Şimdi Ara

Şok'ta Maximum ile temassız 5 TL'lik 5 alışverişe 10 TL maxipuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
2.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıntılar:Temassız özellikli Maximum kartlar için 1-28 Temmuz için şok marketlerde yapılacak 5 TL ve üstü 5 Temassız alışverişe 10 TL maxipuan.. Bence sıcak gibi..Konu daha önce açıldıysa silinebilir..
    www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=Temassız+Şok+Kampanyası&IdCampaign=NjY4-ISB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçenki kampanyada sadece belli şokalrda geçerliydi bunda da öyleyse bir işe yaramaz.
  • İşbankası kampanyalardan kazanan puanları şikayet yazdıktan sonra yüklüyor, son 2 kampanyada ancak o şekilde alabildik. Kontrol etmesem kalacak ...
  • Temassuz kartin aidati kac para

• Guzel firsat. Ziraat maximum karta da online katilim ozelligi koysalar da sms le ugrasmasak.

• güzel kampanya da 5 defa kim alışveriş yapacak? keşke 25+25 falan yapsalardı.
  • maxipuan hangi marketlerde geçerli ne bim ne a101 puanları kullanamıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • carrefour
  • Siftah benden bereketi Allah tan

• ramazanda 4*100 tl 40 tl ve Ozdilekte 4*75 tl 35 tl birlesir mi
    yani ozdilekten 4*100 tl :75 tl olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 4 Temmuz 2015; 2:04:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

ramazanda 4*100 tl 40 tl ve Ozdilekte 4*75 tl 35 tl birlesir mi
    yani ozdilekten 4*100 tl :75 tl olur mu

%100 olur

• Bütün Şok'larda geçerli mi? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Bütün Şok'larda geçerli mi? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

kampanya açıklamasında şok marketlerden yazıyor. kısıtlayıcı herhangibir ifade yazmıyor. tümünde geçerli olması gerekli.
  • a101, şok, happy ve carrefour marketlerinde geçiyor. Hepsinden de maxipuanla alışverişim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exqwerex

a101, şok, happy ve carrefour marketlerinde geçiyor. Hepsinden de maxipuanla alışverişim oldu.

a101 de maxipuanlar geçiyor mu gerçekten ? ilk kez duyuyorum.
  • bendeki kart normal kart yıllık ücret kesiyorlar itiraz ediyorum gelecek ay geri yatıyor.peki kartımı temazsıza çevirsem aynı şekilde iade alabilir miyim ki? nasıl oluyor aynı numaralarla sadece özelliği farklı bi kart mı gönderiyorlar yoksa herşey değişiyor mu?yukarıda arkadaş ta sormuş aidatı kaç para diye.bir de yıllar önce bir ortamda temazsız karttan haberin olmadan alışveriş yapılıyormuş bir cihaz varmış vs. gibi bi muhabbeti duymuştum saçma geldi ama nasılsa öyle bi karta ihtiyaç yok dedim ve üstüne düşmedim.şimdi böyle kampanyalar olunca temazsız kartım olsun istiyor insan
  • mkaydi M kullanıcısına yanıt
    Cumartesi a101'den alışverişim oldu. Kasiyer bilmiyordu kartı taktı maxipuan kullanma menüsünden denedi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exqwerex

a101, şok, happy ve carrefour marketlerinde geçiyor. Hepsinden de maxipuanla alışverişim oldu.

A101 e sordum geçmiyor dediler

• Bir önceki mesajda belirttiğim gibi cumartesi günü a101'den puan kullanarak alışveriş yaptım. Kasiyerlerin bilgisi yoktur. Siz ısrar edin denesinler.
  • 35ben35 kullanıcısına yanıt
    Temassız kart , aynı kart numarasına sahip bir karttır. Ekstra bir aidatı olduğunu hiç sanmıyorum. Hatta kimi bankaların bu kartı almak için müşterilerine önerdiklerini biliyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.