Şimdi Ara

Sokağa çıkma yasağında transit geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam da ben saat 18:00 gibi yola çıkıcam gece 12 olmadan Tekirdağ' a varmış olurum Allahın izniyle. Bunun için ne izni almam gerekiyor. Sokağa çıkma yasağı gece 12 de başlıyor ayrıca şehirler arası seyahat kısıtlaması kalktı benim bildiğim. Kendi aracımla izin almadan gidebiliyor olmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulan Musk

Ben anlamadım. Şimdi sokağa çıkma yasağı ile şehir giriş çıkış kısıtlaması aynı şey mi? Yani sokağa çıkma yasağı olan illere giriş çıkış da mı yasaklanmış oluyor?

Ekleme: Genelgeyi okudum. Seyahat izni uygulamasının geçerli olduğu belirtilmiş. Şehirler arası seyahat serbest olsaydı izin belgesinin bir anlamı kalmazdı. Buradan şehirlere giriş çıkışın da yasaklandığı sonucu çıkıyor. Ama yine de en doğrusunu cumhur başkanı bilir.
    Mantık iken evet
    Çünkü o şehir sınırına girince sizde o şehirde sayılıyorsunuz hal böyle olunca o şehirde sokakta olmak yasak
    Otomatik olarak sizde sokakta olmamanız lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar iptal edildi
  • Şaka gibi ülkeyiz
  • Polisine göre değişiyor.
    Kimisi katı kurallar, kimisi transit geçişe nerden gelip nereye gidiyorsunuz diye sorup esnek davranarak izin veriyor.
    Bayram öncesi ve sonrası yasak olmayan iki küçük şehir arasında seyahat ettim. Güzergahta Kayseri vardı. Memurlara anlattım durumu. Geç dediler.
    Ama bence tamamen inisiyatife bağlı. Olası güzergahları, km leri de hesaplayarak b planımı da yapmıştım. Tavsiye derim.

Mümkün mertebe aciliyeti ve önemi yoksa gezmemeye çalışalım. Selametle kalın :)
  • AnthemSY kullanıcısına yanıt
    He gardaş kendi aracın işr de İstanbul’u belgen yoksa terk edemiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.