içimden küfürler ederek oradan ayrıldım.

Eve geldim bir de ne göreyim. Lig tv1,2,3 açık. An itibariyle de açık olmaya devam ediyor. Şu anda önüdeyim.

SÖZÜN ÖZÜ: 03.09.2011 tarihine kadar lig tv paketine üye olanlar, Sırf İngiliz liglerini seyredemiyeceğim diye iptal kararı almadan önce bayii’leri ile bir görüşsünler. Çünkü bu yazışma tüm bayii’lere gitmiştir. Yalnız burada yaptıkları bir uyanıklık daha olabilir. Tanımlama yapılmamasına itiraz etmeyenlerden 7.90 almaya devam edebilirler ama onun da kokusu çıkarsa fena olur.

ÖNEMLİ NOT: Telefondan muhatap olduğunuz müşteri hizmetlerindeki şahıslar çok adi. Yanlış yönlendiriyorlar. Bunlar beni sakinleştirici hap bağımlısı yaptılar. Keşke en önce bir Bayii’ye uğrasaydım. Siz de bir bayii’ye gidin. Benim bahsettiğim yazışma örneğimi ispat olarak söyleyebilirsiniz.

Hoşcakalın. Bu işinde altından bir bit yeniği çıkmazsa “bu kanalların maçlar başladığında şifrelenmesi yada faturama 7.90 TL eklenmesi gibi” ama şimdilik rahatladım.
    Gelişmelerden sizi haberder ederim. Haa bu arada bu hafta İngiliz ve İspanyol liglerinde maç yok mu tatile mi girdiler.

sn cazsever senin mesajını görünce tekrar aradım MH spormax paketi bir daha 10Ekime kadar hediye diyor istersem hemen açabilirlermiş pehh evde yayınımı kapattım yarın kutuyu vercem bayiden de aratırım tüm taahhüt boyunca açık olursa açtırırım . Sizin spormax ne zamana kadar açıktır bilgisii aldınız mı

• Kalkmadı kalksa bile bilinki faturada ekstra 7.99 TLlik ödeme göreceksiniz premier lig kimseye ücretsiz değildir mega pakete bile ek 7.99 TL ödenecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dazed

bugün maçta görelim ne olacak

Kapanmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas18

quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

ESKİ SPORMAX, YENİ LİG TV3’TE SON DURUM (MÜJDE)

sn cazsever senin mesajını görünce tekrar aradım MH spormax paketi bir daha 10Ekime kadar hediye diyor istersem hemen açabilirlermiş pehh evde yayınımı kapattım yarın kutuyu vercem bayiden de aratırım tüm taahhüt boyunca açık olursa açtırırım . Sizin spormax ne zamana kadar açıktır bilgisii aldınız mı

çok doğru bir karar vermişiniz. Tüm taahhüt boyunca olmasını isteyin ama bu size özel bir uygulama olacağından ileride vazgeçip keyfi olarak faturanıza 7.99TL. yansıtabilirler. Bu risk her zaman var. Kaldı ki bizim ki ayrı bir uygulama. İlan edilen broşürlerde yayınlanan bir kampanya. yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi bizimkisi 03.09.2011 tarihine kadar şampiyonlar ligi paketine dahil edilen hediye paketidir. 1 sene taahhüt edenlere spormax hediye ettiler. Zaten onun için yaygara koparıyorum. koparıyoruz. Bayii'de gözlerimle gördüm telefonlar kilitlenmişti. Bu kadar tepkiye amaçları kötü olsa bile becerememiş de olabilirler. Ama senin durumun öyle olmayabilir. Tekil olduğu için sözlerinde durmayabilirler. Dikkatli olmak lazım. Bireysel pazarlıklarda oluyor, öncesinde ben de çok yaptım ama bu ligtv3 konusunda fırsatını bulurlarsa sanki kazık atacaklarmış gibi geliyor.
    yine de netice inşallah istediğiniz gibi olur.

• aynsı bende de vardı 12 ay taahhütle ama ben uydu alıcıda benim olsun diye isteyince 12 ayı 24 aya cıkardım bakalım görcez yarın haber veririm sizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

Kalkmadı kalksa bile bilinki faturada ekstra 7.99 TLlik ödeme göreceksiniz premier lig kimseye ücretsiz değildir mega pakete bile ek 7.99 TL ödenecektir

İlan edilen broşürlerde yayınlanan bir kampanya. yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi bizimkisi 03.09.2011 tarihine kadar şampiyonlar ligi paketine dahil edilen hediye paketidir. 1 sene taahhüt edenlere spormax hediye ettiler. Zaten onun için yaygara koparıyorum. koparıyoruz. Bayii'de gözlerimle gördüm telefonlar kilitlenmişti. Bu kadar tepkiye amaçları kötü olsa bile becerememiş de olabilirler. Dolayısiyle 7.99 TL muamelesi taahhütlüleri bağlamaz. Bayii'nin bana gösterdiği yazı da hiç sürpriz değil doğrusu bu olmalı. Yıllardır lig tv üyeliğim var çeşitli atraksiyonlar yaparlar ama taahhütün dışına hiç çıkmadılar. Kişisel pazarlıklarımızda da ne istediysek taahhüt bitene kadar o oldu.

• ya birde yaptıkları gerçekten iş değil ilk başta da dedim 2 kere teyit ettirdim diye paket içeriğini

benim kampanya ligtv kasıma kadar lig tv açık 2013 kadar hd cihaz bedava kampanyası 54,90 54,80 mi neydi

konuşmada şu şekilde olmuştu

paket içeriğimi söylermisin
    giriş paketi + 2 keyif paketi ( spor , belgesel ) + şampiyonlar paketi

uydu alcımın humax 9502 hd olmasını istiyorum
    tabi yalnız o cihaz hediye edilen modelden değildir hediye edilen model vesteldir

24 ay taathüt ederek cihazı sahibi olmak istiyorum
    evet o zaman kaydınızı bu şekilde gerçekleştirecem

yalnız bir şey sormak istiyorum
    buyrun

ben ligler bittiğinde paketimi giriş + 2 keyif paketine dönüştürebilrmiyim
    hayır sizin verdiğiniz paket lig tv paket oyuzden yapamazsınız illa spor paketlerinden biriini almalısınz yazın fiyatların uygun olmasını isterseniz anadolu taraftar paketine geçebilrisiniz

ee dedim ozaman anadolu paketinde yazın ben epl ve spormax i izleyebilrmiyim
    evet üyeliğniz spor paketi oldugu için bu yayınları taahhütünüz boyunca izleyebilrisinz

aylık ücreti ne kadar olacak son bir kez daha teyit alabilrimiyim
    üyeliğinz boyunca ilk iki ay 25.80 kasım 3 deki fatura 62,80

tamam dedim getirin bağlayın

daha ne olsun bana böyle dendikten sonra olmus sonra üç gün bir baktım yok kanallar gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 5 Eylül 2011; 2:22:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aktas18

ya birde yaptıkları gerçekten iş değil ilk başta da dedim 2 kere teyit ettirdim diye paket içeriğini

benim kampanya ligtv kasıma kadar lig tv açık 2013 kadar hd cihaz bedava kampanyası 54,90 54,80 mi neydi

konuşmada şu şekilde olmuştu

paket içeriğimi söylermisin
    giriş paketi + 2 keyif paketi ( spor , belgesel ) + şampiyonlar paketi

uydu alcımın humax 9502 hd olmasını istiyorum
    tabi yalnız o cihaz hediye edilen modelden değildir hediye edilen model vesteldir

24 ay taathüt ederek cihazı sahibi olmak istiyorum
    evet o zaman kaydınızı bu şekilde gerçekleştirecem

yalnız bir şey sormak istiyorum
    buyrun

ben ligler bittiğinde paketimi giriş + 2 keyif paketine dönüştürebilrmiyim
    hayır sizin verdiğiniz paket lig tv paket oyuzden yapamazsınız illa spor paketlerinden biriini almalısınz yazın fiyatların uygun olmasını isterseniz anadolu taraftar paketine geçebilrisiniz

ee dedim ozaman anadolu paketinde yazın ben epl ve spormax i izleyebilrmiyim
    evet üyeliğniz spor paketi oldugu için bu yayınları taahhütünüz boyunca izleyebilrisinz

aylık ücreti ne kadar olacak son bir kez daha teyit alabilrimiyim
    üyeliğinz boyunca ilk iki ay 25.80 kasım 3 deki fatura 62,80

tamam dedim getirin bağlayın

daha ne olsun bana böyle dendikten sonra olmus sonra üç gün bir baktım yok kanallar gitmiş

işte işin püf noktası da burada zaten.

şimdi artık neredeyse her mahallede digitürk bayii var.
    oralardan, yüz yüze gözlernin içine bakarak anlaşma, taahhüt herneyse onu yapmak lazım ki
    derdiniz sıkıntınız olduğunda karşılarına dikilesiniz.
    mahçup olmalarını sağlarsınız. Digitürk genelmüdürlüğü'ndeki yetkililer ile sizin yerinize onlar konuşur hem de sizin yanınızda.
    sorun sadece sizin sorununuz olmaz onlarında sorunu olur.
    yani yüzüne bakacağınız bir muhatabınız olur. Bu son sorunumu da çözerken bana genel müdürlükten gelen mesajı laptop'tan gösterdi. Öyle ikna oldum.
    öbür türlü müşteri hizmetleri adamı hasta eder. Telefonda yaptığım her görüşmeden sonra sakinleştirici ilaç alıyorum.
    Ben teledünya aboneliğimi de yü yüze yaptım. sıkıntımı gidip yüzlerine bildirince mahcup oluyorlar.

neyse sözün özü. Yüz yüze görüşüp taahhüt imzalamışken ben sizinle aynı kapanma sorununu yaşarken sizin böyle sorunlarla karşılaşmanıza şaşırmamak gerek.
    ama spormax'in kapanması tanımlamadan kaynaklanıyor. Çok kısa sürede herkesin sorununu çözecekler. UMARIM.

• ömrümde bu digiturk kadar şeref yoksunu , dolandırıcı bir firma görmedim.16 Ağustos tarihi itibarıyla aldığım giriş+3 keyif paketi+full lig paketi+film paketi+ hd kutu 24 ay tahaüt kampanyasında bana söylenen ve internette de gördüğüm spormax ve epl hediye olduğuydu.Daha sonra bu forumlarda yazılanları görüp ligtv 1-2-3 olunca işin içinde bir cinlik olacağını anladım ve 24 Ağustosta müşteri hizmetlerini aradım.Eğer değişiklik olacaksa spormax falan ücretli olacaksa ben cayma hakkını kullanacağımı ve iptal edeceğimi ilettim.15 günlük cayma hakkımız varmış.Bana müşteri temsilcisi arkadaş hayır siz almışsınız herhangi bir değişiklik olmayacak o yeni aboneler içindir dedi ve kesin bilgiyle telefonu kapattık.Dün sabah baktığımda kanallar gitmiş durumdaydı.Müşteri hizmetlerini aradım pişkin şekilde ücretli yaptık dedi.Ben bilgi aldım teyit ettim dedim, değişiklik hakkı bizde dedi.İptal edeceğim dedim 350 tl ye yakın para istiyorlar hd kutu için.Şikayette bulundum bana geri dönecekleri iletmektedirler.Geri dönmelerini bekliyorum ve ondan sonra tüketici mahkemesine gideceğim.Babamın evindeki digiturkte 2 ay sonra tahaütü bitiyor onuda iptal ettireceğim.

Arkadaşlar birlik olup tüketici mahkemesine gidelim.Bu adamların bizleri sömürmesine, dolandırmasına, yalan söylemelerine izin vermeyelim.Bu okuyan yeni abone olmak isteyen arkadaşlarda varsa sakın ama sakın yanına bile yaklaşmayın bu adi firmanın.Ne verdikleri sözleri tutuyorlar ne de adam gibi cevap veriyorlar.Burda o kadar okumuştum ama salak gibi gidip kucaklarına oturdum ama bu onların yanına kalmayacak.Sorun 5 lira 7 lira değil sorun insanı aptal yerine koymaları ve sizi dolandırmaya çalışmaları..

• Arkadaşlar birlik olup aranızda avukut olan yada tanıdığı olan varsa bir kaç kişi insan hakları mahkemesine başvurun orda ibretlik olsun diye ceza veriyorlar bir seferlik digitürke böyle bir ceza verilsin diğer bütün platformlarda yola gelsinler yoksa türkiyedeki mahkemelerle bu iş olmaz en fazla her dava açan kişiye 7.99 ödetir yarın yine aynı şeyler başınıza gelir yine uğraşır durursunuz
  • Kusura bakmayın ama kimse, bile bile gidip her ay yüz liraya yaklaşan meblağları seve seve başta taahütlere imza atarak almış kişileri "savunmaz". İmza attığınız kağıtları bi zahmet neler yazdığını açıp okuyun! adamlar zaten rahat rahat kazıklayabilmek adına tüm hususları dikkate alıp o maddeleri hazırlıyorlar: "Digitürk paket içeriklerini istediği gibi değiştirir, fiyatlarda cambazlık yapabilir" vesselam... Aklı olan uzak dursun. Kalitesi yerlerde sürünen MMA ligini alsınlar.... Vesselam....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.