Şimdi Ara

sokaga fiber dolabi koydular fakat benim acimdan hicbir sey degismedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar son bikac aydir rastladigimda soruyordum adamlara hep. fiber ne vakit gelir diye... sonunda ankastreyi degistirmisler. benim binama da 20 metre mesafede. ben yillardir 8 mbite kadar tarifesi kullaniyorum. ne var ki 1.5 mbit alirim ancak. yani 50 db hat zayiflamam var snr ise 7-9 db oluyor. hic bir iyilesme olmadi yani hala. kutuyu iki gun once degistirdiler. istanbul uskudar camlica yoresinden bahsediyorum. var mi simdi bu isten bisey anlayan. benim net in sekiz olacagini gorebilecek miyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ttnet'i ara durumu anlat biraz agresif bi şekilde kaç aydır kullanıorm 1.5mbit internet alıyorum altyapı altyapı dediniz kutuyu koydunuz yine bişi değişmedi falan ondan sonra artık port mu değiştirirler santral mi değiştirirler bilemiyorum.
  • dostum bu aleti koymadan once ankastreden 50 hattin iyi olugunu soyluyordu bana elemanlar ki toplamda 200 un ustunde hat bagliymis orada. nitekim benim karsi komsum bile ayni kutudan sekiz mbit aliyor hem de yillardir. ben o adamlara acik acik benim zimbirtiyi degistirir misin birader diye yalvardim fakat tinlamiyordu haliyle. bana da bekle biraz daha fiber gelecek zaten deyince umutlanmistim. simdi kutuyu gorup de sonucun yine husran olmasi kotu. acaba diyorum ortada fiber ankastre var da kablo mu yok. oyleyse bi sure sonra muhakkak duzelir ama degilse iste....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.